Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 261

• 38 448
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=Frx-N90lWX8

Да си припомним...

# 361
 newsm10

Барисеа, аз се опасявам, че и тези моменти са ми предостатъчни. Simple Smile) Чувствеността, нагнетена в тази сцена за части от секундата беше в количества, които трудно се издържат. Simple Smile Развиването на подобни сцени занапред може да се окаже повече, отколкото може да понесе старото ми сърце. Simple Smile))

Р.Р. въпрос към аудиторията: да режа ли 4-и еп.?
Марианка, благодаря за припомнянето. Simple Smile  Heart Eyes

# 362
  • Пловдив

http://www.ayakligazete.com/gl/Televizyon/Kara-Para-Askta-Neler- … 0.html#startImage

И тук са отразили "Мръсни пари и любов" - новите снимки с резюмето и подсказките за 5 епизод.

# 363
Ех, че хубави теми сте подхванали  Hug
Да, според мен Елиф ще хлътне по Йомер, но също така тя е и с ясното съзнание, че той е Демир, а не Джанер. Той я предизвиква, кара я да се чувства сигурна, защитена, покровителства я, усеща че до нея има мъж, който не очаква нищо в замяна, а само да й помага. Естествено, че си има своята основателна причина - да разбере какви лъжи и тайни е криела от него годеницата му Сибел. Затова и на него ще му е трудно да се довери на Елиф, както и вече го показва. Той се чувства подсъзнателно предаден от Сибел, въпреки че тя е девствена, че не е била с друг мъж, но това, че е имала тайни, както Йомер каза в епизод 1 "знаеш, повече се ядосвам, защото криеш..." /цитирам по памет  Wink го кара да е още по-подозрителен. Това е той не иска тайни - иска открити отношения, било то дори и приятелски или партньорски, както е с Елиф.
Мен ме тормози още нещо. Кой е убиеца? И защо? Не вярвам чичо Таййар да е, защото не би искал да му се развали рахатлъка. Има си обучени кадри /включвам и Сибел/ за износ на пари, за прането им. Желязно изградена схема, която работи и никой не подозира за нея. А като перат пари, от къде се взеха тия диаманти? И в това няма логика и защо ще са в Ахмет? Явно е щял да ги продаде в Рим и с парите от продажбата да направи пак трансфер с изпирането им. Но пък имаше и фалшив диамант при Сибел? Нейната роля каква е била за диамантите? Може и да са вградили истинските диаманти в огърлица или бижута и по този начин Сибел да ги е изнесла в Рим, представяйки се за богаташка, без никой да я заподозре. По този начин могат да карат и Елиф да пренася диаманти, а не пари, ще бъде и по-лесно като преминава през митниците...
А този пистолет, вярно че е различен , не случайно Метин натърти на него. И е интересно как се е сдобил с него г-н Джанер? Но Йомер каза на Пелин, че трябва да се сдобие с пистолет, т.е. не е повереното му служебно оръжие, а някакво друго.
Много въпросителни и много варианти за отговор, но какво ще ни представят, ще трябва да чакаме, за да разберем.
И още нещо, не ми се вярва да спрат с 13-15 серии такъв хитов сериал, което според мен ще рече, че ще има поне още един сезон от Септември/Октомври. Ще видим  Wink

# 364
  Мен пък, кой знае защо, този път нещо ме тегли да опростявам нещата. Сигурно е виновен "американският дух", с който се стараят да пропият филма. Аз мисля, че Елиф и за секунда не се заблуждава относно "истинския" и "фалшивия" Йомер. Когато притеснено си нагъва тортичката и пита "И сега какво ще правим?", тя не разговаря с измисления тузар. Единственият, който я интересува, е този, който обеща да спаси сестра й. Като го видя издокаран по италиански, не се впечатли кой знае колко, напротив - пренебрежително разкритикува "стила" му. Нея той с тузарски маниери и тоалети не може да я впечатли. Такива тя ги е виждала с тонове. Точно обратното - Йомер я заинтригува със своята различност и непукизъм - "издокаран" като клошар, слуша чалга, а в същото време ум като бръснач и улавяне на лъжите още преди да са изречени. За нея той е загадка. Е, все още само една дразнеща загадка, но все повече на път да се превърне в "интригуваща", после във "вълнуваща" и накрая в "любима" загадка.
   Вижте какъв въпрос задава на Йомер, за да го опознае - "Кой е любимият цвят на полицаите?" Не го пита "Кой е любимият цвят на търговеца на скъпоценни камъни?" Тя директно се интересува от Него - от Истинския. И той съответно я пързулна с кеф. hahaha
   А когато нещата между тях се задълбочат, когато гаджетата на ужким станат наистина, когато докосванията от за-да-изглежда-като-наистина се превърнат в желани, изобщо в миговете им на интимност, той категорично няма да го играе на Джанер. Ще си е само себе си и никой друг. Да не би Йомер Джанер да се заинтересува от татуировката на Елиф? Я си помислете.
   И, Марица, "жарки сцени" не очаквам, разбира се, но любовна история ще има! Категорично. Така ни обещаха още преди началото на филма. Но на мен "целувката по бузата" и "танците", честно казано, са ми напълно достатъчни, щом ще ги играе Енгин. Hug Нима някой може да натовари подобни обикновени контакти с толкова много сексуално напрежение по-добре от него? Може ли някой друг само едно дишане отблизо да направи толкова нажежаващо? В досегашните им такива сцени "по погрешка" те ни изкараха въздуха с Туба. А на мен ми стига! Не ми трябват кревати и Кама-сутра.
newsm51
И на мен, и на мен...Дойдохме си на думата...

# 365
Е, Бебо, ти сега ме хвърли в поредната ситуация за размисъл, която избягвам от сума ти време. Simple Smile)
И аз като Барисеа смятам, че многото серии разводняват повествованието и не допринасят за качеството на филма. Въпреки че за мен е върховно удоволствие да гледам превъплъщенията на Енгин на екрана, ако серията приключи за 1 сезон, така ще запазят атрактивността. Но... при комшиите логиката е друга. Затова не смея да гадая. Още повече, че съм раздвоена в желанията си - повече Енгин/Йомер, или по-качествен сериал. Simple Smile)

# 366
   Само още едно нещо се присетих. Изплювам го и млъквам, че накрая ще ям бой. (От шефа, не от вас. Wink) Все повече ме впечатлява играта на Крюела Аслъ. Съжалявам, но ми трябва време, докато запомня имената на актьорите. Запомня ли ги, после е завинаги, ама процесът е рус при мене. Така че и нейното не запомних, а за нищо на света няма да ровя да го търся. Но играта й е страшна! ooooh! Особено в тази последна серия - когато се скара с Елиф на масата и накара притеснения й охлюв да пита: "Пи ли си лекарствата?". Какви нервни погледи, какво присвиване на ъгълчетата на устата, какво мачкане и заплитане на косата, какви невротични крясъци... Направо достоен заместник на Мука! Даже по-добър. Нейната лудост и злоба е по-префинена, по-"културна", садизмът й е по-изтънчен (даже от този на Таййар). Докато Мука си беше натурална, ограничена, първична. Злобата, завистта и всичко останало при нея бяха изписани и изразени директно. Много ми се иска да видя тази актриса в друга роля. Ако някой има инфо, моля да сподели! Praynig
   И, Бебо, много искаш, джанъм, да разбереш кой е убиецът още в четвърта серия! Има време! Joy Joy Joy

# 367
Е, Бебо, ти сега ме хвърли в поредната ситуация за размисъл, която избягвам от сума ти време. Simple Smile)
И аз като Барисеа смятам, че многото серии разводняват повествованието и не допринасят за качеството на филма. Въпреки че за мен е върховно удоволствие да гледам превъплъщенията на Енгин на екрана, ако серията приключи за 1 сезон, така ще запазят атрактивността. Но... при комшиите логиката е друга. Затова не смея да гадая. Още повече, че съм раздвоена в желанията си - повече Енгин/Йомер, или по-качествен сериал. Simple Smile)

newsm51
Ами, аз съм за първото - повече Енгин/Йомер. Иначе и под дулото на пистолет не бих гледала турски сериал... Интересът ми започва и свършва с него.
Но ние всъщност сме още в началото и изобщо не мисля за края...
И , Бебо, на мен също не ми се вярва да спре скоро. Сериалът си е хубав, интелигентно направен с мисълта за универсалност, за да може да бъде купен от повече страни...Тъй че готви се и за септември...

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 12:21 от loveofmine

# 368
А пък си гледам най-после серията с превод и все повече харесвам "Метин" (уфффф аман от тия имена!  Embarassed ooooh!). Кефи ме неговата игра. Ще ме прощаваш, Барисеа, ама Мукаддес ми стига за цял живот. Simple Smile) Всичко, което и най-малко напомня за нея може само да ме дразни. Simple Smile)) Таквоз чудо не ща повече ни на филм, ни на яве. Simple Smile)))

Р.Р. Бебо, аз също се чудя кой може да е убиецът. Отдавна повтарям, че ми липсва третата страна в случая. Имаме жертвите, имаме и престъпниците. И двата лагера губят от убийството. Мерт е прав, че едва ли те са убили Ахмет. Не и преди да разберат къде са диамантите. От друга страна чичката психопат като нищо може и да е успял все пак да си върне истинските диаманти от предателя Ахмет и после да ги е целнал в десятката двамата със Сибел... а пред хората си да не разкрива това. Той си знае защо.
Обаче тази версия пък не се връзва с цапардосването по главата на Йомер при второто местопрестъпление и издърпването му далеч от горящата къща...  newsm78 Първо - защото не вярвам чичката да отиде сам да разчиства след себе си и второ, защото едва ли би се загрижил да опазва Йомер жив. По-скоро би го напъхал в бараката, за да изгори и той...

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 12:54 от marytza

# 369
Момичета,какво мислите за интригата между Елиф и приятеля на Бахар.Дали ще се получи нещо. Според мен - нищо и тогава Бахар ще започне да флиртува с Йомер.

И друго си мисля.Колко са свързани нещата.Снимките за списанието,визията на Йомер във филма.Изграждайки в съзнанието си образа,стайлинга на Йомер,сценаристките са си представяли Енгин от списанието или поне са констатирали колко е шикозен в този стил.

# 370
Е, те поначало вероятно са замисляли да представят два образа, Миле. Нали отдавна имали идеята и разработвали такъв сценарий?... По-скоро сесията пред Космополитън е съобразена с визията на сценаристките, отколкото Йомер - със сесията...

# 371
Много въпросителни,много загадки са в зародиш и тепърва ще видим какво се върти в главата на сценаристките. Не ми се иска по-дълъг от 40-50 серии проект.СЕЗОНИТЕ,едно от  техните отрочета завършва на 273серия и е една боза.Точене и разводняване на действието. Стимулиране на действието с въвеждане на нови,никому ненужни персонажи. Енгин не заслужава такова мъчение.
Освен това изобщо не се надявам,а и не желая креватни изпълнения.Енгин е майстор на детайлите.Изпипва ги перфектно и постига невероятно въздействие върху зрителите.сигурна съм,че и този път ще развихри фантазията си и ще достави удоволствие не само на партньорката си,но и на нас.

# 372
Не казвате искате ли "подобрена" версия на 4-и. Да режа, или да не режа? Simple Smile

Малииии...  ooooh! написах го и си представих чичо... той реже с кеф. Simple Smile)))

# 373
Не казвате искате ли "подобрена" версия на 4-и. Да режа, или да не режа? Simple Smile

Малииии...  ooooh! написах го и си представих чичо... той реже с кеф. Simple Smile)))
newsm51
Искаме, искаме...поне аз... Енгин и толкоз. От другите не очаквам кой знае какви чудеса...

# 374
   Кой подметна за Левент и Елиф? И аз си го мислех, но ми изскочи от ума. Как ще се развие гадната игричка на Бахар (Защо така упорито го мразят това име комшиите, та го дават все на отрицателни героини? newsm78 Нали означава "пролет"?)? Не мисля, че тя ще почне да сваля Йомер, а напротив - ще го намрази, защото й разваля плановете. Първо, "гадже" е на Елиф, което превръща безценния Левент в пето колело. Второ, той - за разлика от Елиф - не е "най-добра приятелка" и с профайлърския си поглед за половин серия ще я разгадае каква е кучка, и ще отвори очите на Елиф (което няма да мине без сълзи и драми, естествено). А веднъж разкрита, Бахар ще си покаже ноктите и кой знае каква мръсотия ще спретне. Така че, между нея и Йомер не очаквам нищо друго, освен война. #2gunfire
   По-скоро аз се замислих дали между чичо Джак и Аслъ-то няма някаква тайна връзка като баща-щерка например. Прекалено много общо има в лудостта им. Прекалено внимателен е той към нея. newsm78
   И накрая, един изключителен момент, който забравих да спомена от серията - комисар Пелин с хакера-обожател! Е това беше on numara, както казва комисар Йомер! Joy Joy Joy Joy Той с какъв стръвен апетит я гледаше, само дето не се облиза! Тя при цялата си мъжкаранска нахаканост се смути, но най-смешен от всички беше Йомер! Как го развесели идеята, че неговата Пельо, с която са другарчета от Академията, е завъртяла пъпчив компютърджия. Такава хитра усмивчица извади, докато се навеждаше надолу, за да прекъсне зрителния контакт на хакерчето с Пелин... Ох, не мога да спра да се смея, като се сетя. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт