Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 261

• 38 248
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
Винаги съм си мислила,че този който дава парите ,той определя правилата.
Мерил Стрийп е майка на 4 деца . newsm78
Чудя се ,какви ли претенции има ? newsm78
Коя ли е МС ,че да поставя условия!

# 196
Извинете ,да разбирам ли ,че от Туба зависи продължителността на КРА?
Нещо не разбирам : newsm78
newsm51
Доколкото ми е известно, няма такова нещо, споко...Колкото и да е "капризна", както каза партньорът й Мурат Йълдъръм в едно интервю, тия неща се уреждат предварително с железни договори...А и тя спомена, че е доволна от условията на работа и от партньорството си с Енгин...
Дай линк към това изказване на Мурат Йълдъръм, че била капризна!
200% съм сигурна, че такова интервю НЯМА.
За 4-5 години съм изчела толкова интервюта на кого ли не и всички
твърдят точно обратното - че е много точна, сериозна и професионалист.
Преди да коментирате разни неща и да се вкарвате във филми,
подкрепете си думите с факти.

# 197
  • Пловдив

http://www.tvaktuel.com/ay-yapimdan-cannes-cikarmasi/

"Ай Япъм с интерес в Кан"
Най-значимите турски продуцентски компании ще присъстват на телевизионния фестивал в Кан, който тази година се открива на 13 юни.
Много международни продуцентски компании и мениджъри ще присъстват. Ай Япъм ще се представи с  "Мръсни пари и любов" и "Курт Сеит и Шура". Научих, че в първия ден на фестивала за "Мръсни пари иЛюбов" и "Курт Сеит и Шура", ще се състои/организира специален уводен коктейл."

# 198
Оооооооффффффффффф.

Нещо хубаво преди сън.

# 199
Винаги съм си мислила,че този който дава парите ,той определя правилата.
Мерил Стрийп е майка на 4 деца . newsm78
Чудя се ,какви ли претенции има ? newsm78
Коя ли е МС ,че да поставя условия!

Не всичко е пари, приятелю  Joy Joy Joy

# 200
Паула,момчето не само на йенге,но и на жена не улучи Joy Joy Joy
Все му се падат такива ,който имат нужда от помощ и спасение , от себе си или някой друг.

# 201
Извинете ,да разбирам ли ,че от Туба зависи продължителността на КРА?
Нещо не разбирам : newsm78
newsm51
Доколкото ми е известно, няма такова нещо, споко...Колкото и да е "капризна", както каза партньорът й Мурат Йълдъръм в едно интервю, тия неща се уреждат предварително с железни договори...А и тя спомена, че е доволна от условията на работа и от партньорството си с Енгин...
Дай линк към това изказване на Мурат Йълдъръм, че била капризна!
200% съм сигурна, че такова интервю НЯМА.
За 4-5 години съм изчела толкова интервюта на кого ли не и всички
твърдят точно обратното - че е много точна, сериозна и професионалист.
Преди да коментирате разни неща и да се вкарвате във филми,
подкрепете си думите с факти.

Драга Fan, изненадана съм от тона. Горния пост го считам за обиден и неосноватно груб. Ти си сигурна в едно, аз в друго. Явно четем различни неща. Откъс от интервюто бе поместено в нашата тема. В него той казва, че се е държала като малко дете и са имали разногласия относно сценария. Но после нещата се оправили.
Туба Бюйюкюстюн не ми е любимка и не пазя материалите за нея. Фен съм на Енгин Акюрек и животът ми не се върти около Туба Б. Трябва ли да се чувствам виновна за това? Ако искаш, порови назад в темата на Енгин Акюрек. Там непременно ще намериш откъса от въпросното интервю и източника… Мен този въпрос не ме занимава…Извинявай…И хубава вечер…
ПП. Изненадана съм, че така стриктно следиш постовете ми...Но щом ти причинявам душевен дискомфорт, просто не ги чети. С нищо друго не мога да ти помогна.

Всъщност, на мен ми помогна приятел. Справка тема 254, пост 311, стр. 21. Ето го и въпросния пост:
Откъс от интервюто на Мурат Йълдъръм в предаването ExtraTurki:

„Туба е изключително чувствителен човек, живее си в свой собствен вътрешен свят, не всеки може да я разбере, тя е приятел. По мое мнение е много красива на екрана. Заедно свършихме много добра работа, сигурен съм. Помня, че имахме дребни недоразумения относно сценария, но това помогна в работата ни. Убеден съм, че успяхме да пресъздадем една прекрасна любовна история и ролята на Туба за това е огромна. Спомням си, че през този период на моменти се държеше малко детински, но след това се разбирахме много добре…”

http://board.whatisfatmagulsfault.com/index.php?/topic/1107-tuba … st%C3%BCn/page-51, пост 844
A
Скрит текст:
n excerpt on Tuba from Murat Yildirim's Interview on ExtraTurki:

"Tuba is a very sensitive person; she is in her inner world; actually, someone that not everyone can understand; a friend. In my opinion, she is a very befitting actress on screen. We achieved a good work together, I am confident in that. I remember, we had some minor misunderstandings regarding the scenario, but this enhanced our work. I am confident that we succeeded in achieving a beautiful love story and Tuba played a big role in that. I remember during that period, there were some childish behaviors but later on we understood each other better."

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 23:44 от loveofmine

# 202
Моля за оригинален линк на турски език към това интервю,
не за преразкази от турски - английски - български!

Не ти чета постовете и не влизам често в темата ви,
а случайно попадам на такива, които ме интересуват.
Казвам си мнението за тях и искам повече инфо,
без значение на кого са.

П.П. Ще си направя труда да си го намеря сама. Simple Smile
Обаче детински не означава капризна и че нямала
да изкара сериала, както манипулативно си го написала. Peace

# 203

...

Всъщност, на мен ми помогна приятел. Справка тема 254, пост 311, стр. 21. Ето го и въпросният пост:
Откъс от интервюто на Мурат Йълдъръм в предаването ExtraTurki:

Скрит текст:
„Туба е изключително чувствителен човек, живее си в свой собствен вътрешен свят, не всеки може да я разбере, тя е приятел. По мое мнение е много красива на екрана. Заедно свършихме много добра работа, сигурен съм. Помня, че имахме дребни недоразумения относно сценария, но това помогна в работата ни. Убеден съм, че успяхме да пресъздадем една прекрасна любовна история и ролята на Туба за това е огромна. Спомням си, че през този период на моменти се държеше малко детински, но след това се разбирахме много добре…”

http://board.whatisfatmagulsfault.com/index.php?/topic/1107-tuba … st%C3%BCn/page-51, пост 844
An excerpt on Tuba from Murat Yildirim's Interview on ExtraTurki:

"Tuba is a very sensitive person; she is in her inner world; actually, someone that not everyone can understand; a friend. In my opinion, she is a very befitting actress on screen. We achieved a good work together, I am confident in that. I remember, we had some minor misunderstandings regarding the scenario, but this enhanced our work. I am confident that we succeeded in achieving a beautiful love story and Tuba played a big role in that. I remember during that period, there were some childish behaviors but later on we understood each other better."

http://izleyiciplatformu.com/haber/2079-english-news-murat-yildi … rki-30012014.html

---- Намерих статията. Това е линкът.

# 204
  • Пловдив
Моля за оригинален линк на турски език към това интервю,
не за преразкази от турски - английски - български!

Не ти чета постовете и не влизам често в темата ви,
а случайно попадам на такива, които ме интересуват.
Казвам си мнението за тях и искам повече инфо,
без значение на кого са.

Фен, винаги слагаме линковете от които превеждаме. Това е превод от английски. Той говори на турски. Ако ти разбереш нещо повече, ще сме ти благодарни на превод от твоя страна, нищо че темата е за Енгин Акюрек, но в момента Туба е негова партньорка - Елиф от "Мръсни пари и любов":
Но ето ти линк от предаването ExtraTurki с Мурат Йълдъръм - от 30.01.2014 г.:

http://www.youtube.com/watch?v=SNhI7Tc6vYo

И още един:
http://www.dailymotion.com/video/x1ao3ai_murat-yildirim-intervie … 01-2014_lifestyle

Последна редакция: пн, 07 апр 2014, 00:00 от mariana51

# 205
Все му се падат такива ,който имат нужда от помощ и спасение , от себе си или някой друг.

Peace Joy Joy / поне това, което съм гледала /

Последна редакция: пн, 07 апр 2014, 00:01 от PaulaSS

# 206

Такива филми си избира Енгин, явно има защо.  Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: пн, 07 апр 2014, 00:00 от daizy_g

# 207
Някой да е наясно дали Туба и Енгин ще бъдат в Кан?  newsm78 newsm78

# 208

Симпатично колажче.

# 209
Момичета, не че искам да кажа нещо, но според мен, всеки е добре да си чете и пише в основната тема! Така няма да прочете нещо, което да го дразни! Или ако го прави, не трябва да се учудва от по-различно мнение! Аз затова си стоя само в нашата тема и не ходя напред-назад. Иначе все има нещо недоизказано, някой обиден и т.н. То дори в една и съща тема е трудно да има пълно щастие, но все пак, с времето, хората се опознават. Всичко е въпрос на гледна точка и специално в тема за сериали, едва ли има перфектна истина. Всеки си има своята истина! Аз без да искам един ден влязох в другата тема "Kara para" и ми стана кофти без да знам защо. Едва после се усетих, че съм се объркала  Joy

Общи условия

Активация на акаунт