КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 38 205
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
  • Ямбол
...
И друго ми направи много силно и неприятно впечатление - Ивайла с каква погнуса отблъсна Г, когато той се наведе да я целуне.
И извода за мен е, че Г. и Й. си" държат" E.   и Г.  поради липса на нещо по-добро и заради гласовете им.....
Противно е да те натиска за целувка пиян мъж, който не ти е никакъв.
И толкова ли те мързи да пишеш, че съкращаваш с по една буква? Кой е Й.?

# 646

Жал ми е за него! държи се с Гери като с принцеса...а тя, направо го РАЗБИ.

smile3516
Чак пък като с принцеса! Crazy Не се държи така с принцеса. Peace

Ocaso,Жабке,с глас се смея  Joy Joy Joy Joy Joy

# 647
Аз пък си мисля ,че и на Ивайла и е хубаво,само че не и пред камери.
Е,сега ще и стане мнооого приятно като види всичко.
Гергана пък постъпи подло спрямо Каменов.Като не го харесва и не иска нищо от него да си каже.
Какво суче и увърта.Останали някой неналазен от нея?  newsm78
Виктория много ме изкефи с танца си,а и по принцип ми е симпатична.

# 648
Гергана смее ли да каже на Каменов, че не го харесва? Като знае как ще реагира този примат напълно я оправдавам.

# 649
Гергана смее ли да каже на Каменов, че не го харесва? Като знае как ще реагира този примат напълно я оправдавам.
А тя понеже като се натиска на всеки и знае как ще реагира,ама я кефи  Mr. Green

# 650

Да бе Stop Каменов, колкото и да изглежда примат, не е такъв във всяко едно отношение. Нали си говориха тя кат го отряза, после той се жалеше пред Ивайла.... по-смирен не го бях виждала Laughing

# 651
Георги нали нямаше да говори на Ивайла.
Искал да стане на 100 години и да го вкарат в затвора за изнасилване,но до 70 годишен ще търкалял с Ивайла.
Ивайла вика 13:30 е ,сигурна съм.

# 652
  • София
Ивайла не мога да се я представя с такъв маймун като Георги. Други са й на нея интересите. Sunglasses

# 653
Кога Емил е разказвал, че Вики била зле в леглото? Но и да не го казва, на фона на секс машината Хриси всички са гола вода - от нея просто лъха секс, за това е родена. Затова и Емил е с нея. Разбира се и заради парите и. Но според мен той харесва Вики, защото вижда, е по-истинска от Христина, а такива жени са си находка.
Много се смях с драматичните му излияния в изолатора. Прекали отвсякъде и май-смешното е, че си мисли, че някой му вярва. При него всичко е игра. Той е изживява като драматичен актьор на сцена.

Някой знае ли Жорката каква зодия е? Не мога да разбера дали наистина е влюбен в Ивайла или просто иска да запише и мис България в женския си списък.

Герито - гадно курве. Върти Емо и същевременно отива се увива на най-добрият му приятел в базата. Е за това наистина си заслужава боя от Емо, а не ако му каже откровено и човешки истината в очите, че той не е неиния тип.

Всички се изложиха. Ама те и затова ги напиха де. Много се забавлявам. ЧОвек може много да научи от това реалити. Дори и за деца е полезно да го гледат

# 654
.
И извода за мен е, че Г. и Й. си" държат" E.   и Г.  поради липса на нещо по-добро и заради гласовете им. И двете не харесват тези мъже, само си играят с тях.
Й кой е?

# 655
  • София

ВИДЕО - разстроил се заради букет и негова картичка, които Гери изхвърлила, а като види онова с Жоро...

# 656
.
И извода за мен е, че Г. и Й. си" държат" E.   и Г.  поради липса на нещо по-добро и заради гласовете им. И двете не харесват тези мъже, само си играят с тях.
Й кой е?
Г.- Гергана
Й.- Ивайла

Е.- Емил К.
Г.- Георги

# 657
  • Варна
Лелеее, бая сте пописали снощи Simple Smile
Герито - шах и мат. Мен ме вълнува въпроса, защо Георги? Някакси изневиделица ми дойде. Иначе за изпълненията, няма да пиша, достатъчно сте изписали. Simple Smile Най ме изкефи края на сценката. Сано се изказа на място  Sick Mr. Green
Ама всички се бяха матирали яко. Всичкото това напрежение трябваше да избие от някъде.
Незнам, ако го пуснат на лайфа Каменов как ще гледа, ама се чудя Гери как ще гледа...
Трябваше още в началото да отреже Каменов, като не го иска. Кво беше това разкатаване...

Evangelina и на мен това ми е чудно, от трън та на глог Герито  Joy Още повече. че досега не бях забелязала да има каквито и да е симпатии към него  Rolling Eyes Дори когато той се разбесня и нахвърли на Марина, Гергана по едно време много лошо го изгледа и извика ядосано "Жороуу". Иначе перфектно я разбирам защо не желае да има нищо общо с мутанта Каменов, но защо пък с Георги  Shocked Колкото и да е пияна според мен знаеше точно кой е с/у нея и може би имаше някаква умисъл в действията й. Друг е въпроса, че ако излъчват това (а те ще) единствения, който ще пострада е тя  Thinking
Ако го пуснат без звук обаче, а с някаква музичка за фон (както обичала да гледа сестра й на Бакалова-Божидара), ще се получи 100 пъти по-весело  Mr. Green защото тя беше много права, че действията са по-важни от думите Wink А на Жорето думите "ще спра" бяха противоположни на действията му  Naughty

bggirl22  Hug
Mari_Mar , не се чувствам нападната, всеки си има мнение и гледна точка, аз уважавам различната от моята  Peace

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 12:49 от little_beauty

# 658

Мда така си спестяват със сигурност 1 копие. А и си намериха мъжка закрила и подкрепа в играта, което винаги си е +. Такава затворена среда, без телефони, интернет, телевизия(новини), без контакти с нови и непознати хора както е в нормалния живот. Чувствата много се преекспонират. На самотен остров завинаги с 5 грозновати дебели неугледни жени да попаднеш - еми много ясно че ще се "влюбиш" в най-приемливата, ще я любиш с кеф и ще си щастлив Laughing. Прави ми впечатление че вече всички вътре много психясаха(ежедневието им ден след ден, като в затвор).

Съмнява ме че биха могли да го монтират така че да изкарат Георги черен. А първоначалната реакция на Емо Каменов като го види не знам точно каква ще е, но според мен ще е по-афектиран към Гери, а не толкова към Георги. А после като му попремине със сигурност ще оцени колко достойно се държа Георги, не го е предавал и приятелството им ще стане още по-силно.

Много ми е кеф - не й се получи на Гергана ку*венския номер да ги скара. Не прецени добре човека срещу себе си и май повече си вкара автогол. Георги по принцип ме кефи, може да няма образование, възпитание, средата му, избухва много агресивно на моменти, но е природно интелигентен и се усети веднага на момента каква глупост се опитва да направи тая лигла-скрита лимонка. Въобще като го гледах с ей такива очи  Shocked бях, ни в клин, ни в ръкав, не се връзваше, преиграно. Понеже Сано е артист май схвана и все си мисля, че леко се насили да повърне за да прекрати цирка.

Колкото до Емо Каменов - тоя човек е толкова слаб характер. Никой не можел да го води ли какво там каза... Насра се от Бориса, шефовете му от ТИМ, унижава се седмици с Гергана. Дано това видео най-накрая го отрезви поне за нея, че е жалък направо.

# 659
Според мен Георги не искаше да отблъсне Гергана остро, за да не ѝ стане гадно.
Добре би било, Георги да каже на Емо какво е станало.
Става интересно. Само, дето нямам подозрения за Къртица все още, или по-точно нямам един заподозрян. В анкетата гласувах за Сано.

Общи условия

Активация на акаунт