Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 261

• 38 341
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Здравейте сладурки

Ето това разбрах аз от трейлър 2 към епизод 5

Е: Мамо, Йомер е приятелят ми.
М: Разбрах кой е любимият на Елиф.
Й: Няма да идваш, темата е приключена.
Ама, че си голям инат.
Е: Ще дойда.
Й: Навсякъде се тика, все есно е детектив.
П: Всъщност е много сладка.
Т: Можеш ли да разбереш дали това
е истинското му име и кой е в действителност?
М: Разбрах, чичо.
Й: Съжалявам не искам да те разочаровам, но тези хора са избягали.
Е: Йомер, ти осъзнаваш ли какво ми казваш?

# 122

Танушка, дали не и казва - дотук бяхме.  newsm78 Много е ядосан комисарят, галиба. Simple Smile)

БебоHug Hug Hug Heart Eyes

# 123

Единственото ми обяснение е, че са осъмнали в дома на Пелин - защото са със същите дрехи от вечерта.

Бебо  Two Hearts за думичките !

Ха, сега пък Елиф ще иска да ходи с Йомер някъде / явно са открили онази барака  където ги държаха най-напред /...

Освен да се кефим с  тия двамата , явно ще има и екшън ...

# 124

Я си признай колко пъти си пускала парички във фонтана и си се разхлаждала?!!

Тайна. Mr. Green

Любов, newsm51 умирам за Рим. Няма друг такъв град.

Права си, няма, и аз много го обичам... Сродни души сме ние, с теб, Фантазия...А дано Елиф изпълни още някое поръчение, та да се насладим...

# 125

Танушка, дали не и казва - дотук бяхме.  newsm78 Много е ядосан комисарят, галиба. Simple Smile)

БебоHug Hug Hug Heart Eyes
  МАРИЧКЕ,  Hug амиии, че тя иска да му вземе  и "прядата" Joy, и професията. Joy
   А, за там  Naughty нещооо, много се е объркАла. Joy

# 126
Ахам. Simple Smile Има много да учи Елиф. Simple Smile) И насреща му да тича, пак няма да го стигне, че да му вземе прядата. Simple Smile)

# 127

Скрит текст:

Joy Joy Joy

# 128
    smile3525Здравейте, момичета!
   Понятието "почивен ден" за мен направо си беше изпразнено от съдържание. Чак сега смогнах да ви изчета. Ама и вие пишете, пишете... направо свят да му се завие на човек! smile3555 smile3555 Благодаря на всички, които така интересно разсъждавате, на всички, които правите и ни припомняте сладки клипчета, специално на теб, Тануша, за разкошните снимки, които си наредила с разкошната коса на Енгин. Никога няма да ми мине носталгията по нея, да знаете! smile3518
   Иска ми се да споделя с вас две неща - едно смешно и едно сериозно. Смешното е от сцената в хотела. Тя цялата си е великолепна комедия, но един детайл ми беше убягнал - след доволното "ла бене синьорина", след електрическото докосване по гърба той доволно си глади шкембето! Охххххх! Joy Joy Joy Joy Joy Типичен жест на доволен от живота и в частност най-вече от себе си мъж! Не съм го виждала у Керим. no
   Второто нещо, е едно разсъждение, което ми хрумна след догадката на Марта, че кадрите от първия трейлър, който видяхме, са от епилога на филма. Ако наистина е така, нека ви припомня една от репликите на Йомер - "Имам само един въпрос. Защо?"" Думи, отправени към мъртвата Сибел. Ако стъпя върху тях, бих решила, че в крайна сметка той ще открие, че тя е чиста в смисъл, че не му е изневерявала, обичала го е прочие, но в същото време се е забъркала в нещо лошо с цел пари. И той не може да проумее за какво е било всичко - защо са й повече пари; тоест, тази "алчна" страна на мъртвата ще го разочарова в някаква степен. И той се сбогува с нея този път окончателно. Имаше мъка в гласа му, имаше сълзи, но явно бяха за последно - изсипаната пръст сякаш ги запечата. Е, това виждам аз, пък каква е истината... ким билир? newsm78 newsm78 newsm78
   И накрая само да отбележа, че изключително много ме разсмива музичката, която тръгва всеки път, когато започва сценка-закачка между момчето и момичето. thumbsup thumbsup Една такава... като упражнение по пиано на хлапе от началното училище - весела, безгрижна, с намигване. Хубава хрумка. Засега толкова. Приятна вечер!

# 129

Точно така, открили са местонахождението на бараката ...

Елиф отива с тях / въпреки, че Йомер не я иска /

# 130

Мартичка,  ами той много " изтузен бе" . Как само  се е издокарал ,

направо неузнаваем.  Не стига , че той е хубав, ами и издокаран, как да му устои милата. Joy

# 131

направо неузнаваем.  Не стига , че той е хубав, ами и издокаран, как да му устои милата. Joy

Тя се чуди не на него, а на колата.

Ако не е с "Мерцедес" ... на къде съм Joy Joy Joy

# 132
# 133
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=Vnf2khLQcRA

"Мръсни пари и любов" - 2 трейлър към 5 епизод. Превод от английски: Loveofmine; субтитри: mariana51. Приятно гледане.

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 19:41 от mariana51

# 134
Скрит текст:

Тя се чуди не на него, а на колата.

Ако не е с "Мерцедес" ... на къде съм Joy Joy Joy

Аз пък казвам, че и на двете се чуди - на колата и на него. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт