Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 261

• 38 204
  • 726
  •   1
Отговори
# 30

Кomet, нали ни подсказаха, че вечерята в дома на Таййар, ще бъде тест за Елиф. Та, този танц ще е вид проверка.

Марианка,  аз разбрах как стоят нещата, но ме учудва това, че не пазят траур. Имах колежка, туркиня. Когато почина  баща й, тя спря  да се гримира, да си скубе веждите и т.н. Това трая 40 или повече дни не помня. Вярно не носеше черно, но каза, че не слушат
весела музика, не танцуват. Затова сега съм озадачена.
Колкото до филма, очаквам един блуз и маниери от Йомер с които да покаже, че са много близки.

# 31
  • Пловдив

Седмично списание ЕНГИНПОЛИС
6 април 2014
НОВА ЗАСТАВКА, НОВ ИМИДЖ
С новите си превъплащения Енгин Акюрек накара сърцата ни да спрат....
Синдромът на седмицата в Енгинполис:
"Снимките и страхът, че любовната игра ще бъде кратка."

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 10:36 от mariana51

# 32
Здравейте wavey

Утрото е добро, въпреки навъсеното небе.
Дано денят е прекрасен!
Нека има светлина,топлина,обич и усмивки за всички!
Скрит текст:

Майка Тереза„Ние мислим, че изразът „светлината на любовта” е просто метафора,
но любовта наистина осветява всичко околно”

Тук в новото ни кътче  newsm51mariana51

е топло и уютно, благодарение на всички слънчеви момичета,
които са омаяни от таланта на Енгин Акюрек

# 33

Светлина в очите Peace

# 34
  • Пловдив

Елиф Денизер - нова снимка.

# 35
Добро утро! Simple Smile

Пак ли ще ме тествате? Не разбрахте ли, че се справям с всичко с отличен?

Wink

# 36

Привет момичета Енгинки !  Two Hearts

Учудващо ранобудни сте всички днес !

Ето и Величка Two Heartsнай-после си е чула телефончето и рано-рано се е отбила !

Хаяско Two Hearts- времето  е прекрасно за кафе в приятна компания ! Като гледам всички се събират да си побъбрим ...

Мариянка Two Hearts- аз също си мисля за някой блус ...  newsm03 Не зная дали Йомер ще танцува със запазената марка на Енгиновата ръка, обаче съм чооок нетърпелива да видя - може да ни изненада ...

Комет Two Hearts той амджата нали трябва да проучи веднага кое е това севгили. Така, че аз си мисля, че вечерята ще е още на другия или по-следващия ден - няма да губи грам време. Още повече, от трейлъра за 5 епизод Йомер и Елиф са в дома на Пелин със същите дрехи от вечерта. Значи Йомер е  извел натутъкси Елиф навън барабар с флашката. И на амджа Таййар не му остава нищо друго освен без възражения да ги покани на вечеря ...  Я, виж от снимките комисарят как се е барнал / ако правилно виждам има и дълъг шал/ Абе ... идва от Италия newsm53

Миранда  Two Hearts хубава неделя и на теб !

Паула Two Hearts - страхотни снимки !

Мариянка - това да не е от вечерята - много елегантни ще го раздават !

За закъснелите - още кафе ... Grinning  Като Марица  Two Hearts

Скрит текст:

# 37
  • Пловдив

http://instagram.com/p/mcL2XQLv9N/

Илкин Тюфекчи туитна и пусна в Инстаграм току-що:

Атакой, Yunus Emre Kultur Merkezi:
"Настройване преди началото, чета написаното за мен -  за деня."

.....................
Вероятно снимат в този културен център:
Скрит текст:

# 38

Скрит текст:
Привет момичета Енгинки !  Two Hearts

Учудващо ранобудни сте всички днес !

Ето и Величка Two Heartsнай-после си е чула телефончето и рано-рано се е отбила !

Хаяско Two Hearts- времето  е прекрасно за кафе в приятна компания ! Като гледам всички се събират да си побъбрим ...

Мариянка Two Hearts- аз също си мисля за някой блус ...  newsm03 Не зная дали Йомер ще танцува със запазената марка на Енгиновата ръка, обаче съм чооок нетърпелива да видя - може да ни изненада ...

Комет Two Hearts той амджата нали трябва да проучи веднага кое е това севгили. Така, че аз си мисля, че вечерята ще е още на другия или по-следващия ден - няма да губи грам време. Още повече, от трейлъра за 5 епизод Йомер и Елиф са в дома на Пелин със същите дрехи от вечерта. Значи Йомер е  извел натутъкси Елиф навън барабар с флашката. И на амджа Таййар не му остава нищо друго освен без възражения да ги покани на вечеря ...  Я, виж от снимките комисарят как се е барнал / ако правилно виждам има и дълъг шал/ Абе ... идва от Италия newsm53

Скрит текст:
Миранда  Two Hearts хубава неделя и на теб !

Паула Two Hearts - страхотни снимки !

Мариянка - това да не е от вечерята - много елегантни ще го раздават !

За закъснелите - още кафе ... Grinning  Като Марица  Two Hearts[/b][/color]

Скрит текст:

Мартичка, здравей ! Той Йомер нали каза, че е участвал в много операции и не се е провалял,  та  сега ли ?  За него това е на живот и на смърт, изпитанието  на
живота му. И аз го очаквам на висотата на измисленото му положение.
Ех, че като започне да го раздава влюбен. Елиф да му мисли.

# 39
Здравейте,момичета.Да се отбележа присъствие в тази весела компания преди да се отдам на "дизайнерска" дейност.И аз като вас чакам новини.Ако се появи нещо тутакси ми телефонирайте.
Една от най-любимите ми снимки на Енгин.

# 40

Embarassed Извинявам се, че снимката е от друг проект на Енгин,
но - на мен Чоооок  ми харесва Heart Eyes Heart Eyes

# 41

Мартичка, здравей ! Той Йомер нали каза, че е участвал в много операции и не се е провалял,  та  сега ли ?  За него това е на живот и на смърт, изпитанието  на
живота му. И аз го очаквам на висотата на измисленото му положение.
Ех, че като започне да го раздава влюбен. Елиф да му мисли.
Скрит текст:

Досега тя се отнасяше с голяма доза пренебрежение към него, че и "сключи" споразумение лъжейки.   Явно желанието на Йомер да залови убиеца на годеницата си е в пъти по-голямо отколкото предполагах, за да  "продължи" въпреки лъжите.  Вчера незнайно как се бях полъгала по някои погледи, че изпитва нещо по-различно към Елиф.  Човекът си е просто професионалист. Щом е необходимо да го играе влюбен и да заблуди семейството - ще го направи. Явно ще има много изненадани - най-вече Елиф.

"Не се обиждай, но никой не Би повярвал, че съм си избрала точно теб за гадже"  Grinning

"Изобщо не ме вълнуваш. А и ти си последната жена,която бих харесал"  Grinning

Явно освен на вечеря, ще ходим и на "театър".  Joy Joy Joy

# 42
Приятен ден на всички!

# 43

За разнообразие.

# 44

Преди и след... професионално. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт