Бурята~~La Tempestad~~Тема 13

• 20 427
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
значи...мексиканка..на мексиканец...не мексиканка..на кубинец  Mr. Green ...ама бащата да се благодари,че не мексиканка на българин,че....сърдечен удар щеше да получи  hahaha hahaha

# 61
аа семейството на химена знам,че осввен ацтекски корени има и френски корени...ама не знам колко са близки тези корени  hahaha

# 62
Скрит текст:
http://vbox7.com/play:f92dc5e818

Кубрат Пулев срещу Ивица Перкович - целия двубой! 05.04.2014

Уилям понеже е умен....ще атакува дамската част от семейството...там ще има успех...със сигурност... Peace

Thinking Thinking Thinking
William Levy @willylevy29 celebró el cumpleaños de su pareja @Elygutierrez19 || Yahoo https://es-us.celebridades.yahoo.com/blogs/adicto-telenovelas/wi … th-225551528.html

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 02:18 от iss0o

# 63
Скрит текст:
оо и вие ли сте гледали мача..жалка работа беше за съжаление  hahaha

аа уилям дамите ги е завзел...още преди да си го е поставил за цел...сестрата сияе до него  hahaha

# 64
и като се казва,че господина бил на въпросната яхта и също толкова се е забавлявал....как пък никой не качи нищо от неговото забавление...нали постоянно в туитър..споделят ...като са толкова щастливи...или марина магдалена-александра е голямата пречка  hahaha

# 65
# 66
gutierrezelizabeth_'s photo http://instagram.com/p/mbUVuri6XH/   @Elygutierrez19 Heart👍❤️
#wisewords Ely preciosa 🙏God Bless You😊

Лека нощ!

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 04:20 от iss0o

# 67
Здравейте..сладурски левирети hahaha

Ох какви са тези имена  hahaha ох убивате ме....не е ли по добре кейти александра hahaha по американско ..но ако пък  си държите на марина магдалена александра не провореча...тук и ние може да се включим в имменния ден с нашата мария магдалена  Joy ...как пък не съм се сетила да добавя александра голям пропуск ooooh!

# 68
Привет семейство левиреткови
Това малко като някакви растения май прозвуча Joy

Оо Еми теб пък как те пропуснах ooooh! ..ама вие пък все по аристокрацията ....какви имена мария магдалена....мануела....хайде александра...ама само александрабез добавки добре ама останалото.
..някой с ана Мария александра ако дойде в тази тема вечен фен му ставам....българчета с български имена...какво не ви харесва примерно станка..петър...иванка...стояна....все хубави бг имена

# 69
Аа Наваретко..че не ти е дошъл реда още.....сега ти е смешно ама ще кръстиш ти някоя мария химена....или пък някой иван-уилям.....а като стана въпрос уилям не е много с испанско звучене как да го хареса мексиканската рода  newsm78

# 70
Аа хич не ми е смешно, мисля си просто .... аа мария химена не....то името хубаво но за там..тук има много извратеняци...не става....е какво като уилям не е испаско.....по добре ли щеше да е някой Хасан....тя да се радва мексиканската рода....че какъв може да им доведе бедна им е фантазията.... ooooh! а и нали Катето каза че името уи.ям си има испанск вариант....гилермо ли беше.....прекръстват го Гилермо Десни ...и проблемът е решен Joy Joy

# 71
Аз освен да ви поздравя със разред левиреткови Joy
Аа испанското уилям наистина е гилермо...хубаво помниш....само не разбрах къде прочете че на испански Леви значи Десни Joy Joy

Аа Еми снощи аз регулировчика...ви разпределих....мъжките родители куба...женските в гуадалахара....и после среща на държания фонд hahaha hahaha hahaha

Добре и какъв е проблема с името....химена...име като име..амати с това кристално подсъзнание  Laughing

# 72
Кате за десни първо....просто по благозвучно ми дойде Joy

А за химена..не е до съзнание ...ама ти защо не се казваш вена примерно....пък аз да съм бял дроб..ами някак си странно би стояло тук Thinking

# 73
а аз на вена няма да се прекръстя,но ако желаеш така да ти казваме...проблем нямаш  Mr. Green

Дами и Господа ...шок новина...Химена Наварете...е била забелязана... в университетската болница..на Гуадалахара...вчера на 5 ти април...13 : 57  Shocked

# 74
Може ли така да се подиграваш с нас..за едната бройка да се хвана  Joy Joy Joy

ии защо пък университетската болница... студенти ли иска да я преглеждат  hahaha hahaha то не е лошо..за студентите...винаги съм искал...да стана гинеколог...ама друга ми била съдбата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт