Бурята~~La Tempestad~~Тема 13

• 20 420
  • 748
  •   1
Отговори
# 45

Исе щом е за младеж...или Куба или Пуерто Рико  Joy Joy

Аз харесвам само кубинци.....живеещи в Маями... Wink

# 46
ааа за младежите...преселение на народите в Куба  Mr. Green за дамите...Гуадалахара...аз като регулировчик малко....и после ще се срещат на дф...което не е държавния фонд  hahaha hahaha

# 47
аа Кате какви срещи бе...ти да ме психясаш отсега искаш  ooooh! ooooh! за срещи ми говори...какви срещи ...няма да има срещи...аз ще и избера съпруга..и ще се запознаят на сватбата  Naughty

# 48
аа Кате какви срещи бе...ти да ме психясаш отсега искаш  ooooh! ooooh! за срещи ми говори...какви срещи ...няма да има срещи...аз ще и избера съпруга..и ще се запознаят на сватбата  Naughty
ха ха ха ти така си мислиш...хабиби  hahaha Тони предчувствам,че рано ще оплешивееш  hahaha hahaha от толкова нерви

# 49
ааа за младежите...преселение на народите в Куба  
newsm78...значи купонна система???...Фиеста до зори?...  newsm78....Добре... Peace,но после  бягаме при Уилям в Маями....Да попиваме и ние сексапил....и дон жуански опит Wink...После и Мексико сити...

# 50
Докато сме на темата...вие представяте ли си господин Наварете...с тези неговите принцеси...неземни...какво прави...горкия човечец....хич не си го представям...пък това уилям леви,зетя...сигурно му е кошмара,който му трови сънищата еженощно   hahaha

# 51
ааа за младежите...преселение на народите в Куба  
newsm78...значи купонна система???...Фиеста до зори?...  newsm78....Добре... Peace,но после  бягаме при Уилям в Маями....Да попиваме и ние сексапил....и дон жуански опит Wink...После и Мексико сити...
или направо в Гуадалахара на лов...също може...
като цяло това е печеливш план  hahaha

# 52
Да бе с бащата...ужас..и на човека не му е лесно сега... нотакива щом не се примиряват в началото...понатам ако имат положително развитие разбира се...на една вечеря няма да могат да седнат..... Mr. Green  Peace

# 53
ее ти пък и на вечеря...то от негова гледна точка...такъв и да заплюя няма да искам...ама виж да го застрелям може  hahaha hahaha как на една маса...

# 54
Наваретко какви ги приказваш ти... ooooh! ...химена 6 месеца води преговори с техните да заведе хайме...6 месеца  ooooh!...човека нито има скандали зад гърба си...за деца не говорим...от семейство от тяхната класа,има си образование,а също е и известен...и пак
Скрит текст:
с клизма... ooooh! ooooh!
а пък това с уили...хич не искам и да си го представя  ooooh!

# 55
ми ще води преговори...ако ще и царския син да е....това да не е коя да е  Naughty Naughty

а за уилям ..ох уилям.. горкия ..ако е наистина влюбен и си държи на чувствата...ще има много да го унижава синята кръв Whistling кофти ама...реал за съжаление

# 56

Кате,да не би от страна на бащата...да има някой дядо ацтек... newsm78.те са даже кръвожадни.... ще го мислим Уилям.... Thinking

# 57
и какъв впрочем е бизнеса...на Хайме ..че аз май не разбрах или не помня

абе ако любовта е истинска ще устискат ... няма страшно..те предразсъдаците...не се менят ...

# 58

а за уилям ..ох уилям.. горкия ..ако е наистина влюбен и си държи на чувствата...ще има много да го унижава синята кръв Whistling кофти ама...реал за съжаление

Ето това  е основателна причина/ и според мен/...,за да не  застане   по категорично зад избора си....И въобще не е за подценяване... ThinkingТой затова живее в Сащ ,а не в Мексико.... Thinking

И наистина единия дядо ми прилича на ацтек.... Thinking

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 01:59 от iss0o

# 59
аа и това  го има мексиканка само на мексиканец..се дава...тя самата химена...е много голяма националстка...значи представете си откъде тръгва всичко  Crossing Arms
Наваретко
Скрит текст:
Аа за Хайме аз не знам всичко...само това което ме интересува...банки имат и на борсата са лидери майол...ааз вече трета...година си поверявам финансите там...и не са ме разочаровали hahaha да чукам на дърво...че е трудно да се довериш...принципно...а аз съм суеверна и в европа нищо не оставям  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт