Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 261

• 38 324
  • 726
  •   1
Отговори
# 135

Иии, само триматааа. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

...............................................................................

МАРТИЧКАHug разбра ли къде е "ключът от бараката"... Joy Two Hearts

Скрит текст:
БАРИСЕЯ,  Hug  и   bouquet!
Скрит текст:

# 136
Момичета,за вас желание за работа май няма,а ако се появи такова чакате да ви мине. Аз,обаче, не можах да се скатая и досега кълбо напред,кълбо назад. Край ,ето ме.Докато ви изчета мръкна. Ще трябва да компенсирам по нощите.Много ме зарадвахте с новия трейлър.

Ето още един слънчо от мен

# 137

ЛЮБОВHug МАРИЯНКАHug БЛАГОДАРЯ ВИ!!!  Kissing Heart  Kissing Heart

# 138

Благодаря за превода на трейлърчето Бебо, Любов, Марианка.

# 139
"Той дори не знаеше името на Ахмет?" Чичин пак ме хвърля в размисли...  Rolling Eyes

# 140
# 141
Скрит текст:
"Мръсни пари и любов" - 2 трейлър към 5 епизод. Превод от английски: Loveofmine; субтитри: mariana51. Приятно гледане.

Момичета  txtloves

# 142
"Той дори не знаеше името на Ахмет?" Чичин пак ме хвърля в размисли...  Rolling Eyes

Ами нали го играе нов приятел на Елиф. Все още не познава
семейството й  Heart Eyes Heart Eyes- знаееее, знае  си работата Комисариото ни Peace Peace

# 143
Скрит текст:
"Мръсни пари и любов" - 2 трейлър към 5 епизод. Превод от английски: Loveofmine; субтитри: mariana51. Приятно гледане.

Момичета  txtloves

И от мен   Hug Hug  bouquet  bouquet

bende

txtloves newsm76

# 144
  • София
Момичета от мене  txtloves txtloves txtloves
Интересно се развръзва и завързва, ще чакаме сряда......

# 145

Трейлърът без амджата и Метин, ама ако ви липсват - мога и тях да барна.  Grinning

# 146

Има да пати сладурът заради увлечението си да се прави на кавалер и герой... Simple Smile

# 147
  • Pleven, Bulgaria
Привет,весела и увеличена компания.
Марта,Мариянка,Лубов,Бебо,както винаги,откликвате на секундата  bouquet Hug
Сигурно са проследили картата от тел. на Нилюфер и така са открили бараката,в която ги отвлякоха.За Метин дадоха че чупи и изхвърля картите,но тел. на Нилюфер Грозника го смачка с крак и най-вероятно е останал там между дъските.Недоглеждане от негова страна.Така мисля.

# 148

Добре, че Марта и Марица продумаха, че то голямо затишие беше настанало след еуфорията около фрагмана.

Чичи ни озадачи. Йомер ни "шашна" с визия и кола. Елиф пък детектив ще става. Въобще емоции
ни очакват в  пета серия.

Мен обаче ме впечатли последния въпрос на Елиф :  - Йомер, съзнаваш ли, какво говориш ?

Какво според Вас   й казва Йомер ?Кой ги е  отвлякал ли ?

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 20:02 от komet

# 149
  • Пловдив

Добре, че Марта и Марица продумаха, че то голямо затишие беше настанало след еуфорията около фрагмана.

Чичи ни озадачи. Йомер ни "шашна" с визия и кола. Елиф пък детектив ще става. Въобще емоции
ни очакват в  пета серия.

Мен обаче ме впечатли последния въпрос на Елиф :  - Йомер, съзнаваш ли, какво говориш ?

Какво според Вас какво  й казва Йомер ?Кой ги е  отвлякал ли ?

Аз мисля така: нали преместиха Нилюфер, Йомер е открил къщичката, но тя вече е празна. Така Нилюфер за тях отново е в неизвестност... новото и "жилище". Търсенето продължава... Йомер ще трябва да продължи да търси.

Общи условия

Активация на акаунт