Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 261

• 38 263
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
Извинете, дали днес ще бъде готов професионалният превод на еп. 4? Неделя е, ще имам време да го изгледам.

# 91
Нещо за релакс в следобедния час  Grinning

Страхотно клипче на Спрингдейзи

# 92

А мене сякаш ме е налегнала носталгия, Марта. Simple Smile От сутринта харесвам все колажи с различните герои на Енгин. Simple Smile)

# 93

Вие си изпихте кафето заедно с Йомер, а изпуснах момента,но за бирата ще се класирам.
От мен едно сладурче.

# 94
 newsm51

Да продължим с подсказките от самия филм:
Кой е истинският  Йомер можем да видим само когато е сам. Например на гроба на Сибел, след завръщането си от Рим, когато той отново ще й засвидетелства любовта си. И намерението си да отмъсти. Освен всичко останало, той й носи в едно шишенце  вода от ФОНТАНА НА ВЛЮБЕНИТЕ, а това е Фонтанът ДИ ТРЕВИ…
Има десетки легенди, свързани с Ди Треви. Например, ако хвърлите монета във фонтана, се смята, че отново ще се върнете в Рим. Ако пък хвърлите монета, заедно с любимия, ще ви споходи семейно щастие. А ако хвърлите три монети, или ще се ожените скоро, или ще се разделите завинаги…Колко монети ли е хвърлил Йомер?

А ето и площада пред него, където влюбените хвърлят монети - Всъщност така се издържа кметството...Е, в Рим няма чешми, но пък има много фонтани...които освен че са красиви, действат и много освежаващо в жегата...да не говорим, че са произведения на изкуството...

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 17:20 от loveofmine

# 95

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 17:45 от Tanusha_

# 96
В РФ си задават въпроси и коментират героините, партнирали и партниращи на героите на Енгин. Simple Smile))

- Мислите ли, че Йомер е способен на това?!

Скрит текст:

Simple Smile))

Любовnewsm51 за фонтаните.

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 17:13 от marytza

# 97

Милка  Two Hearts не зная какво си пийва, ама ... наздраве като си рекла с комисаря ...

Марица  Two Heartsаз пък правя всичко - ама сега съм на вълна Йомер - Елиф ... newsm03

# 98

newsm51 Тануша  newsm10 страхотно си
съчетала снимките с клипчето  Peace Peace
Преведох си  текста  Peace а и музиката ми допада много  Heart Eyes

# 99
  • Пловдив
newsm51

Да продължим с подсказките от самия филм:
Кой е истинският  Йомер можем да видим само когато е сам. Например на гроба на Сибел, след завръщането си от Рим, когато той отново ще й засвидетелства любовта си. И намерението си да отмъсти. Освен всичко останало, той й носи в едно шишенце с вода от ФОНТАНА НА ВЛЮБЕНИТЕ, а това е Фонтанът ДИ ТРЕВИ…
Има десетки легенди, свързани с Ди Треви. Например, ако хвърлите монета във фонтана, се смята, че отново ще се върнете в Рим. Ако пък хвърлите монета, заедно с любимия, ще ви споходи семейно щастие. А ако хвърлите три монети, или ще се ожените скоро, или ще се разделите завинаги…

А ето и площада пред него, където влюбените хвърлят монети - Всъщност така се издържа кметството...В Рим няма чешми, но пък има много фонтани...които освен че са красиви, действат и много освежаващо в жегата...да не говорим, че са произведения на изкуството...

Благодаря Любов. Сибел - това е любовта на Йомер. По този начин, носейки й подаръци от Рим, той направи за НЕЯ това, което щяха да осъществят заедно. Натъжих се!!!

# 100
# 101
Цитат
Сибел - това е любовта на Йомер. По този начин, носейки й подаръци от Рим, той направи за НЕЯ това, което щяха да осъществят заедно. Натъжих се!!!
Аз пък не се натъжих, а се заопасявах, Мариана. Ако го направят така верен в любовта, че Елиф да си остане само с представянето на такава от страна на Йомер, а той - със спомена за мъртвата любима? newsm78 Силно ще ме раздразнят, ако имат такова намерение сценаристките.  Crossing Arms

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 17:30 от marytza

# 102
  • Пловдив

Цитат
Сибел - това е любовта на Йомер. По този начин, носейки й подаръци от Рим, той направи за НЕЯ това, което щяха да осъществят заедно. Натъжих се!!!
Аз пък не се натъжих, а се заопасявах, Мариана. Ако го направят така верен в любовта, че Елиф да си остане само с представянето на такава от страна на Йомер, а той - със спомена за мъртвата любима? newsm78 Силно ще ме раздразнят, ако имат такова намерение сценаристките.  Crossing Arms

Ти пък - нали знаем, че ще има нестандартна любов между Елиф и Йомер. Точно това ще ги събере - мъката по любимата и по баща й. Търсенето и откриването на убийците.

# 103

ПАУЛА,  Hug
Скрит текст:
не можах да я намеря с превод. newsm78 Ти сама ли си я преведе?  Grinning  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 17:44 от Tanusha_

# 104
  • София
Извинете, дали днес ще бъде готов професионалният превод на еп. 4? Неделя е, ще имам време да го изгледам.
Няма  Laughing защото "Световния  фен клуб "  ooooh! Crazy Joyоще не се е натуткал  hahaha hahaha hahaha

Hug

Ще ти кажа тогава.
Екипът за превод и субтитри в тази тема, работи съвместно със Световния фен клуб на Енгин Акюрек и няма общо с Аси.бг.

Общи условия

Активация на акаунт