Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 261

• 38 182
  • 726
  •   1
Отговори
# 690

Енгин Акюрек:  "Ние сме един добър екип. Имам възможност/шанс да играя с Туба Бюйюкюстюн. Дисциплинирана, интелигентна и компетентна в работата си."
Скрит текст:
Engin Akyürek: İyi bir ekibimiz var.Tuba Büyüküstün ile oynamak şans.  Disiplinli, zeki ve işinin ehli

Днес за трети път се цитирам. Фен специално заради теб - новината съм я сложила преди 10 часа.

Нищо mariana51 -
Скрит текст:
някои си мислят, че сме

със забавено развитие - но  ooooh! ooooh! защо ли не погледнат себе си първо???? newsm78 newsm78

newsm78 newsm78
Ааауууу , то имало и тест за изпитване - Боже Господи - къде се намирам?????

# 691
 Joy Joy Joy
Поли, намираш се пред монитора в очакване да свършат рекламите. Simple Smile)) Другото е БОШлаф. Simple Smile))

Joy И ФБ замря. Simple Smile) Всички сме се оцъклили в АТВ. Simple Smile)

# 692
  • Пловдив

Идвайте, че аз както си бях полегнала на един уж бърз релаксиращ масаж и телефона ми звъни ...направо тревожно ...

Скрит текст:

Закъснях. Пооблизах се докъдето се стигна и сядам направо пред диванчето  ... Оф, пък бях обещала шоколад да нося ...  Добре, че Комет донесе, плюс това си имаме и  от почерпката на Ками - всички сме на линия !

Остава да се насладим на поредната прекрасна серия !

Благодаря.

# 693
Скрит текст:

Точка №-2 - просто маркирам Peace Peace

А, иначе се опитват
и да ни преподават уроци по инглиша..... Joy Joy

smile3534 newsm08

Paula, поздрав, на инглиш, разбира се.  Simple Smile Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=Q-Q3gd6S1as

Ааауууу  daizy_g ooooh! ooooh! ooooh!
къде ме прати , бе мила????? На толкова дърта ли ти изглеждам?????
 Joy Joy Joy Joy Уау   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Айде да не се се обиждаме и на възраст - нали знаеш -  Peace Peace Peace
или не знаеш?????? newsm78 newsm78 newsm78
[/quote]

Паула, кой ти гледа видеото откога е , важен е твкстът на инглиш. Simple Smile Simple Smile loveofmine  може да помогне.  Simple Smile
[/quote]

Ооох, мила - ако обичаш оправи си първо Булгаристана
пък после да говорим за Инглиша - става ли??????

Оооо........ ще премълча Hug ooooh! ooooh! ooooh!
[/quote]

Ама защо ще мълчиш джанъм, говори си.  Hug Аз съм зает човек, върша по 100 неща едновременно на компютъра и нямам претенции за печатни грешки, не и правописни обаче. Сори.  Peace

# 694
Между другото, ние тук се интересуваме от сериал... определен... и четенето на обяснения за личните занимания на някого междувременно някак... ми идват в повече... поне на мен.

# 695
Между другото, ние тук се интересуваме от сериал... определен... и четенето на обяснения за личните занимания на някого междувременно някак... ми идват в повече... поне на мен.
Ох, Маричке, няма отърване, душко...

# 696
Смениха й червилото - вътре беше с по-светло, а на улицата пред къщата е с по-тъмно.  Laughing

# 697

Притесни се амджата ... започвам да се притеснявам и аз ... за здравето му ....

# 698

Притесни се амджата ... започвам да се притеснявам и аз ... за здравето му ....

Аууу, много е страшен в близък план...

# 699
з. КАЗА, ЧЕ Е ЩЯЛА ДА ОСВЕДОМИ йОМЕР, ДА НЕ СЕ КАЧВА ГОРЕ. З. ГО ПИТА ДАЛИ Е РАБОТНИК ВЪВ ФИРМАТА. ТОЙ СЕ ПРЕДСТАВЯ, казва че е виждал нейна снимка.
Е. казва, че Й. е дошъл от Италия и не е искал да я оставя сама. З. казва, че са много близки приятели, а Елиф й казва, че не е искала така да й го съобщава, но е приятеля й.
Началника пита какъв е проблема с Йомер, М. казва, че това което е научил му е достатъчно и да си остане между тях.
З. се кара на Елиф, че не това е начина по който е трябвало да се запознае с него.
З. казва на Т., че си дошла Елиф и пак излязла. З. казва на Е., че постоянно излиза и влиза и я пита какво става. Е. каза, че всичко ще й обясни.
Ще търсят интернет кафене, за да види Й. флашката. З. се ядосва що за майка била, като не знаела какво става с децата й. Елиф криела от нея разни неща, като и това че имала приятел, а се запознала с него по този начин - като дошъл в къщата им.
Метин прати смс на Таййар, че трябва спешно да се видят и е разбрал кой е приятеля на Елиф.
Хюсеин пита Арда каква работа има Й. с това момиче? Да му разкажат това, което знаят. Да не прикриват брат му.
Йомер пита дали Пелин си е у тях, тя казва че не е, но няма проблем те да отидат и те щели след малко да отидат.
Хюсеин казва, че са взели случая от тях, но те били започнали собствено разследване. Така като ги заплашвал Х. нямало да разбере нищо, Х. се опитвал да защити и помогне на Й. да се потули и да забрави случая, Арда казва, че човека не може така да продължи живота си и трябва да разбере всичко, за да се успокои.

# 700
На амджата му се разтрепериха бузките  Laughing

# 701

Ей, Метин как метна чичката - каза му че Елиф и Йомер са колеги. Нищо за пищова.

# 702
А, файлът се е самоунищожил след първото гледане.... не, тя го е изтрила хитрушата.
Значи ще продължат да се лъжат. не е хубаво това.

# 703
Ооооох, бе - то глас ли е - чудо ли е????

Чичо още не е премигнал - очаквам Joy Joy Joy

# 704
Леле, майко мила!

Общи условия

Активация на акаунт