Бурята~~La Tempestad~~Тема 13

• 20 431
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Наваретко
Скрит текст:
ще ти омръзне бе..всяко нещо като стане рутина  hahaha ..ама иначе е голям майтап,кака е с такава професия...и когато роди..още беше специализантка.. и във ВМА при раждането и натресоха цяла група студенти...като за колежка  hahaha ,ужасяващо..е,но те така правят hahaha ама за мъж професия мечта изглежда...ама не е... Naughty

не бе не се шегувам...само точните секунди не мога да ви кажа  Mr. Green

# 76
добре,да речем...че ти повярвах... Mr. Green ...а знае ли се поне ...да не излязат ...повече от една бройка...тя Маринита ги има тея гени  hahaha ...тогава няма да има нужда от марина-магдалена александра,а щяха да сатри  марина,магдалена и александра Mr. Green

# 77
Кате като си толкова напред с информацията...знае ли се дали уилям ще припознае детето...да не остане Наварете,че съм чувала...че уилям има някое и друго извънбрачно  hahaha hahaha

# 78
оо знам на уилям децата бройка нямат...даже през 2011 като се разделиха с Ели..казаха,че тя го оставила...защото някаква изнудвала уилям да и признае детето...ама и преди е имало куриозни случеи...ама той уилям всички деца...признае на тези които го харесват...парите няма да му стигнат да ги изхрани  Mr. Green

за сега не знам...нали бил влюбен като никога...той добричък признава се за виновен все горкия ... hahaha душичка е hahaha ама може да трябва наистина да направи някои жертви...като да се прекръсти на Гилермо Десни примерно  hahaha hahaha за да го приеме родата  Joy Joy

# 79
Ох с тоя Гилермо Десни  Joy Joy уникално е hahaha ....Леви толкова ли е лошо  hahaha

# 80
то не е лошо много красиво звучи даже....ама ударението на и да беше поне  Mr. Green че със това Е  Mr. Green ...трябва му нещо по мъжко...за да се впише Wink

аа знам го уили..че има доста извънбрачни...но той човека се грижи за естествения прираст..няма значение,дали припознава...все работи за световното дело...това е важното  Mr. Green

# 81
Наваретко ...там точно високия естествен прираст е проблема  hahaha hahaha уилям ни трябва на Балканите...да оправи положението...там не е нужен  hahaha

# 82
Наваретко ...там точно високия естествен прираст е проблема  hahaha hahaha уилям ни трябва на Балканите...да оправи положението...там не е нужен  hahaha

+1     newsm10

Каквито сме красиви и без това,...с Уилям ще станем...извънземно красиви....

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 15:29 от iss0o

# 83
аа гилермито..на всякъде е нужен....той прави само миски ...мистъри...сее хубост..навсякъде  hahaha hahaha а това не се отказва ....той прави планетата по-красива ...той повече от  Пикасо...Да Винчи Mr. Green

# 84
ти го изкара световен герой...ама наистина ако посети България...много работа ще има  hahaha hahaha ще се измори горкия  Mr. Green

но така е щом вселената го и благословила с такава хубост и той трябва да се отблагодари на Вселената...и може да започне от най нуждаещите се...респективно България  Joy

# 85
Ее Кате ти пък се изказа ние толкова ли сме зле тук...може да не сме такава бейби машийн ... ама не сме толкова зле  hahaha hahaha

# 86

Ей какво мъниче е годеника...ама голямо сладурче  hahaha

# 87
Много хубаво аксесоарче има химена за ушенцето Mr. Green

Кате имам въпрос Joy Joy
Скрит текст:
до колко ти стигна бройката на куфарите, че с Наваретко на бас сме хванали...то нали и това е мода освен оптимизма hahaha hahaha

# 88
Аа как на мен се обзалагате.... ooooh! ужас...защо наваретко на 10 ли е заложил Joy няма да се очудя ..
Но са само 3 засега hahaha

Много ми харесва маншета и на мен ...страхотно и отива Peace

# 89
Formula1.com ‏@F1  2m
Race results for the 2014 FORMULA 1 GULF AIR BAHRAIN GRAND PRIX ..

http://www.formula1.com/results/season/2014/916/7329/

http://instagram.com/p/mdOU92gwhV/

MERCEDES AMG F1 ‏@MercedesAMGF1  9m
. @LewisHamilton wins in Bahrain! @nico_rosberg P2! It's another Silver Arrows double! What a race! What a battle! EPIC!! #F1

PeaceИ тук трябва да се празнува....
P3! OH MY GOD! WELL DONE @SChecoPerez! WHAT A MAN!

The man of the hour! @SChecoPerez - P3 - Bahrain GP 2014! #FeelTheForce

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 22:39 от iss0o

Общи условия

Активация на акаунт