Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 261

• 38 302
  • 726
  •   1
Отговори
# 525

Е, и от всичко най-добро е - продължаването на усмивките в живота Peace Peace

А, каква по-голяма усмивка  и наслада при визията на двама млади,
прекрасни, талантливи и доказали себе си актьори??????????

# 526

Лека да е за всички Ви, момичета! Hug Hug Hug

# 527
Добро утро сладурки.Желая ви прекрасен и усмихнат ден изпълнен с много положителни емоции.Днес е сряда-денят на нашия сериал,затова съм сигурна,че всяка една от вас ще има страхотен ден в очакване на вечерта.Днес ви подарявам очарователната и слънчева усмивка на Керим.     Лек и успешен ден на всички.   Hug 

# 528

Добро утро момичета Енгинки !  Two Hearts

Спорен, слънчев и усмихнат ден ви желая още в ранни зори !  Grinning

Работете бързо, че довечера имаме мероприятие - приятно при това !

Знаете си ... телефончетата ще ви зазвънят хем международно-полицейски, хем сериалски.

Заставката пред прословутото ни диванче ще ви подсеща  за времето до началото.

И не сте забравили шоколада го нося аз.

До следобяд.

Скрит текст:
При нас люлякът е нацъфтял ...

И сутрешното кафе ... компанията си я знаете - задължително с позитивни и усмихнати хора, щедри по душа.

Традиционното ми сутрешно кафе - да не забравите да ми благодарите за бисквитката newsm47 ... взимайте си - не се срамувайте  Joy Joy Joy

Ками  Two Hearts  превари ме с минутка време - хубав ден и благодаря за усмивката !

# 529
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Нашият ден - 12 часа до началото.

http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/2014/04/09/seyirciye-gore-en-mukemmel-cift

"Според зрителите - перфектната двойка"
Според аудиторията на АТВ "Мръсни пари и любов", с участието на Туба Б. и Енгин Акюрек - социалните медии ги обявиха за  новата екранна перфектна двойка. ...."

# 530
  • Пловдив

https://www.facebook.com/enginakyurek24/photos/a.342597869136000 … ype=1&theater

"Ай Япъм с "Мръсни пари и любов",  ще участва на 13 юни в телевизионния фестивал в Кан, Франция."
Скрит текст:
Ay Yapim's "Kara Para Aşk" will be attending the Cannes TV Festival, on June 13th, in Cannes, France

# 531
Здравейте девойки wavey wavey

Добро да е утрото Ни - бърз и стремителен деня

Днес от сутринта се настанявам на първия ред, очакваща Вашето появяване
и ЕСТВЕСТВЕНО - нашите сладури! Peace Peace

# 532
  • София
Добро утро, момичета.  Hug

Днес празника за мен е двоен - освен че ще има нова серия на нашия сериал, вчера взех един много труден и важен за мен изпит, за което искам да ви почерпя с любимите си бонбони:

Скрит текст:

Едва успях да изчета какво сте написали, откакто не съм влизала. Виждам, че имаме едно сладко малко бебе ( да е честито на чичото  stork-boy)  и разбира се  много интересни анализи. Както винаги не сме минали и без опити на някои хора да си избълват напрежението, което носят в себе си, в нашата тема  ( на които вече започвам да се забавлявам и искрено да съжалявам авторите им).

Подхванали сте много интересни теми. Да се изкажа и аз, макар и малко със закъснение. Аз мисля, че все пак ще станем свидетели на една голяма любов ( надявам се сценаристките да не са ни излъгали). Естествено не очаквам някакви кой знае колко горещи ( голи) сцени - все пак да не забравяме, че гледаме турски сериал. Simple Smile

Според мен Елиф ще се влюби в истинския Йомер, но ще й трябва много време, за да го разбере. Направо не ми се мисли какъв ще бъде краят на филма. Искрено се надявам ако няма щастлив край, поне да не убиват някой от главните герои. Извинявайте за черните ми мисли, но от турските сценаристи може да се очаква всичко.

Нямам никаква идея кой може да е убиеца, но знаете ли какво се сетих? Някъде преди време бях чела, че истинските диаманти  като се потопят във вода стават невидими. Не знам дали има някаква истина в това - моля, ако има някой експерт бижутер да каже. Та се чудя дали акцентирането върху рибите  и аквариума на чичката не означава, че всъщност тези диаманти през цялото време ще са пред очите му, а всъщност ще са изпратили Елиф за зелен хайвер.  newsm78 Защото акцента върху тях е доста очевиден ( дори в шапката на филма) и няма начин да няма някаква мистерия около тях.

Съжалявам, че ще трябва да ви оставя, но след толкова време, прекарано в учене, все пак някой трябва и да почисти вкъщи.  newsm75 1ironing hang

# 533
  • NICE,FRANCE

Добро утро момичета!
След тези красиви пожелания не се стърпях да вляза и аз да пожелая хубав и
ползотворен ден!
И.....както казва Марта,да работим бързо и да се съберем/те на раздумка
txtloves txtloves

# 534
  • Бургас
Добро утро момичета Hug
 Да минава бързо денят ,да се настаните на дивана на Марта.Аз по изключение Naughty си отстъпвам мястото на първи ред.На работа съм довечера и ще пропусна киното SadСега използвам и това ,че няма да гледам с вас и вземам техниката под мишница и отивам при моя компютърен гений за редовна профилактика  .И аз като Пелин имам такъв CrazyПросто се хваля Crazy
Хубав ден момичета ,лек и усмихнат да е Hug
Скрит текст:

Таня  Laughingзаниманията ни са сходни ,след голямото учене и аз съм подхванала голямото пролетно почистване  Sad

# 535
  • Пловдив

Енгин Акюрек:  "Ние сме един добър екип. Имам възможност/шанс да играя с Туба Бюйюкюстюн. Дисциплинирана, интелигентна и компетентна в работата си."
Скрит текст:
Engin Akyürek: İyi bir ekibimiz var.Tuba Büyüküstün ile oynamak şans.  Disiplinli, zeki ve işinin ehli

# 536

Добро утро мили момичета !                              
                 Здравейте Ками, Марта, Марианка, Паула, Таня, Галандри, Хаяско.

Ех, че е весело  - днес е сряда. Довечера е ред на пета серия. Усмихвайте се през целия ден, че  в 20 часа среща с комисар Йомер - тузара и Елиф.

Лек, успешен и слънчев ден, въпреки прогнозата.

Скрит текст:
П.П. Снощи провокирана, знаете от какво се разходих из под форума, без да чета , само да видя в полунощ по колко посетители имат активните в момента теми.  И каква беше изненадата ми -
Енгин общо потребители и посетители 39, В очакване на слънцето 29, Другата КРА - 18, Курт
Сеит и Шура 18 /въпреки, че е вторник/ Огледален свят 16, Чучулигата 5 и другите под тая цифра.
 Живи и здрави да са гдето ни  "плюват", но най много посетители и потребители има тук.
Явно им е скучно в собствените теми на някои.  Радвам се, че имам късмета да съм на правилното място.[/b]
 Таня, поздравления, ние, какво ти казахме.    love001                                                                                                                                

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 09:48 от komet

# 537
  • София

Таня  Laughingзаниманията ни са сходни ,след голямото учене и аз съм подхванала голямото пролетно почистване  Sad

Haqsko,  newsm10 Аз не си давам много зор - тя   домакинската работа няма свършване. Но все пак поне малко трябва да се подрежда от време на време , че иначе няма да мога да отворя вратата на апартамента от боклуци.  Joy

Енгин Акюрек:  "Ние сме един добър екип. Имам възможност/шанс да играя с Туба Бюйюкюстюн. Дисциплинирана, интелигентна и компетентна в работата си."
Скрит текст:
Engin Akyürek: İyi bir ekibimiz var.Tuba Büyüküstün ile oynamak şans.  Disiplinli, zeki ve işinin ehli

Както винаги нашето момче е точен с партнорките си. Много се радвам, че се разбират с Туба. И двамата са много готини и аз все повече ги харесвам като двойка. Желая им много успехи  txtloves

# 538
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=D7njS8fJpi4

И понеже е сряда - малка закачка с "La belle signorina...", направена с любов.

# 539
   Дубрутро набързо! smile3525
   Фантазия, sagol за приспивателното снощи. newsm51 Екстра беше! Голям доктор си, да знаеш! thumbsup
   От мен толкова, че всеки ден не е Великден. Пък и серия идва и аз пак съм на мушмула. newsm35 До довечера!

Общи условия

Активация на акаунт