Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 261

• 38 215
  • 726
  •   1
Отговори
# 45
# 46

Паула  Two Hearts

Керим никой не може да го замени

Паула докосна слабото ми място и ме върна в едни спомени ...

Ще извинявате всички, но ... малко ми трябва ...

Паула ме "подтикна"  Grinning

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 11:59 от Марта_49

# 47

Паула  Two Hearts

И аз така си мислех преди старта на КПА, Мартичка, но с всеки изминал ден сърцето ми се изпълва с все повече любов към Йомер (поне аз съм така). Толкова е чувствителен, интелигентен и красив Simple Smile Истински сърцеразбивач ще се окаже май, Маричке (нали все още му се чудиш на характера) (а аз май си падам повече по такива - харесвам и добри момчета като Керим, но ... Йомер май ще е друга работа и накрая ще ми стане любимец)

# 48

Скрит текст:

Мартичка, здравей ! Той Йомер нали каза, че е участвал в много операции и не се е провалял,  та  сега ли ?  За него това е на живот и на смърт, изпитанието  на
живота му. И аз го очаквам на висотата на измисленото му положение.
Ех, че като започне да го раздава влюбен. Елиф да му мисли.
Скрит текст:

Цитат
Досега тя се отнасяше с голяма доза пренебрежение към него, че и "сключи" споразумение лъжейки.   Явно желанието на Йомер да залови убиеца на годеницата си е в пъти по-голямо отколкото предполагах, за да  "продължи" въпреки лъжите.  Вчера незнайно как се бях полъгала по някои погледи, че изпитва нещо по-различно към Елиф.  Човекът си е просто професионалист. Щом е необходимо да го играе влюбен и да заблуди семейството - ще го направи. Явно ще има много изненадани - най-вече Елиф.

"Не се обиждай, но никой не Би повярвал, че съм си избрала точно теб за гадже"  Grinning

"Изобщо не ме вълнуваш. А и ти си последната жена,която бих харесал"  Grinning

Явно освен на вечеря, ще ходим и на "театър".  Joy Joy Joy

Аз веднъж го бях казала, но сега пак  -  очаквам много комични ситуации. Не знам защо,
мисля така, но щом ще сме на театър.

Те ще играят роли без да са ги репетирали предварително и нямат възможност за втори дубъл.
Вероятно това ме кара да мисля, че ще има конфузни и комични моменти.

Но във всички случаи, Елиф ще бъде ошашавена от поведението на  "годеника" си, освен от
външния му вид.

В сряда очаквам една много  интересна, напрегната и същевременно забавна серия.
Да идва  по бързо сряда.

# 49
  • Пловдив

Не знам дали вие мислите като мен, но да споделя. Енгин отсъстваше доста време от екран, около 1,2 година. Четохме, че му предоставили около 15 сценария които е отхвърлил. Той пък сподели: "Не мислете, че съм затрупан със сценарии." След това: "Няма дълго да бъдем разделени." И, отърсвайки се от образа на Керим, запозна ни с Текин, но и много внимателно си е подбрал участието в новия проект - ролята на полицай Йомер. Енгин, четейки и запознавайки се със сценария на "Мръсни пари и любов" - писан за него, е преценил че може да се разгърне и ни покаже още непоказано от таланта си. Чрез Йомер тепърва ще видим нови емоции, състояния, подходи, полицейски и житейски прийоми. Животът е странен, и това че си роден в средно, дори бедно статистическо семейство, не значи че си под класата на фалшивите илюзии на богатите. Мъката, скръбта, радостите, неволите - не прощават и не подминават никой. Вътрешната красота, добротата, справедливостта, находчивостта, смелостта, съпричастността, предаността към семейство и любима - тепърва Йомер ще ни ги показва. Това ще е поредният герой на Енгин, който ще обикнем и няма да забравим. Винаги съм вярвала и за миг не съм се съмнявала в избора му.  Как беше: "Енгин, ти си един на милион."

# 50
Мариянка, много хубаво си го казала!  Heart
Сигурна съм, че всички ще обикнем Йомер до полуда (аз всъщност вече съм) Embarassed

# 51

Скрит текст:

Не знам дали вие мислите като мен, но да споделя. Енгин отсъстваше доста време от екран, около 1,2 година. Четохме, че му предоставили около 15 сценария които е отхвърлил. Той пък сподели: "Не мислете, че съм затрупан със сценарии." След това: "Няма дълго да бъдем разделени." И, отърсвайки се от образа на Керим, запозна ни с Текин, но и много внимателно си е подбрал участието в новия проект - ролята на полицай Йомер. Енгин, четейки и запознавайки се със сценария на "Мръсни пари и любов" - писан за него, е преценил че може да се разгърне и ни покаже още непоказано от таланта си. Чрез Йомер тепърва ще видим нови емоции, състояния, подходи, полицейски и житейски прийоми. Животът е странен, и това че си роден в средно, дори бедно статистическо семейство, не значи че си под класата на фалшивите илюзии на богатите. Мъката, скръбта, радостите, неволите - не прощават и не подминават никой. Вътрешната красота, добротата, справедливостта, находчивостта, смелостта, съпричастността, предаността към семейство и любима - тепърва Йомер ще ни ги показва. Това ще е поредният герой на Енгин, който ще обикнем и няма да забравим. Винаги съм вярвала и за миг не съм се съмнявала в избора му.  Как беше: "Енгин, ти си един на милион."

smile3501 newsm51

Абсолютно си права !

Йомер ще намери своето място до Булут, до Керим, до Текин ...

Виж кой те поздравява също ...

# 52

Миранда, аз, разбира се, съм запленена от Йомер, както и от всеки друг герой на Енгин. Това, че още не съм го опознала изцяло, не пречи да го гледам в захлас и да му гоня физиономиите за стоп с кеф. Simple Smile) Пречи единствено на асоциациите ми, които ползвам, когато правя колажи. Затова се придържам към съчетаването на стоповете засега... хем така имам възможност и да се наслаждавам на играта му и да трупам впечатления за героя. А той е прелест! Simple Smile Как само му светкат очите! Simple Smile)
Комет, на последните кадри приликата, за която спомена веднъж, още повече се набива в очи, не мислиш ли? Simple Smile)

# 53

Паула докосна слабото ми място и ме върна в едни спомени ...

Ще извинявате всички, но ... малко ми трябва ...

Паула ме "подтикна"  Grinning[/b][/color]

Оооох,  Марта_49  smile3525 - направо се разтапям.
Извинете още веднъж за лиричното откровение Embarassed Embarassed, но наистина все още
образа на Керим витае в душата и сърцето ми Heart Eyes Heart Eyes

И с Йомер вече свиквам - е, как няма  Grinning. Енгин  е просто невероятен. Peace Peace

И аз чакам с нетърпение срядата - нали сме на театър Peace - обичам театъра Heart Eyes Heart Eyes
За Йомер съм повече от сигурна, че ще си изиграе ролята блестящо,
но като, че ли повече чакам изненадата  у Елиф,
а и Мамман  как ще бъде очарована - не се съмнявам. Peace

За Чичо си се чудя - дали ще може поне веднъж да премигне  newsm78 newsm78

# 54
Скрит текст:

Много добре казано Марианка. Поздравления за споделените  мисли.

Напълно го споделям.  txtloves

# 55

Hug Здравейте МОМИЧЕТА! Hug
Докато чакаме новини и новият трейлър, ви пожелавам приятна релаксираща неделя!
 Grinning Заредете се за новата работна седмица! Grinning

Two Hearts
Скрит текст:

ПЕЛЬО, как го гледа, а...  Grinning Heart Eyes Grinning

# 56
 newsm51
Здравейте, момичета и хубав ден!
Абсолютно споделям мнението ти, Мариянче…подсказките за бъдещото развитие на образа на Йомер, и изобщо за отношенията му с Елиф са в самия филм.
Първо, не ви ли прави впечатление колко много от характерните жестове, навици, чувство за хумор – все неща от реалния Енгин Акюрек са залегнали във филма? Сценаристките казаха, че от самото начало са имали предвид него за тази роля. Енгин ще обогати образа със свои черти и хрумки. Предполагам, че това важи и за образа на Елиф – колко време я чакаха  и кандардисваха Туба… Нали и тя е завършила „Мода и дизайн”… Елиф със сигурност й е близка като душевност и светоусещане…
Второ – за политическата коректност – колкото и да е изкривена при комшиите, сценаристките не случайно поставиха границата бедни-богати, но не вярвам да гледаме филма „Богат-Беден”. Друго ми говори досегашният комисар Йомер –
1.   Професионалист – в името на разкриването на убийството е готов на всичко, включително и да си играе на любов. И кой точно ще бъде в тази игра – ще се реши в крачка. Но на него му е все тая. Той може да изиграе всичко.
2.   Традиционалист – семейството на първо място.
3.   Човек със собствено достойнство. Паказа пренебрежение към света на Елиф: „Вие сте по тая част, г-це.” Иронията в „Ла бене синьорина” и т.н. Каквато и фалшива самоличност да си създаде, той няма да пренебрегне вътрешното си „аз” и да лапне по хубавата богаташка.
4.   Не й вярва, т. е. няма високо мнение за нея, но продължава играта.
5.   Направи всичко възможно да го разкрият – в света на мафията пистолетът е „запазена марка”, по него се съди за човека и Йомер показа, че не е кой да е.
Всъщност досега в сериала няма нищо случайно. Възелът все още не е завързан, а за развързването му ще трябват мнооооого серии…Дай Боже!
ПП. Е, като изгледам цялата серия с превод, сигурно ще видя и други неща, но засега толкова...

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 12:53 от loveofmine

# 57
Скрит текст:

Миранда, аз, разбира се, съм запленена от Йомер, както и от всеки друг герой на Енгин. Това, че още не съм го опознала изцяло, не пречи да го гледам в захлас и да му гоня физиономиите за стоп с кеф. Simple Smile) Пречи единствено на асоциациите ми, които ползвам, когато правя колажи. Затова се придържам към съчетаването на стоповете засега... хем така имам възможност и да се наслаждавам на играта му и да трупам впечатления за героя. А той е прелест! Simple Smile Как само му светкат очите! Simple Smile)
Комет, на последните кадри приликата, за която спомена веднъж, още повече се набива в очи, не мислиш ли? Simple Smile)

Мисля, Маричка, мисля, че вече така ме е завладял Йомер, че за друго
не се сещам. Как може, това момче, така да влиза в кожата на героите си, че освен да му се
възхищавам за друго вече не мисля. Joy Joy Joy

Сега се чудя как ще хване за ръката Елиф при танца. Дали пак, като Керим ще го направи
или по някакъв нов начин?  newsm78 newsm78 newsm78

# 58

Марианка, доколкото си спомням, още преди да приключи КВФ, бяха писали, че му е предоставен сценарий за филм с Туба. Дори си спомням, че го изловили в някакво кафене в Бебек. Спомням си го, защото и двете актриси не ми бяха познати дотогава, а тогава разбрах, че не са в добри отношения.  newsm78 Някой да има такива спомени?

# 59

Дами, отплесвате се в несъществени подробности... аз убиец гоня, вие - танци-манци! Simple Smile))

Оф, бее...  ooooh!

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 12:46 от marytza

Общи условия

Активация на акаунт