Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 261

• 39 254
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте ,момичета. А също изгледах серията.Това,че са невероятни сладури вече всички го разбрахме. В първата серия имах сериозни подозрения за баткото,но снощи ми се затвърди мнението,че от момента,когато разбра какво е намислил Йомер,тайно или явно ще пази гърба на брат си.

# 346
... Кого трябва да заблуди тогава Йомер Джанер? newsm78 ......
Ужасно ме затормозява този въпрос.

Здравейте, момичета.  HugБлагодаря на целия екип за превода.  newsm51 Ужасно ме е яд на гърците. Няма да си казвам мнението за тях, като нация.....

Маричке, аз мисля, че отговорът се крие тук:

"Обикаляйки насам натам и коте няма да намерим, да не говорим за сестра ти. Вместо ние да гоним, нас ще ни подгонят. А тогава ....... Господ да ни е на помощ"

Трябва да заблуди всички с изключение на престъпниците.

Хубав ден ви желая. Hug

# 347
Ахам. Точно това имах предвид като казах, че нея я интересува истинския Йомер. Не поредната личност-прикритие. Тя сега ще го наблюдава отблизо, принудена да поддържа версията за приятеля, и ще се опитва да отгатне какъв точно е Йомер Демир. Т.е., в края на краищата, тя ще се влюби в Демир, не в измислените образи, пресъздадени от него.
Или поне аз така се надявам. Simple Smile

# 348
   Аз пък мисля, че той е наясно, че в мафиотската структура има внедрен техен човек. Не го знае кой е, но по този начин иска да го накара да се свърже с него и да обединят усилията си. Или поне просто да го предупреди индиректно да не му се бърка и да не му пречи, защото е от "наш'те".
   И още нещо - колкото и да е "средство" за него Елиф, колкото и професионално да подхожда към нея и грам да не й се доверява, в начина, по който гледа страданието й; в съчувствието, което се чете в очите му, докато тя се гърчи да измисля лъжи, показва, че той вече е прехвърлил границата на "служебните отношения" и изпитва нещо лично, "забранено" към нея. Даже смятам, че в бъдеще това ще му изиграе лоша шега - за да й спести някакво страдание, той ще се държи "непрофесионално" и ще застраши в определен момент акцията.
   Тя, от своя страна, още дълго ще отказва да признае дори пред себе си, че се интересува, дори привързва към това "гадже под нивото й". Все си мисля, че сценаристите ще я поставят в някаква много екстремна ситуация, в която тя ще го помисли за мъртъв или нещо подобно, и в отчаянието си ще признае, че го обича. Е, малко е мелодраматично, но на мен ми харесва като идея. Wink

# 349
Фантазия, аз също няма да споделям мнението си за Виктория груп. Simple Smile)) Да бяха изискали да се премахне само гръцкия превод.  Ама нали са си византийци...
Става ясно, че престъпниците той отказва да заблуждава. Светна ги с кого си имат работа още с първото "официално" появяване на Йомер Джанер. Демек: внимавайте, вече ви разследваме чрез Елиф.
Единствените, които ще останат поне известно време в неведение, ще бъдат членовете на семейството на Елиф. Може би иска да разбере кой от тях участва в схемата за пране на пари? Защото е ясно, че убийството на бащата е сложило край на канала... засега. Значи някой др. от фамилията трябва да поеме щафетата. Елиф твърди, че е отказала... остава да разбере кой др. може да е приел.
Абе... сложно стана. Simple Smile

# 350
Ахам. Точно това имах предвид като казах, че нея я интересува истинския Йомер. Не поредната личност-прикритие. Тя сега ще го наблюдава отблизо, принудена да поддържа версията за приятеля, и ще се опитва да отгатне какъв точно е Йомер Демир. Т.е., в края на краищата, тя ще се влюби в Демир, не в измислените образи, пресъздадени от него.
Не мисля. На Елиф й предстоят тежки нощи. Той ще я гали, ще й говори с кадифения си глас, ще бъде всячески до нея, с цялото си същество… на нея ще й хареса, ще умира за него, но винаги ще се пита: Той ли е това, или всичко е част от играта? По-голяма драма от това – здраве му кажи…В по-горен пост дадох двата варианта на отговора.  Мен ме задоволяват и двата...

# 351
  • Пловдив
Явно си права, Марианка - целта е да привлече огъня върху себе си и да го отклони от Елиф. По този начин показва, че тя вече е под разследването на полицията и така престъпниците ще се откажат от идеята да продължат да я ползват за пране на пари.

Любов, наистина въпросът на Елитом ме заинтригува и мен. Simple Smile Елиф вече иска да знае какъв е истинският Йомер, макар че засега подхвърля опознавателните си въпроси демонстративно-иронично. Но мисля, че няма да се влюби в измисления. Тя е наясно, че това е роля... нея я интригува истинският Йомер - човекът, събрал в себе си много самоличности...
Напротив, Елиф за него е СРЕДСТВО, той се надява те да продължат да я използват, за да може той да хване нишката на мрежата и да я разплете. Изобщо не се замисля какво ще й коства това на нея, а и засега не го интересува. Принципът е „Целта оправдава средствата”.
И, Маричке, тя неслучайно го попита преди: „Колко личности живеят у теб?” Ето това ще бъде нейният проблем. Той не го играе за първи път. А тя няма как да разбере кой е истинският преди играта за приключи. Оттук и драмата й – преливане на истина и фалш… Кой е той всъщност. Този, който на нея й се иска да бъде, или някоя друга шизофренна личност…
Разбира се, под "шизофренна", нямам предвид буквално болен от шизофрения, използвам думата фигуративно... като другото му "Аз"...

Той го каза и на гроба на Сибел:"Един ден, когато стане ясно защо си била в онази кола, надявам се да се върна тук със същите чувства." Не може просто да отмине убийството й, не се забравя такова нещо. Каза го и на Елиф:  "В тази игра нямаме нужда от Йомер Демир, нали?". Игра за да стигне да истината. И в прав текст, когато тя го попита: "Добре, а ти какво ще спечелиш от това?", отговори: "Ще разбера защо годеницата ми е била в онази кола. И ще накарам убийците да си платят." Това е което го кара да започне тази игра.

# 352
  • София
Много ми се ще да вярвам, че ще е така, защото в противен случай ни очакват много мелодрами, а никак не ми се иска този сериал да е такъв

# 353
Де, бре! Не вярвам скоро да и предстои "споделяне на интимни подробности" с Йомер. Simple Smile) Ами че той през цялото време я държи на повече от една ръка разстояние в това отношение. Simple Smile) Въпреки очакването ни за любовна история, такава аз не очаквам. В смисъл - няма да има интимни сцени по-жарки от целувка по бузата и танц. Simple Smile)) Защото всичко е "за пред хората", а пред хората галене и гушкане в кревата по време на безсънни нощи не виждам как ще покажат. Simple Smile))
А тя че ще се пита, ще се пита... Моментите на кавалерско внимание ще се умножават, по време на "спектакъла", но в същото време, предполагам, че моментите на презрително разкриване на отношението на Й. Демир към нейния свят, също ще се множат. Т.е, Елиф ще трябва да се бори както с ухажването, така и със студените душове извън него. Simple Smile))

# 354
  Аз пък мисля, че той е наясно, че в мафиотската структура има внедрен техен човек. Не го знае кой е, но по този начин иска да го накара да се свърже с него и да обединят усилията си. Или поне просто да го предупреди индиректно да не му се бърка и да не му пречи, защото е от "наш'те".
   И още нещо - колкото и да е "средство" за него Елиф, колкото и професионално да подхожда към нея и грам да не й се доверява, в начина, по който гледа страданието й; в съчувствието, което се чете в очите му, докато тя се гърчи да измисля лъжи, показва, че той вече е прехвърлил границата на "служебните отношения" и изпитва нещо лично, "забранено" към нея. Даже смятам, че в бъдеще това ще му изиграе лоша шега - за да й спести някакво страдание, той ще се държи "непрофесионално" и ще застраши в определен момент акцията.
   Тя, от своя страна, още дълго ще отказва да признае дори пред себе си, че се интересува, дори привързва към това "гадже под нивото й". Все си мисля, че сценаристите ще я поставят в някаква много екстремна ситуация, в която тя ще го помисли за мъртъв или нещо подобно, и в отчаянието си ще признае, че го обича. Е, малко е мелодраматично, но на мен ми харесва като идея. Wink
О, драма ще има, непременно ще го дадат между живота и смъртта – позната хватка, за да разкрие някой от двамата чувствата си или пък и двамата.
Но засега ми е рано. Той го каза пределно ясно, когато говореха за слугите: „Вие сте по тая част, госпожице.” С бекграунда, който носи, няма как да не прокарат темата за социалното неравенство, което жигосва и изкривява душите… Бездната няма да се заличи лесно…

# 355
Анджък, Любов. Точно тая бездна ме кара да се чудя с кое свое качество Елиф ще накара Йомер да забрави за нея и да се влюби в крехката, с красиво сърце Елиф. До тук тя разкри уязвимостта си (в смисъл - той видя ужаса в очите и), но продължава здраво да го лъже - нещо, което Й. Демир не понася. Комисарят няма да се влюби в жена, на която няма доверие... Как ще успее да изгради доверие Елиф? Интересно ще ми е. Ако сценаристките разсъждават като нас, де. Може пък изобщо да не се вълнуват от този въпрос, а само да ни  поставят пред свършен факт... а ние да си търсим отговори, които да ни устройват логически. Simple Smile)

Марианка, опасявам се, че пръстенът, падащ от ръката на мартвата Сибел в заставката, подсказва, че този ден няма да настъпи. Йомер ще се върне на гроба, но чувствата няма да са същите. Ще остане само въпросът "Защо?", който зададе в първия трейлър...

# 356
Още не зная какво обяснение са намислили тримата конспиратори за профила на Йомер,но според мен тези явни демонстрации имат за цел  да накарат лошите да се обадят на Елиф и така да ги проследят.Това е една от причините, която е свързана с освобождаването на Нилюфер, а втората е Йомер да се внедри и да започне да "пере пари",за да стигне до (както обичат да казват в турските сериали) главата на змията.

Освен това си мисля,че в най-скоро време на Енгин-Йомер ще му се наложи да използва новите си умения по бойни изкуства.

# 357
 Joy
Ами крайно време е вече малко да поразкършат комисаря, Миле. Simple Smile) До тук видяхме, че подготовката му за полицай, работещ под прикритие, е отлична. Нека да вложат и малко екшън, че да се убедим и в качеството на бойната му подготовка. Wink

А то инак, само душенето на началството беше "екшън" до тук. Simple Smile)

# 358
   Мен пък, кой знае защо, този път нещо ме тегли да опростявам нещата. Сигурно е виновен "американският дух", с който се стараят да пропият филма. Аз мисля, че Елиф и за секунда не се заблуждава относно "истинския" и "фалшивия" Йомер. Когато притеснено си нагъва тортичката и пита "И сега какво ще правим?", тя не разговаря с измисления тузар. Единственият, който я интересува, е този, който обеща да спаси сестра й. Като го видя издокаран по италиански, не се впечатли кой знае колко, напротив - пренебрежително разкритикува "стила" му. Нея той с тузарски маниери и тоалети не може да я впечатли. Такива тя ги е виждала с тонове. Точно обратното - Йомер я заинтригува със своята различност и непукизъм - "издокаран" като клошар, слуша чалга, а в същото време ум като бръснач и улавяне на лъжите още преди да са изречени. За нея той е загадка. Е, все още само една дразнеща загадка, но все повече на път да се превърне в "интригуваща", после във "вълнуваща" и накрая в "любима" загадка.
   Вижте какъв въпрос задава на Йомер, за да го опознае - "Кой е любимият цвят на полицаите?" Не го пита "Кой е любимият цвят на търговеца на скъпоценни камъни?" Тя директно се интересува от Него - от Истинския. И той съответно я пързулна с кеф. hahaha
   А когато нещата между тях се задълбочат, когато гаджетата на ужким станат наистина, когато докосванията от за-да-изглежда-като-наистина се превърнат в желани, изобщо в миговете им на интимност, той категорично няма да го играе на Джанер. Ще си е само себе си и никой друг. Да не би Йомер Джанер да се заинтересува от татуировката на Елиф? Я си помислете.
   И, Марица, "жарки сцени" не очаквам, разбира се, но любовна история ще има! Категорично. Така ни обещаха още преди началото на филма. Но на мен "целувката по бузата" и "танците", честно казано, са ми напълно достатъчни, щом ще ги играе Енгин. Hug Нима някой може да натовари подобни обикновени контакти с толкова много сексуално напрежение по-добре от него? Може ли някой друг само едно дишане отблизо да направи толкова нажежаващо? В досегашните им такива сцени "по погрешка" те ни изкараха въздуха с Туба. А на мен ми стига! Не ми трябват кревати и Кама-сутра.

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 11:55 от barisea

# 359

Сега влизам в темата и оооооооооо, Вие нищите актуални въприси. Поздравления.

Маричке, мен тая тръпка на чакането ми е позната от времето на КВФ,
но за теб е нова. Ще свикнеш. В това чакане има и положителни емоции. Започваш да живееш
в някакъв ритъм. Сряда - серия и обсъждане на видяното, после чакане на превода, пак гледане
и докато отново обсъдим това - онова и то пак сряда. Joy Joy Joy

Ето виждаш, че и интересни въпроси задават момичетата и почваме да гадаем. Всяка изказва
мисли и така до утре в 20 часа. Тогава, пак отначало.

А колкото до сериала, става много интересен развой на събитията. За сега сценаристките
успяват, както с напрежението, така и с оригиналните си хрумки.

Приятен ден конспираторки - Любов, Елитом, Милка, Фантазия, Барисеа, Марианка и Марица.

Общи условия

Активация на акаунт