Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 261

• 38 185
  • 726
  •   1
Отговори
# 15
Ако не сте заспали все още - един нов клип на Спрингдейзи

# 16
  • Пловдив

От туитър.
Подсказка към 5 епизод на "Мръсни пари и любов":
"Елиф и Йомер ще танцуват пред очите на Таййар..."

# 17
Лека нощ с Текин и Ейлюл

# 18

Лека и спокойна нощ. smile3524

# 19
  • Пловдив

1. "В действителност сериалът е много хубав"
2. "Благодаря ви, оценявам."

# 20
Потвърдих подозрението си за поредната промяна в крачка на сценария и съответно - на поредния гаф.

Първият кадър е от сцената с качването в колата, вторият - от монитора на Метин - разглежда снимките. Simple Smile) Открийте разликата. Wink

# 21
Здравейте , будни и сънуващи

Ако не сте заспали все още - един нов клип на Спрингдейзи

Скрит текст:
Какъв сън , Мартичка ? Досега се чудих къде изчезна мишлето от картинката на екранчето на телефончето , което ти ми  подари съвсем наскоро , а то къде било . Разбрало , че има една тема , в която постоянно черпят с някакви вкусотийки - при това винаги в приятна компания - и не ще да става от масичката

ЛЕКА НОЩ , МОМИЧЕТА                    

# 22
  • Пловдив

Спокойна вечер. И да сънувате: румба, джайв, танго - да видим кой танц ще ни изтанцува Йомер.... пред рибешките очи...

# 23

Цитат
И да сънувате: румба, джайв, танго - да видим кой танц ще ни изтанцува Йомер.... пред рибешките очи...

Залагам на благоприличния блус, Мариана. Simple Smile))

# 24
  • Бургас
Добро утро и добре съм ви заварила в новата тема  Hug
Благодаря на Мариана за нашето местенце  Grinning
Скрит текст:
Изчетох ви ,ей така като Йомер съм седнала и от един час ви се радвам Heart Eyes

Милка ,поздравления за клипа   bouquet
Сега забелязах един подпис  и направо искрено завидях EmbarassedПаула ,много хубав подпис Hug
Понеже не съм лягала се запретнах и сложих кафето в спойлера ....afiyet olsun Laughing
Скрит текст:
Въпреки лошото време навън ви пожелавам топла и уютна неделя  Hug

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 08:21 от haqsko

# 25
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Днес имаме обещан трейлър, чакаме снимки, новини и още нещо.

# 26

Добро утро  мили момичета!        

Здравейте Хаяско и Марианка.

Наистина навън е мрачно, но важното е в душите и темата да е светло. В очакване на поредния
трейлър и още новини за тандема Енгин - Туба да прекараме и днешния неделен ден в приятна
компания. Хората сами си създават настроенията. Така да направим и ние.

П.П. Вие мислите за танца, аз си мисля, това семейство не е ли в траур още, че вече ще танцуват.

Лек, успешен и усмихнат ден!

# 27
  • Бургас
Следващия епизод ще танцуват нашите хора .Нямам търпение да видя този танц .Керим си имаше един характерен захват  Laughingпри танците ...по-точно пръстите на лявата ръка .Да видим как танцува Йомер .Ще се е харесало момчето ни на маман щом работата е опряла и до танци ...

ENGIN AKYUREK WALTZ OF LOVE

# 28
  • Пловдив

Кomet, нали ни подсказаха, че вечерята в дома на Таййар, ще бъде тест за Елиф. Та, този танц ще е вид проверка.

haqsko, освен Керим и Текин танцуваше с маниера на Енгин....

# 29
Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт