Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 261

• 39 260
  • 726
  •   1
Отговори
# 330

Лека нощ с многоликия Йомер.

# 331

Добро утро и прекрасен ден  на всички момичета Енгинки ! Two Hearts

Днес отново ще изгледам  серията за запаметяване на някои детайли.

Незнайно защо гледайки снощи Йомер Джанер / измисления герой / който абсолютно грабна и то изведнъж всички, в мен остана едно усещане,  че точно той в края на сериала, като залови лошите ... ще си отиде.

Йомер Демир ... кой е всъщност той ? Един страхотен комисар, който явно е живял с много самоличности за да хваща престъпниците. Сам каза, че е участвал в акции под прикритие и никога не е разкриван.

Момичета иска ми се да пиша още, но ще си задържа мисълта си за след обед, че вече трябва да тичам на работа.

До после.

# 332
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Аз днес съм настроена за нов трейлър. Ха, дано. Иначе си ни е ред за новини, снимки и още нещо... Утре ще дойде като днес.

# 333
Добро утро във вторник. Simple Smile

Колкото и да обичам Булута, мисля, че Йомер ще го надмине по чар. Simple Smile))

# 334

Добро утро мили момичета !                
                 Привет и приятна работа Мартичка, Марианка, Марица.

Днес денят е слънчев. Да бъде и усмихнат и забавен за пишещите и четящите темата на

невероятният Енгин Акюрек.  Снощи изгледах серията и с всяка изминала откривам, че сериала

все повече и повече ми харесва. А утре е сряда и имаме среща с Йомер и Елиф.

Лек и успешен ден на всички.

# 335
Добро утро сладурки
Любовче, Барисея, Марианка, Марица   newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Спорен ден на всички

# 336
 Joy
Комет, ако сериалът вече беше факт като цяло, а ние го бяхме изгледали както КВФ и АБО, съм сигурна, че щяхме да сме напълно запленени.  Heart Eyes Чакането на всяка поредна серия е ужасно (за мен), но пък и вълнуващо. Simple Smile Но едно е сигурно - заслужава си.
Засега в него липсват остри социални сблъсъци (все пак това е крими сериал), но ще видим какво ще ни поднесат по-нататък...

Какви хобита? Играех на фунийки като малък...
Не знам за вас, но мене тази реплика ме върна в детството. Simple Smile

# 337
  • София
Добро утро и успешен ден и от мене ! Изчетох ви и умората от първия работен ден на седмицата изчезна.Наслада за окото са нашите сладури. А след като изгледах и серията с превод, не ми остава друго освен да чакам утре...След репликите за измисления Йомер, все се чудя в кого ще се влюби Елиф- в Йомер Демир или в Йомер Джанер.И дали края на сериала ще бъде смъртта на единия и възкръсването на другия.Така или иначе ни очакват изключителни моменти и дано бъдем още по-удовлетворени от приказката, а не само от изключителната игра на туба и Енгин.
Аз май много се разписах, още много мисли имам в главата , ама като имам време
Благодаря на преводачките  newsm51

# 338

Харесват ми така обработените кадри.

...След репликите за измисления Йомер, все се чудя в кого ще се влюби Елиф- в Йомер Демир или в Йомер Джанер...

Интересен въпрос, Елитом...  Hug

# 339
  • Пловдив

http://gecce.com/foto-galeri/unluler/kara-para-askta-neler-olacak

"Какво ще се случи в "Мръсни пари и любов?"
Нови снимки от сериала
Новата серия на "Мръсни пари и любов" с участието на Туба Б.  и Енгин Акюрек, излъчван по АТВ, ще бъде на екран в сряда. Ето какво ще се случи в 5 епизод:.....

....................
Следват снимки и резюмето с подсказките които вече знаем.

# 340
Аз пак се чудя защо Йомер демонстративно показа полицейското си оръжие. Метин веднага се светна, че това е служебно оръжие, затова каза, че точно такъв пистолет няма как да си купят. Явно точно определен вид пистолети са на въоръжение в полицията и не се предлагат за частна употреба.  newsm78 Или поне така си обяснявам аз репликата на Метин... затова и отиде да пита началника за Йомер...
Т.е. - Йомер ясно даде да се разбере, че е част от правосъдната система и че Джанер е роля...
Продължавам с разсъжденията... Значи, ролята е заявена поначало като въздух под налягане. Елиф знае истината, сега и Метин е наясно с нея... Кого трябва да заблуди тогава Йомер Дженар? newsm78 Професионално подготвено прикритие, което беше съсипано на мига.
Ужасно ме затормозява този въпрос. Simple Smile Още повече, че Йомер каза, че за него самия не се знае нищо, тъй като от 10 години работи само под прикритие.

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 10:51 от marytza

# 341
  • Пловдив

Марица, мисля че иска да отклони вниманието от Елиф, да се издадат самите убийци в притеснението си и така да хване някаква следа. Другото той ще свърши сам с помощта на Пелин и Арда. Е, сценаристките ще ни водят.... Следа търси Йомер, да започне....разкритието им и кой ги покровителства от полицията.

# 342
Скрит текст:
Добро утро и успешен ден и от мене ! Изчетох ви и умората от първия работен ден на седмицата изчезна.Наслада за окото са нашите сладури. А след като изгледах и серията с превод, не ми остава друго освен да чакам утре...След репликите за измисления Йомер, все се чудя в кого ще се влюби Елиф- в Йомер Демир или в Йомер Джанер.И дали края на сериала ще бъде смъртта на единия и възкръсването на другия.Така или иначе ни очакват изключителни моменти и дано бъдем още по-удовлетворени от приказката, а не само от изключителната игра на туба и Енгин.
Аз май много се разписах, още много мисли имам в главата , ама като имам време
Благодаря на преводачките
 newsm51

Добро утро, момичета!
Eх, ELITOM, откъде ти трябваше да задаваш този въпрос и да караш позагладените ми мозъчни гънки да вибрират рано-рано.
Аз веднага съм готова с отговора, но той е доста песимистичен: Елиф не познава истинския Йомер, тя ще се влюби в измисления,  ще преживеят двамата грандиозни чувства, ще побъркат нас зрителите, но всичко ще си остане само на екрана. За него това ще бъде просто „раздвоение на личността”, което не е никак здравословно. Накрая ще й каже: „Аз бях измислен герой, госпожице Елиф”, и щракайки със запалката ще изчезне в своя вътрешен безкрай, превърнат от камерата в една точка – в съфър, нула… Той е бил герой от филм, но съдба за Елиф…избрала да пребивава с този заличен накрая свят…
Разбира се, финалът може да бъде и друг: когато филмът свърши, Йомер да каже: „Досега бях измислен герой, г-це Елиф. Но сега можем да започнем отначало. Да видим стиска ли ти?” И заживели двамата щастливо…

# 343
Явно си права, Марианка - целта е да привлече огъня върху себе си и да го отклони от Елиф. По този начин показва, че тя вече е под разследването на полицията и така престъпниците ще се откажат от идеята да продължат да я ползват за пране на пари.

Любов, наистина въпросът на Елитом ме заинтригува и мен. Simple Smile Елиф вече иска да знае какъв е истинският Йомер, макар че засега подхвърля опознавателните си въпроси демонстративно-иронично. Но мисля, че няма да се влюби в измисления. Тя е наясно, че това е роля... нея я интригува истинският Йомер - човекът, събрал в себе си много самоличности...

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 10:58 от marytza

# 344
Явно си права, Марианка - целта е да привлече огъня върху себе си и да го отклони от Елиф. По този начин показва, че тя вече е под разследването на полицията и така престъпниците ще се откажат от идеята да продължат да я ползват за пране на пари.

Любов, наистина въпросът на Елитом ме заинтригува и мен. Simple Smile Елиф вече иска да знае какъв е истинският Йомер, макар че засега подхвърля опознавателните си въпроси демонстративно-иронично. Но мисля, че няма да се влюби в измисления. Тя е наясно, че това е роля... нея я интригува истинският Йомер - човекът, събрал в себе си много самоличности...
Напротив, Елиф за него е СРЕДСТВО, той се надява те да продължат да я използват, за да може той да хване нишката на мрежата и да я разплете. Изобщо не се замисля какво ще й коства това на нея, а и засега не го интересува. Принципът е „Целта оправдава средствата”.
И, Маричке, тя неслучайно го попита преди: „Колко личности живеят у теб?” Ето това ще бъде нейният проблем. Той не го играе за първи път. А тя няма как да разбере кой е истинският преди играта за приключи. Оттук и драмата й – преливане на истина и фалш… Кой е той всъщност. Този, който на нея й се иска да бъде, или някоя друга шизофренна личност…
Разбира се, под "шизофренна", нямам предвид буквално болен от шизофрения, използвам думата фигуративно... като другото му "Аз"... Борбата с "Аз"-а не е по-малко драматична. Предстои да я видим късно по нощите, останал сам със себе си...

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 11:16 от loveofmine

Общи условия

Активация на акаунт