Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 261

• 38 248
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
Като видя Керим с телефона в ръка и веднага ми идва това на ума 

# 181

Забрани да го къпем ,защото мръсотията от тялото можеш да я измиеш ,но  тази в душата -никога!

newsm51
Дочи, Дочи, къде ходиш, бе мила?!!
Той Енгин доста мете напоследък, и то с голямата метла, ама пък ние си знаем, че не само той обича да се къпе, а и де що има режисьор и сценарист…Та нали по него си пишат сценариите за години напред. Няма да мине и този път без да оплакнем очите – пък и други покрай нас, де…
ПП. Тази година е модерен черният цвят, не чу ли, цялата турска преса гърми...

# 182
Извинете ,да разбирам ли ,че от Туба зависи продължителността на КРА?
Нещо не разбирам : newsm78

# 183

Йомер гледа с обич племенницата си...
От мен - нещо, което ми хареса:

# 184
newsm51
Доколкото ми е известно, няма такова нещо, споко...Колкото и да е "капризна", както каза партньорът й Мурат Йълдъръм в едно интервю, тия неща се уреждат предварително с железни договори...А и тя спомена, че е доволна от условията на работа и от партньорството си с Енгин...

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 22:14 от loveofmine

# 185
  • Пловдив

Момичета, стига сте се притеснявали за броя на сериите. Наслаждавайте се на мига. Ние сме калени - що чакане изчакахме, ако се наложи - пак ще чакаме. Ще завоалират сценария и пак ще продължат ако продуцентите решат. Има сценаристки за това.

# 186
newsm51
Доколкото ми е известно, няма такова нещо, споко...
То, че няма - няма, засега, но доколкото поопознах Туба, тя е много отдадена на децата си! И иска да е с тях повече време. Така че най-добре да направят една детска стая в къщата на Елиф и близначките да са на снимачната площадка постоянно  Joy Joy Joy

# 187
newsm51
Доколкото ми е известно, няма такова нещо, споко...Колкото и да е "капризна", както каза партньорът й Мурат Йълдъръм в едно интервю, тия неща се уреждат предварително с железни договори...А и тя спомена, че е доволна от условията на работа и от партньорството си с Енгин...

Да не стане така, че пак да си промени изискванията -
този път за удължаване на сценария и сезоните Joy Joy Joy

# 188
Тук някой беше сложил снимка на Елиф като малка.Момченцето,което го спрягаха за син на Елиф може да е Йомер като малък,ако се опознават и си разказват за детството.

# 189
Миле, не вярвам. Момчето си е бая пухкавко... и при най-добро желание няма да приема, че Енгин/Йомер е бил пухкавичък като малък. Simple Smile))
А и комшиите май имат навика да дават и лични снимки на актьорите от съответната възраст...

Я как са накиприли тук тримата другари.. Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 22:40 от marytza

# 190

Все не случва на йенге момчето  ooooh! ooooh!

# 191
newsm51

Да не стане така, че пак да си промени изискванията -
този път за удължаване на сценария и сезоните Joy Joy Joy

Ха-ха-ха! Като нищо! Тя не е единствената работеща майка и не ми се вярва да се откаже от кариерата си...при шанса, който има сега! В турската преса се говори за "възкръсването" й... Не мисля, че тези оценки не я радват...

# 192

Ако сте забравили този глас ... да ви го припомня  newsm03

# 193
А сега как ще заспим  Joy Joy Joy Явно, че няма да е скоро!
Лека нощ и на теб, Марта!

# 194
Хубавото е,че Мелекето я озаптява свекървата,докато Мука колеше и бесеше необезпокоявана от никого,факт,който аз до края на филма не можах да възприема.

Общи условия

Активация на акаунт