Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 261

• 38 388
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
  • София

Енгин Акюрек:  "Ние сме един добър екип. Имам възможност/шанс да играя с Туба Бюйюкюстюн. Дисциплинирана, интелигентна и компетентна в работата си."

Освен хубав и харизматичен, Енгин е и доста интелигентен.Чест му прави, хубави, чисто работни комплименти за партньорката му.С малко думи, казано много.Такъв човек е за уважение.

А пък чичо Енгин хич да не се прави на ударен и да почерпи кралското войнство.

Да е живо и здраво бебчето !

От мене приятен ден !

До довечера !

# 541
  • Пловдив

http://www.televizyondizisi.com/index.php/televizyondizisi-com-2 … ToBHuua-E.twitter

АНКЕТА - ДА ГЛАСУВАМЕ!
"Проучване за най-добра звезда на 2014 г. Гласувайте!"
televizyondizisi.com от 2009 година правят проучване чрез  анкети за "Най-добър актьор, актриса, сериал" и т.н. Енгин два пъти е печелил анкети на televizyondizisi.com  през годините - за 2011 и 2012 г. - за ролята на Керим от КВФ. Тазгодишната анкета ще приключи на 15 май в 23,00 часа.

Ето линк за гласуване за "Според вас, кой е най-добър актьор за 2014 г.?":

http://www.televizyondizisi.com/index.php/anket-size-gore-2014-y … kimdir/192197/52/

# 542
Добро утро! Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=D7njS8fJpi4

И понеже е сряда - малка закачка с "La belle signorina...", направена с любов.

Разкошно събуждане! Simple Smile)

Екранната двойка вече е готова за акция. Ние - също. Wink))
Елитом,  newsm10

Енгин Акюрек:  "Ние сме един добър екип. Имам възможност/шанс да играя с Туба Бюйюкюстюн. Дисциплинирана, интелигентна и компетентна в работата си."

Освен хубав и харизматичен, Енгин е и доста интелигентен.Чест му прави, хубави, чисто работни комплименти за партньорката му. С малко думи, казано много. Такъв човек е за уважение.
...

# 543

https://www.facebook.com/enginakyurek24/photos/a.342597869136000 … ype=1&theater

"Ай Япъм с "Мръсни пари и любов",  ще участва на 13 юни в телевизионния фестивал в Кан, Франция."
Скрит текст:
Ay Yapim's "Kara Para Aşk" will be attending the Cannes TV Festival, on June 13th, in Cannes, France

Здравейте днес и от мен!
Дали от подредбата на актьорите на снимката можем да съдим кой какво ще прави? Метин е до Нилюфер, вече знаем, че там ще има развитие. Дали пък Бахар не е замесена с ЧичЕка, без да подозираме?
И още нещо - дали Сибел не е дъщеря на Ахмед и да е отгледана от леля си, например... не знаем с кой е имал забежка Ахмед.

Ох, как чакам трей днес  #2gunfire

# 544
Най-вероятно си права, дива-ойка  --- подредбата подсказва кой към кой лагер ще да е... На Бахар работата не и е никак чиста... за това сме съгласни всички, дори преди да видим пъклените и планове за докопване до диамантите. Хубавото (поне за мен ) е, че Метин ще да е от страната на добрите в края на краищата. Много ми е симпатичен, въпреки кощейската си физиономия. Simple Smile))

Едно напомняне от ФБ за днешния ден:
Скрит текст:

Вечна и памет!

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 10:27 от marytza

# 545
Ками,

Скрит текст:
Да ти е живо и здраво синчето! Радост да ти носи!  Hug

# 546
  • Пловдив

Днес, две години от смъртта на Мерал Окай. Светла й памет. Предрече блестящо бъдеще на Енгин с ролята му на Булут и не сгреши.

# 547
Хареса ми написаното за Енгин във фен-страницата от Пакистан по повод вчерашния ми колаж:

Скрит текст:
Real and Reel Engin. we will have teas with both please
He increases the appeal of his co-stars. He rebirths from ashes like a Phoenix with every new character.
It is his emotional appearance that makes us embrace him. The ultimate entertainer.
Engin is one in a million

# 548
  • Пловдив

9 часа до началото....

http://www.sacitaslan.com/yogun-cekimlere-kisa-bir-mola-haberi-1 … T9Erj6c3Q.twitter

Интензивни снимки след кратка почивка"

Популярният сериал "Мръсни пари и любов" с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек; Вчера закуси в "Boğaz".
Скрит текст:
ATV'NİN sevilen dizisi 'Kara Para Aşk'ın yıldızları Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek; önceki gün Boğaz'da kahvaltı yaptı.

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 11:32 от mariana51

# 549

Комет, първият тематичен колаж по КРА. Нямаше как да не свържа двата момента - сълзата и репликата "Докато съм жив, няма да забравя рождения ти ден."

# 550
Една усмивка от комисар Йомер за усмихнат и успешен ден.С любов.       Heart Eyes Hug Hug 

# 551

Комет, първият тематичен колаж по КРА. Нямаше как да не свържа двата момента - сълзата и репликата "Докато съм жив, няма да забравя рождения ти ден."

Благодаря Маричке, трогната съм . Приемам го, като подарък.
Оригинално посвещение. txtloves  

Ками, Да ти е живо и здраво синчето и да те радва.   
Скрит текст:
[/b]

# 552
Скрит текст:

Благодаря Маричке, трогната съм . Приемам го, като подарък.

newsm10 Така и беше замислен. Simple Smile  Hug

# 553
Здравейте,момичета.От сутринта сте започнали с напитките.Довечера как ще дочакате филма.Вие ще заспите и кой ще разгадава капаните на мафията.

# 554
  • Пловдив

Добре си прекарват двамата. Почиват си по време на снимки.

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 12:08 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт