Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 261

• 38 365
  • 726
  •   1
Отговори
# 405

Щом Елиф реагира по този начин, явно колата ще е ... скъпа и луксозна.  Тя Йомер си го познава ... няма какво толкова да му се изненадва от вида.

# 406

Непресъхващ извор на ефекти за подчертаване на емоции.Истински магьосник.

# 407

Щом Елиф реагира по този начин, явно колата ще е ... скъпа и луксозна.  Тя Йомер си го познава ... няма какво толкова да му се изненадва от вида.

Аз ти казах, че от двете ще се изненада, ти не ми вярваш. Joy Joy Joy

Гаранция - 99 %. И от колата ще се изненада и от вида му. Да не говорим, че поведението му
направо ще я шашне.

Аз как съм нагласила почерпка, ако бъде с Мерцедес, т.е. ти познаеш.  Joy Joy Joy

# 408
Здравейте ,момичета!  bouquet
Съгласна съм,че момчето ни заслабна  bouquet
Присъединявам се към готвачките  Hug
Скромно, но от сърце Joy Joy Joy

# 409

26 часа до срещата ни отново с Йомер и Елиф.
newsm51
Малее, тука с тоя шал е направо трепач! Пу да не му е уроки...

# 410

То много скромно Дочи, чак започнах да преглъщам на сухо. Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 411
Комет,това е вечеря за двама Joy :35
Ако имаш късмет ,може да я сервираш на Йомер Joy Joy

# 412

Ще видим ... явно доста комични ситуации ще има.

Направо организирайте кулинарната  група ... мен ме пишете като дегустатор  newsm03

# 413

То много скромно Дочи, чак започнах да преглъщам на сухо. Joy Joy Joy

Скрит текст:
newsm51
Ох, с нетърпение чакам утре вечер – така ще ги ошашави Йомер, че ще останат със зяпнала уста и ченето им ще потраква дълго, след като си е отишъл…
Елиф ще бъде смаяна, ще започне да вижда мъжа в него…
Маман, О, Маман ще си припомни трепетите от младините си и ще се опитва да блесне…
Тайяяр – ще поиска Йомер да му е син, а не неговото недоразумение Мерт…

# 414
Здравейте,момичета! Hug
Много интересни въпроси и теми сте разисквали днес.В момента нямам много време за писане но наминах поне да наваксам с четенето.
По въпроса че липсва трета страна и аз мисля така,но не знам защо ми се върти в главата че съпругът на Аслъ абла/ако и изписвам правилно името/ Танер мисля че се казваше ще е замесен във убийството.Още в първи епизод ми направи впечатление държанието му,все още има много ????
за това че Енгин е заслабнал и моето мнение е такова,а и впитите дрехи го правят още по слаб,но винаги е очарователен Heart Eyes

26 часа до срещата ни отново с Йомер и Елиф.
newsm51
Малее, тука с тоя шал е направо трепач! Пу да не му е уроки...
Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 415
Вероятно ще се надлъгват с Таийар. Нали той вече знае кой е Йомер- полицай.Кой кого ще излъже...

# 416
Вероятно ще се надлъгват с Таийар. Нали той вече знае кой е Йомер- полицай.Кой кого ще излъже...

Здравей Tigasa1,  още не знаем дали Таййар знае, че е полицай. Само Метин знае, но дали ще му

каже ще разберем утре вечер. Аз си мисля, че няма да му каже истината.

# 417

На мен тези двамата са ми съмнителни... кой знае какво се наговарят да ни поднесат утре вечер... Wink

Р.Р. Пуловерът вляво не е ли този от пътуването до Рим?  newsm78

# 418

На мен тези двамата са ми съмнителни... кой знае какво се наговарят да ни поднесат утре вечер... Wink

Р.Р. Пуловерът вляво не е ли този от пътуването до Рим?  newsm78

Не, не е. Прилича на плетен от мама, но е на Енгин, не на Йомер. Joy Joy Joy

# 419
Аз от плетки много не разбирам... ще се доверя на преценката ти, Комет.   Hug Ама се надявам с този колаж да примиря Барисеа с Йомер. Wink) Все пак единият брадатко е с дългата си коса...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт