Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 261

• 38 273
  • 726
  •   2
Отговори
# 165

Скрит текст:
Добре, че Марта и Марица продумаха, че то голямо затишие беше настанало след еуфорията около фрагмана.

Чичи ни озадачи. Йомер ни "шашна" с визия и кола. Елиф пък детектив ще става. Въобще емоции
ни очакват в  пета серия.

Мен обаче ме впечатли последния въпрос на Елиф :  - Йомер, съзнаваш ли, какво говориш ?

Какво според Вас   й казва Йомер ?Кой ги е  отвлякал ли ?

Скрит текст:

Репликите както винаги са разбъркани. Всичко може да и казва. Дори може да и дава наставления как трябва да го представи на вечерята ...  Grinning
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ще падна от смях  Joy Joy Joy

Момичета, мен ме подразни нещо в последното интервю с Туба и държа да го споделя.
Докато се е договаряла с продуцентската компания са й обещали, че няма да удължават сериала. Е то тогава е ясно, че сериалът ни ще е доста кратък и мен това ме ядосва. Ами ако се харесва от публиката и всички искат втори сезон - тогава какво?! Ще ни кажат, че рейтингът е нисък и затова го спират! Ядосвам си се по темата днес Simple Smile
Миранда, Туба никъде не говори за удължаването на сериите, а за работните часове, тя винаги настоява да има повече време за семейството си и явно това е било едно от условията й. 

Туба: "Срещнах се отново с продуцентите и те ме убедиха в точното време. Обещаха ми комфортни работни условия и да не удължават часовете за снимки.
Днес прочетох друг превод на статията и там беше преведено, че се е разбрала да не удължават сериала. Може би е въпрос на превод. Аз незнам турски и се доверявам на преводите и затова може и да съм се объркала, но имам чувството, че правилно съм разбрала. Сега ще потърся другия превод, но не ми се иска да цитирам без разрешение на преводача Sad Ако може да видим източника и директно от турски да го погледне Бебка ще е най-достоверно  Peace

# 166

Много са хубави на колажа.

# 167
  • София

Скрит текст:
Добре, че Марта и Марица продумаха, че то голямо затишие беше настанало след еуфорията около фрагмана.

Чичи ни озадачи. Йомер ни "шашна" с визия и кола. Елиф пък детектив ще става. Въобще емоции
ни очакват в  пета серия.

Мен обаче ме впечатли последния въпрос на Елиф :  - Йомер, съзнаваш ли, какво говориш ?

Какво според Вас   й казва Йомер ?Кой ги е  отвлякал ли ?

Скрит текст:

Репликите както винаги са разбъркани. Всичко може да и казва. Дори може да и дава наставления как трябва да го представи на вечерята ...  Grinning
Ще падна от смях  Joy Joy Joy

Момичета, мен ме подразни нещо в последното интервю с Туба и държа да го споделя.
Докато се е договаряла с продуцентската компания са й обещали, че няма да удължават сериала. Е то тогава е ясно, че сериалът ни ще е доста кратък и мен това ме ядосва. Ами ако се харесва от публиката и всички искат втори сезон - тогава какво?! Ще ни кажат, че рейтингът е нисък и затова го спират! Ядосвам си се по темата днес Simple Smile
Според мене,въпрос на лично виждане на всеки е дали харесва по-дълги или по-къси сериали.За мене един такъв сериал със сюжет като нашия, с много динамичното действие, предполага по-малко серии или 1 сезон без причината за това да е ниския рейтиг.Мразя локумените сериали,интересни в началото и края, просто губене на време.
Е, все пак е въпрос на лично предпочитание.

# 168
  • Пловдив

Скрит текст:

ни очакват в  пета серия.

Мен обаче ме впечатли последния въпрос на Елиф :  - Йомер, съзнаваш ли, какво говориш ?

Какво според Вас   й казва Йомер ?Кой ги е  отвлякал ли ?

Скрит текст:

Репликите както винаги са разбъркани. Всичко може да и казва. Дори може да и дава наставления как трябва да го представи на вечерята ...  Grinning
Ще падна от смях  Joy Joy Joy

Миранда, Туба никъде не говори за удължаването на сериите, а за работните часове, тя винаги настоява да има повече време за семейството си и явно това е било едно от условията й.  

Туба: "Срещнах се отново с продуцентите и те ме убедиха в точното време. Обещаха ми комфортни работни условия и да не удължават часовете за снимки.
Днес прочетох друг превод на статията и там беше преведено, че се е разбрала да не удължават сериала. Може би е въпрос на превод. Аз незнам турски и се доверявам на преводите и затова може и да съм се объркала, но имам чувството, че правилно съм разбрала. Сега ще потърся другия превод, но не ми се иска да цитирам без разрешение на преводача Sad Ако може да видим източника и директно от турски да го погледне Бебка ще е най-достоверно  Peace
Това интервю го имаше публикувано в много статии - става въпрос за удължаване на работно време - не на серии. Но аз не вярвам на такива договорки. Това е за пред феновете. Защо първо е отказала, а после е приела.... и вероятно за още неща, които не са наша работа. А ако има втори сезон - се предоговарят и хонорарите.Така е по принцип.

# 169

Скрит текст:

ни очакват в  пета серия.

Мен обаче ме впечатли последния въпрос на Елиф :  - Йомер, съзнаваш ли, какво говориш ?

Какво според Вас   й казва Йомер ?Кой ги е  отвлякал ли ?

Скрит текст:

Репликите както винаги са разбъркани. Всичко може да и казва. Дори може да и дава наставления как трябва да го представи на вечерята ...  Grinning
Ще падна от смях  Joy Joy Joy

Да, абсолютно си права - най-добре е да се ползва оригинал, макар че аз много уважавам английските преводи на Универсалния клуб . Боравят с много добър речников запас и досега не са ме подвеждали. Но аз си позволих да взема въпросното изречение от българския фейс на Туба, тъй като многократно съм чувала твърдения, че щом е в нета, значи е за общо ползване. А и става дума само за едно изречение, защото не бях останала с впечатление, че Туба поставя условия за дължината на сериала.
Интервю на Туба Бюйюкюстюн за арабското списание Sayidaty - март 2014
3 април 2014 г. в 21:13

Превод: MegiTeo

Чак сега отворих най-долу източника - там обаче интервюто е само на арабски. Предполагам, че в такъв случай преводът е от арабски език.

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 21:03 от loveofmine

# 170

Марта, и аз мисля,че колата ще е мерцедес.Нищо чудно да кара собствената си кола за достоверност.Нали в КВФ я ползваха-караше я Ляле

# 171
Всъщност преводът е един и същ, но аз се задълбочих в следната част от него:

"Плановете ви за дълга отпуска, промениха ли с нещо ситуацията по снимките?

Туба Бюйюкюстюн: Не, всичко е наред със снимките, сериите ще се излъчат в срока, в който сме се договорили. Работим много усилено върху подготовката на 1-ви еп."

И донякъде си правя извод, че няма да има удължаване на сериала с друг сезон Sad

Но в крайна сметка няма толкова значение, може Туба след няколко месеца да си промени мнението наистина и да им се любуваме по-дълго Simple Smile
Само да не тръгнат някакви злобари да говорят, че няма втори сезон заради нисък рейтинг - това би ме подразнило мен!

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 21:05 от miranda78

# 172
Здравейте, Йомерки!  bouquet
Моля,изкъпете момчето ,че Дъвката се притесни за личната му хигиена Joy Joy Joy
Сложете снимки ,на къпан Енгин ,че случайчето е  Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
Повече съм впечатлена от това, че наблюдателни потребителки забелязали,  вратът и ръцете на Енгин Акюрек бил мръсни във филма, изглеждал нечистоплътен.  И никой няма желание да го изкъпе. Само се чудят дали е сценаристко решение или има проблем с личната хигиена.
Първа съм в чипкането Joy Joy

# 173

Марта, и аз мисля,че колата ще е мерцедес.Нищо чудно да кара собствената си кола за достоверност.Нали в КВФ я ползваха-караше я Ляле

Чак за собствената не зная ... но знам друго ...

Един от спонсорите на сериала ...  Joy Joy Joy

Скрит текст:

Здравейте, Йомерки!  bouquet
Моля,изкъпете момчето ,че Дъвката се притесни за личната му хигиена Joy Joy Joy
Сложете снимки ,на къпан Енгин ,че случайчето е  Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
Повече съм впечатлена от това, че наблюдателни потребителки забелязали,  вратът и ръцете на Енгин Акюрек бил мръсни във филма, изглеждал нечистоплътен.  И никой няма желание да го изкъпе. Само се чудят дали е сценаристко решение или има проблем с личната хигиена.
Първа съм в чипкането Joy Joy

Веднагически ... къпали са и Керим и Булута ... колко му е  и Йомер ... Joy Joy Joy

# 174
Момичета, сигурна съм, че още в 5ти епизод ще има поне такава сцена: Йомер след баня, с кърпа на врата Simple Smile , а може и в банята - за най-разгорещените фенки! Време си му е  Joy Joy Joy

# 175
# 176
Марта,супер си! Hug
Поздравления !

# 177
# 178
https://www.youtube.com/watch?v=lwmyNaKEkTs

Фрагманът на английски, български, гръцки и албански

На български - Любовче  Two HeartsМариянка  Two Hearts

# 179

Забрани да го къпем ,защото мръсотията от тялото можеш да я измиеш ,но  тази в душата -никога!

Общи условия

Активация на акаунт