КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 38 329
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Вторият отбор трябваше да пуснат първи най-силния, за да може да ги дърпа от калта.

# 91
Чувствам сега, че Марина ще си го отнесе. Rolling Eyes

# 92
Няколко пъти Бориса ми направи много лошо впечатление, явно познава бившите мъже на Марина и я закача по доста грозен начин  Confused

# 93
Няколко пъти Бориса ми направи много лошо впечатление, явно познава бившите мъже на Марина и я закача по доста грозен начин  Confused
Абе как така тази Бориса всичко знае и познава.Пак да кажа, много противно същество

# 94
За сравнение в състезания за най-силен мъж на света носят с ръце,
не така с раници и то 5 тежести една след друга в диапазона 100–160 кг.

# 95

Да, супер долна постъпка, ама Бото да не забравя, че й Ники Михайлов е говорил също неприятни неща за нея. Тя как би се почувствала, ако някой се хване за това?  Crossing Arms

# 96
  • София
Масово почна плюене срещу Марина в нета. Tired

Crossing Arms Марина я плюят, дори когато се е справила супер по време на игрите или стрелбата с арбалет. На мен ми е симпатична.

# 97
Миличкият Сано. Heart Eyes

Марина е дразнеща понякога, но ако сега я номинират, ще е незаслужено, още повече ако си тръгне. Naughty

# 98
  • in Wonderland
Е , не беше интересно изкушението на Сано  . И аз бих отказала .
Малко попреигра и с отказа си , нз ,аз не съм мн мн по романтиката.
А Евгени ме разсмя яко - " Аз бих приел , но с твойта жена ! "
 Joy Joy Joy Joy Joy
Сано кой номинира миналата седмица ,че не се сещам ?

# 99
Май Русев номинира, ама това на Сано изкушение ли му викате,
среща с жена му от която иска да си почине...  Joy

# 100
Е , не беше интересно изкушението на Сано  . И аз бих отказала .
Малко попреигра и с отказа си , нз ,аз не съм мн мн по романтиката.
Сано кой номинира миналата седмица ,че не се сещам ?
Мисля, че Емо Русев, защото предположи, че нарочно се провали при преминаването на гредите.

# 101
  • София
Мдаа, Марина ще отнесе копията на-вероятно, но тя просто си е такава има пискилив тембър..

Сано дали не вкара пак актьорството.. newsm78 newsm78

# 102
  • София

Да, супер долна постъпка, ама Бото да не забравя, че й Ники Михайлов е говорил също неприятни неща за нея.Тя как би се почувствала, ако някой се хване за това?  Crossing Arms

ЩЕ  го  СЪДИ!  newsm08

# 103
Е кво беше тва изкушение за един час в спалнята, да не му е любовница. Да беше поне един ден.

# 104
Вторият отбор трябваше да пуснат първи най-силния, за да може да ги дърпа от калта.
А кой беше най-силния? Не видях никой да става...

Общи условия

Активация на акаунт