КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 38 338
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
  • Хасково
Сега преценявайки ситуацията съм още повече убедена, че Жоро е Къртицата. Емил Русев не е, но знае кой е и това е неговото предимство над останалите. Като може би единствена негова защитничка само аз се радвам, че той остана и нямам търпение да видя лицата на Боби, на Жоро и особено на Марина, когато той се върне за 3 път от изолатора. Сега групата трябва да е нащрек и не бива да го пращат на тест, защото той ще елиминира всички играчи.
 Другата седмица съм сигурна, че ще номинират Бо и тя ще си тръгне, макар да е най-силната жена в базата, освен Ивайла разбира се.
За мен на финала със сигурност ще са Сано, Евгени и Жоро. Надявам се тази Марина да си ходи по-скоро, че вече не мога да я дишам...

Напълно подкрепям. Аз също симпатизирам на Русев. И ме дразнят Боби и Марина.

# 301
Забелязахте ли снощи, като вървяха надписите в края на предаването и излъчваха на живо от къщата, как иначе избухналния и неможещ да стои в кожата си Каменов, който и отказа да приеме извиненията на Борислав, беше супер спокоен и в разговор нарече Попай .. едно такова изпълнено без грам агресия "..Боби", чак мило да ти стане, една сълзица да пуснеш.  Mr. Green

И преди писах, агресивното поведение на Каменов не е случайно и най-лесно е да го сложим в графата отвличащи вниманието, но не е ли прекалено лесно така...  Thinking

# 302
Аз все повече се замислям дали къртицата не е Емил К. Може ли да е чак толкова схванат в игрите - по-слаб е от жените дори. И понеже е простоват,  никой няма да се усъмни, че точно на такъв тъпунгер ще изберат за къртица.  

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 303
ужасно се учудих когато Русева каза, че той бил вторият след Емо К., който е провалил най-много мисии  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Тя Русева освен да боготвори мъжа си и да клепа конкурентите му друго не направи.
Тоя провалял мисии, оня провалял мисии, къде си сега Хрисииии, 150 кг. вчера за Попай, помогна на всички, изкара цялата игра.
А Русев клекна, чак жал ми стана  Mr. Green, жените повече камъни от него донесоха.

# 304
Тест между Бакалова и Русев или Бакалова И Бориса. И долните душици ще се изядат взаимно!!!

# 305
ВикитУ пренесе повече камъни от бившия си любим  Mr. Green

# 306
Ама защо винаги търсите скрита конспирация някъде ??
Аз не видях никъде явно и открито Ивайла да агитира или кара някой да гласува за Бо , по- скоро беше Жоро и тя просто се съгласи , след което през цялото време се чудеше и ясно и явно каза ,че ще й е неприятно да го направи !
Пък каква договорка  да има с продукцията да остане ? Тя си взема хонорара така или иначе . Аз даже смятам , че й се излиза вече . Колкото по- рано по- добре.
А също не разбрах и на Борислав как са му изписали веждите , като за малко да иде на тест ?
В смисъл ,че зрителите са го харесали или съжалили ? Аз още в средата на седмицата писах ,че ми е супер неприятно как ходи и ги увещава всички , по- много глупав начин , който накрая се извъртя с/у него .
Според мен на финал трябва да са : Сано , Евгени , Ивайла , Жоро , Борислав , Бориса .
Някой от тях е К .
Пък за победитител  #Crazy направо не виждам кой заслужава да е в този сезон.

П.С. Някой има ли въпросите от снощния лайф да ги допиша отпред ?

И мен ме дразнеше тази агитация, но не беше коректно от страна на предаването да го натопят така и то в течение на 2 дена, а миналият път не го направиха. А това за веждите поне в моите очи идва от там, че много от хората, които не харесваха Боби, леко му симпатизират или застанаха зад него, заради грозната им манипулация.

Точно това имах предвид с "веждите". Laughing Така си е.Боби наистина е дразнещ,но пък продукцията малко се уля.Още от началото на вечерта го почнаха,още преди играта дадоха видеата как  "ухажвал" жените в къщата с едни и същи думи.Определено го бяха нарочили и се опитаха да изманипулират вота им.

Сега изгледах пак предаването от снощи,че успах да хвана от там където втория отбор се караше с Марина.Ми чак пък ирония в думите... Thinking Не видях такова нещо.Точните й думи на въпроса "Във втория отбор  ли беше къртицата?" бяха :"Абсолютно!На 100%!" Но по нейния си посклив начин.МАрина определено не блести с интелект,но е добра.Глуповата,но добра.Освен това в мисиите се справя добре.Мисля,че всички реагираха така защото бяха изморени и изнервени,че не успяха да се справят.

# 307
Мисля,че всички реагираха така защото бяха изморени и изнервени,че не успяха да се справят.

Кой беше най-активен от "обидените"? Ивайлаааа, хммм, хъм хъм хъм.  Laughing

# 308
На мен ми беше най- странното, че не наведоха глави и да признаят, че са загубили, а нападнаха Марина. И то все хора, които се имат за ,, най- най-'' , а не се справят с игрите.

# 309
  • София
Здравейте, моят основен заподозрян за къртица излезе снощи, затова взех сериозно да се чудя коя е къртицата. Първо взех сериозно да се питам дали пък не е Сано къртицата? Всеки си казва, че за втори път актьор е тъпо, но е и добро прикритие Laughing. В предния сезон жокерите бяха някакви странни, като например джагите , бяха връзка с Джаро от сериала "Под прикритие " в който е играл Кирил. По тази логика се сетих , че жокера с русата перука е по скоро връзка с косъм и от там води към прякора на Сано - " Косъма" от сериала. Много е очевидно, че сестрата на Ивайла е руса, или пък Русеви, поне аз така си мисля. И да си кажа за Русев според мен е надушил Сано, че е къртица и подхвърля на другите , че играе с Илиян и Георги, той е много хитър и трябва да е пълен глупак да каже на групата с кой е играл, така е непобедим Simple Smile

# 310
Тест между Бакалова и Русев или Бакалова И Бориса.
Съгласна съм.Сега изгледах предаването и според мен Къртицата е в тяхната групичка и все повече клоня към Ивайла.
Русев много добре знае кой е Къртицата,но мисля,че не е той самият.
По време на едно от предаванията сутринта,Ивайла се дразнеше,че не искали да й кажат дали ще й правят косата днес и не знаела дали да я мие или не.
Ивайла почти винаги е с добре направена коса и смятам,че ако излиза за фризьор е доста удобно да й дават наставления.

Кой беше най-активен от "обидените"? Ивайлаааа, хммм, хъм хъм хъм.  Laughing
Именно. Peace Марина нищо лошо не каза,обаче много ги била обидила.
Гузен,негонен бяга!

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 13:36 от My All

# 311
Мисля,че всички реагираха така защото бяха изморени и изнервени,че не успяха да се справят.

И аз така мисля.

Искам на тест Русев и Бориса и Бо-то, да си ходи вкъщи. #Cussing out

# 312
На мен ми е много интересно кои ще са следващите номинирани. Може би определящи ще са и следващите мисии. Възможно е зрителите да номинират Евгени или Костя, а участниците Русев или Боби.  Thinking Дано утихнат емоциите и Боби се спаси.

# 313
  • Варна
Ехее момичета, колко странички сте изписали   bouquet Видях, че сте ме споменали снощи няколко пъти, та да споделя и аз впечатленията си  Rolling Eyes

Първо за мисията - Борислав категорично защити думите си от вчера, че ще се компенсира за предверието и наистина го направи по впечатляващ начин  Peace Не разбирам как Русев има очи да се сравнява с него /в какъвто и да е аспект/, просто е смехотворно да се обсъжда въпроса кой е повече мъж от двамата Wink Борислав не само се раздаде с килограмите, но и прояви кавалерство и помогна на всички дами, които също много ме впечатлиха и показаха по-голямо мъжество от Русев като пренесоха повече от него Wink Втория отбор беше плачевен, с двама силни мъже повече (които парадират с мускулите си)  - Каменов и Георги да затънат в калта и да не се върнат накрая за още една кофа беше позорно. Реакцията на Георги с/у 1 беззащитна жена беше изключително грозна и той и Каменов трябва да разберат, че в 21 век, нещата не се решават с бой! Заслужават директна дисквалификация  Naughty Останалите Евгени, Бориса и Ивайла също прекалиха с нервите  ooooh!

Второ за скалъпения скандал - Явна проява на двоен стандарт! Още от началото на вечерта започнаха с кампанията с/у Борислав. Това видео с подхода му беше смехотворно. Но по тенденциозните въпроси на Андрей разбирам, че явно от продукцията се толерират грубиянството, псувните и заплахите за бой с/у жени, а не комплиментите и галантността.  #Cussing out След мисията монтажите бяха още по-манипулиращи -  с извадка само на кадри оневиняващи Ивайла и на такива очернящи Борислав. Постигнаха целта си насъскаха ги с/у него, а Ивайла е безгрешна. Каменов беше жалък с позата на обиден от определението ''елементарен", ако сам не осъзнава, че е такъв значи наистина е много прост, а със заплахите си вече е комичен и си плаче за дисквалификация. Още повече, че претендира за голям "мъжкар", а това че не прие подадената към него ръка за извинение определено не е мъжкарско. От друга страна фактът, че Борислав след цялата грозна кампания, намери сили в себе си да се извини за думите си на всички, говори за неговото мъжество (въпреки, че не е направил нищо, което да е непозволено и не е казал нищо, което да не е вярно) и най-вече добро възпитание  Peace

Трето за номинациите - Ето тук вече си пролича кой човек какъв е. Дожаля ми за Гергана, сълзите й бяха предизвикани от прекалената агресия на Каменов и инсинуациите на продукцията и я разбирам перфектно защо го отбягва този примат. Вики ми хареса с конкретните игрови причини. За разлика от Евгени, който на фона на това, че е спортист, не прояви никакво спортсменство - номинира най-силния играч воден от някакво псевдосъдийстване в защита на Ивайла.  Sick В тотален контрапункт беше Сано, който за първи път избегна четенето на морал и постъпи най-честно от загубилия отбор - посочи виновника за загубата смело и дори и нападнат от Ивайла и Бориса, че "спасява Боби", застана мъжки зад думите си. Sunglasses Бориса ме отврати с квалификациите, които лепи и начина, по който си позволява да говори Sick На Кирячето поклон за достойната постъпка и проявеното мъжество, че не си избра лесния противник, а гласува по съвест  Peace(въпреки, че идеята на продукцията явно беше друга - дори му дадоха 2 минути за размисъл, но освен него и Сано им прецака първоначалната идея да пратят Борислав  Close)

И се стига до логичния въпрос за какво беше всичко това ?!

Ще дам моето обяснение, но много дълъг стана вече тоя пост Crazy

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 14:13 от little_beauty

# 314
Аз все повече се замислям дали къртицата не е Емил К. Може ли да е чак толкова схванат в игрите - по-слаб е от жените дори. И понеже е простоват,  никой няма да се усъмни, че точно на такъв тъпунгер ще изберат за къртица.  
Аз също се замислих. Отборът, в който е той, почти винаги губи играта. И после тоооолкова се ядосва, малко пресилено ми идва. Пък и Любо вчера каза, че има подозрения към Емил К и Иван каза, че много го надценява  Mr. Green
Голям смях ще е, ако е той  Joy
Иначе аз си мислех, че е Киряков, сега като излезе, вече не знам.

Общи условия

Активация на акаунт