Бурята~~La Tempestad~~Тема 13

• 20 425
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
Хора вие вече имена ли мислете... Joy Joy ..притеснявате ме нещо....наистина ли се мислите,че това е вярно  Joy Joy

# 31
Еми ти си тази която ме притеснява...нима се съмняваш ва афродита...що за вяра е това твоето... ooooh! ooooh!

ще видите вие шампиона по правене на бебета на 3-ти май как ще я уреди мексиканката за чудо и приказ  hahaha

# 32
сега ако изчислиш и кога ще и е термина...равен няма да имаш....вече и дата им назначи....съответно..трябва да работят по график  hahaha

Еми ти пък нима смееш да се съмняваш в нейно величество Афродита...недей така...знаеш ли мексиканците,колко и вярват на тази...пък и тя с уилям и химена има история

още март ...предсказа,че двамата ще изживят страстен романс....януари каза...че в момента двамата са повече от влюбени...и сега това ....то не е един път  hahaha

# 33
о щом цяло мексико и вярва...коя съм аз да и противореча  hahaha
на 100% доверие...да не ви развалям лафа...та последно марина...софия какво ще е hahaha

и Наваретко какви мъчения готвиш на горката жена...ама пък ако на нея и бъде спестено...ще те видя така...как ще се гърчиш в клюкарски мъки  Joy Joy

# 34
аа няма да ме оставите в неведение вие..не сте лоши душици  hahaha

сериозно интерсна ми е друга гледна точка...поне нещо да знам....иначе не съм тъп...знам,че Катето поне 90% ще ни спести...защото за съжаление не е порта като мен... Mr. Green а би трябвало  hahaha то на жена по отива  hahaha

аа за термина..чакайте първо 3 май да мине... hahaha

на мен софия не ми харесва..може примерно есмералда  hahaha

# 35
есперанса не щеш ли... hahaha

ти нещо ме съмняваш....да не гледаш инкогнито...латино сериали  Thinking Thinking Mr. Green Mr. Green

добре...ще чакаме 3 ти май.... hahaha

# 36
като каза сериали....и уилям нали харесва американските имена... hahaha може да се казва Брук...
от любимия сериал на мама...Гордост и предразсъдъци,7-хиледния  Joy Joy

# 37
За Коледа очакваме трето дете на Уилям Леви и първо за Химена Наваррете. Предполага се името му да е Катрин Александра, бъдещата сестричка на Кристофър Александър и Кайли Александра.

Скрит текст:
Преди години ми мина мухата да уча журналистика, ама се отказах навреме  Joy
Тони, кажи, че твоето момиче е производно на Александър и ще събираме децата на парти за имен ден в Гуадалахара  Joy Joy

# 38
как може да сбъркаш любимия сериал на майка ти...каква гордост какви предразсъдъци...дързост и красота  hahaha при нас баба го гледаше  hahaha

как Брук...ти вред ли си...ще урочаса...нероденото/ненаправено,но предречено дете  hahaha hahaha

ама те всичките ли са александър....не знаех че и кайли...Хриси еднакъв вкус имате с уилям

на Тони е мануела  Joy ...той е останал на ангел с дяволско сърце...следващия път обеща да се старае за марина...за третата...александра ако го навиете  hahaha hahaha

ама какво е това Катрин Александра...това пак прекалено аристократично  hahaha

# 39
аа така кажете че трябвало да е александра....ама вярно че бяха...Кристофър Александър и Кайли Александра...и аз го четох това...ама тези малоумни ли са  hahaha нали ще се подиграват на децата...така ooooh!

ама щом трябва да е александра...
Марина Александра... по хубаво... Mr. Green

# 40
специално и само заради вас тържествено обещавам да  работя за Марина-Магдалена-Александра Joy Joy Joy ....ехе Кате ти пък три и все момичета...какво ти направих  hahaha hahaha

аа правим партито в Гуадалахара....ние направо да се преселим там  hahaha и децата по красиви ще станат...тапатии нали  hahaha като растат в този хубав град Joy

# 41
Ето това е ....измислихме го

Марина Магдалена Александра Леви  ...това е  Joy Joy Joy

Тони ти пък ...ако можеш едно момиче с пет имена да го кръстиш само и само да няма повече  hahaha hahaha

# 42
значи на 3-ти май...ще им пратя предложението за името  Joy Joy Joy

# 43

аа правим партито в Гуадалахара....ние направо да се преселим там  hahaha и децата по красиви ще станат...тапатии нали  hahaha като растат в този хубав град Joy

Аз имам син... newsm78.в Куба ли да ходя... или в Маями?.... newsm78

# 44
ах този 3-ти май национален празник ще ви стане  hahaha hahaha

значи децата ни ще бъдат адаши  hahaha

Кате ми и аз съм човек...какво е това...ми хайде пък малко Диего пабло,уго...хавиер,даниел....нещо такова да ми се падне от баницата с късмети  hahaha

Исе щом е за младеж...или Куба или Пуерто Рико  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт