Бурята~~La Tempestad~~Тема 13

• 20 411
  • 748
  •   1
Отговори
# 15

WinkТова не било кадър от Бурята....
е принципно има такъв кадър...ама тук дали е в  процес на снимане..хич не знам  hahaha

# 16
Кате,какво най-общо си приказват в студиото в клипа на Уилям...? Praynig

https://www.youtube.com/watch?v=qqRcd8ZLpnE&feature=youtu.be

Alfonso Mtz Campos ‏@Ponchote  18h
Y aquí otra q le tome a William Levy http://instagram.com/p/mY12jVMZJg/

@willylevy29 La vida se divide en 4 partes: amar, sufrir, luchar y vencer. El que ama, sufre; el que sufre, lucha; y el que lucha, vence."

@willylevy29 busca tu felicidad y la de tus hijos por encima de todo , si tu eres feliz podras llevar felicidad a los que te rodean.

@willylevy29 toma desiciones firmes si estas te conducen a la felicidad yal amor verdadero.

Las personas se miden por la belleza interior . INCREÍBLE , FANTÁSTICA , INIGUALABLE

Последна редакция: сб, 05 апр 2014, 22:12 от iss0o

# 17
http://www.eldiariodecoahuila.com.mx/notas/2014/4/5/levy-ximena- … n-nina-426756.asp
Уилям Леви и Химена Наварете ще имат дъщеричка

hahaha hahaha ох уникални сладури са тези медии hahaha

# 18
ще имат те 5 дъщерички  hahaha коя от коя по мис вселени... ooooh! ама тези наистина вече пък стават смешни  Joy Joy

# 19
няма майтап Еми...и петзнаци може да са... hahaha hahaha

не аз малко останах в шах за тези техни взаимоотношения..или пък са много добри актьори...трябва ни още информация...Кате не знам какво ще го правиш този пуерториканец...ама трябва да разбереш всичко що е възможно...и респективно и наложително да ни го кажеш  Mr. Green

# 20
Ама тези медии са много напред с материала, до онзи ден не знаеха, че са заедно сега дъщеричка ще имат  Joy

Утре да очакваме и новина с името  hahaha

# 21
във видеото обсъждат

"хора не вярвайте на клюки очевидно е ,че са пълни измислици...уиллям разбира се,че е бил на рожденния ден...но защо трябва да се снима..непременно...какава връзка може да има той след като постоянно работи човека...недейте така...погледнете колко щастливо и сплотено семейство изглеждат...тяхната любов винаги е била над всичко...и няккакви слухове не могат да и повлияят"

аа Наваретко кой пък ти каза,че на теб нещо ще ти се казва... hahaha по тоя въпрос нищо няма да пусна в тая тема..не се надявай...на Ири съм обещала на теб не...клюкар такъв  Mr. Green

# 22
добре де само аз ли нещо не я виждам тая любов която е над всичко  :hahaha ...то ако не я виждам аз този пич откъде така сигурно пък говори....да няма и той някакви способности...да чете мисли

оо Кате ама аз си имам секретни методи за измъкване на информация....по добре да и спестиш тея мъчения ..и да кажеш директо на ми  hahaha hahaha
защо да прибягваме до подобни неща...ха няма смисъл hahaha

# 23
Аз все още не мога да си обясня мълчанието на Лили Естефан.... Thinking Thinking Thinking

Thinking Thinking ThinkingРетуитнали са само,единствено това:

Charbel Kuri ‏@CharbelKuri  Apr 4
Hoy en @ElGordoyLaFlaca les tengo en exclusiva a mi hermosura @ximenaNR no se la pierdan! Tq! 😉 Xime!

Последна редакция: сб, 05 апр 2014, 23:48 от iss0o

# 24
аа името е много важно за него трябва да се помисли...но ако искате може да им помогнем и да дадем предложения...ако е момиче действително съм за София ...ако недай си боже афродита е сбъркала....Уго или Диего  hahaha hahaha

Наваретко...не ме плашат мъченията ти...няма да посмееш  hahaha

аа Лилито защо мълчи...друг път първа китка....за уили инфото  hahaha

ама вижте,че той изобщо не иска да се коментира... Naughty ...на това видео същото казаха,че уибям даже е поискал да махнат тази част от интервюто където са го попитали затова....

# 25
ее Кате ти пък се изказа..как ще сбърка афродита  ooooh! ...като е казала ...момиче...момиче...и какъв е тоз уго....не ми звучи много мъжко  Thinking малко на обратен
...кое му е хубавото  Thinking да не е някое старо гадже...иначе диего ...ми харесва

и годеника...много нисък бил...по какъв критерии си ги избира химена .. ooooh!

# 26
Ааа.. Уилям избира само английско звучащи имена...нещо такова си харесайте... Wink

Аз харесвам...Марина! Wink Интернационално е и ...ги свързва съдбовно... Wink

# 27
ами аз нали...съм тома неверни не мога да съм сигурна,че ще е момиче  hahaha hahaha

ее обратен...ти си обратен...такова хубаво име... ooooh! и Уго не съм имала аз...заради Уго Бос hahaha най вече...

# 28
Ааа.. Уилям избира само английско звучащи имена...нещо такова си харесайте... Wink

Аз харесвам...Марина! Wink Интернационално е и ...ги свързва съдбовно... Wink
аа без такива...майката е абсолютна националистка... Mr. Green ... не виждам шанс тук  hahaha

# 29
ама и уилямко как си ги избира...кристофор....аристократично звучи  Crossing Arms а кайли....малко като кали....тоест  hahaha ..като изключим кайли миноуг ..не ми харесва  Mr. Green

трябва нещо със силно мексиканско звучене да е....марина....е компромисен вариант..може и за българче да мине... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт