КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 38 251
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Каменов е много кекав Joy

# 76
Уауу Каменов взе мизерните 90 кг. и донесе само 67 кг.  doh

# 77
Ако сега забият копията на Боби, следващите им битки ще приличат доста на тази на втори отбор.  Peace

# 78
Зависи, ако битките са тип История на България...  hahaha Joy Joy

# 79
Съмнявам се. Mr. Green

Ех, сега пък първият отбор им е виновен. ooooh! И Сано, и Русев, и Георги, дори и Каменов се справиха адски зле. Русев и Киряков пренесоха колкото Гери и Виктория. Tired

Сега защо се нахвърлиха на Марина? Андрей я попита дали къртицата е във втори отбор и тя отговори положително. Тя, че не е много умна - не е, ама си го отнесе незаслужено, според мен. Rolling Eyes

# 80
Като гузни се нахвърлиха, не че и емоцията не е голяма, със сигурност е. Хммм.  Thinking

# 81
  • София
Втория отбор мнооого зле.
Мъжете с такава мъка се движеха, а пренесоха колкото някои жени.  ooooh!

И вместо да чакат Андрей да смята и да губят време, трябваше втория път Евгени да грабне кофа с много кг. и когато им ги сметнат да изсипе по пътя, така щяха да успеят.

# 82
Тази битка беше много добра, за първи път се залепям за екрана Simple Smile
Боби принципно не го харесвам, но браво, справи се страхотно.Вчера каза, че ще даде всичко от себе си и го направи.Не е хубаво ,но при втория отбор много се смях, особено с Емо Р., полегна си в калта човека и чака  Joy

# 83
Вторият  отбор много се изложи, а Георги???

# 84
  • София
Битката ми хареса.. Peace
Евала на Борислав най-силния доказа го.. Peace
Марина си го отнесе незаслужено, алоо втория отбор  да не сте объркали предаването нещо.. ooooh!

# 85
  • София
И само да посмеят да номинират Боби, може да не е много приятен типаж, но е много добър в игрите.  Naughty

# 86
Георги ме изплаши наистина! С какво я замери, че не видях? И изобщо какво тръгва срещу нея и я обижда, тя е жена все пак, не може да го надвие! И аз не мога да разбера какво толкова й се нахвърлиха като каза, че е при тях къртицата. Те по цял ден интригантстват и се обвиняват а сега тя йм е виновна. Супер долно. Сами са си виновни, че загубиха. Боби не е херкулес, но се раздаде на макс, а големите отворенгяси с големите мускули се изложиха.

# 87
Втория отбор с повече мъже, яко се изложи.Бориса много нагла и противна, вторите се изложиха, а Евгени продължава да ми пада в очите

# 88
  • in Wonderland
Ехааа , най- накрая да гледаме нещо яко ! Поне мен адски ме накефи битката!
Въпреки ,че Борислав ме дразни мнооооого , еваларка ! Направо ги срази ! Както някой по- горе писа, нз кво взема , ама им изкара играта !
Втория отбор що така се забатачиха ? Сано кво се пъне пак ? Той стоя сигурно 6 минути в тая кал ! Кой му е виновен пак ?
А да , факт е ,че Марина отговори , в такъв момент , когато целия отбор е дал всичко от себе си , супер емоционално и физически рухнал и не са успели да я спечелят и тя супер подигравателно .... Еми не става така . Мисля си ,тя ще обере копията след малко !

# 89
  • София
Масово почна плюене срещу Марина в нета. Tired

Общи условия

Активация на акаунт