Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 261

• 38 257
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
Барисеа! Страхотно клипче! Ама нели не очакваш точно такива танци довечера от Йомер и Елиф??? Simple Smile))  Joy Joy Joy
Щото чиче ептен ше замяза на умрела риба - ше му изскочат очите... Simple Smile))

# 586

Харесва ми,все едно излъчва сияние.

# 587
Барисеа! Страхотно клипче! Ама нели не очакваш точно такива танци довечера от Йомер и Елиф??? Simple Smile))  Joy Joy Joy
Щото чиче ептен ше замяза на умрела риба - ше му изскочат очите... Simple Smile))
Ееее, ама това си е съвсем благоприличен танц, бе Маричка! От преди Втората световна. И по-тежко може да е. Ей така да я запремята Туба Енгин, пък тогава чичо Джак не го мисля.

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 15:39 от barisea

# 588
Момичета , аз нямам никакви детективски умения , за ясновидски способности ... и дума не може да става . Затова се скривам в спойлер :

Скрит текст:

... стоя си ей така - вторачена във Везните и Ги питам :
КОЕ ТЕЖИ ПОВЕЧЕ . Един истински , не знам си колко каратов диамант , или ... усещането , че нечие сърце бие за теб ?
... дали изобщо някой някога ще открие ,, истинските '' диаманти
... и още 1 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 ... въпросителни ...
Дали пък този Аквариум - с рибите , няма да се пръсне най-накрая , облъчен от вторачените в него , немигащи очи на Чичето . За мен този ,, екземпляр '' е отдавна мъртъв - още от едно минало време , когато е предпочел мръсните пари пред една Л Ю Б О В ...- просто никой не е затворил очите му ...

# 589

Привет момичета Енгинки ! Two Hearts

До сега работих бързо, още по- бързо декорирах малко около себе си - просто ей, така за кеф и вече съм така  ... atwork

Писали сте, не сте се смълчавали въобще - чета "амен-амен" 1 час време  book

Компанията се е събрала в почти целият си наличен състав / с малки изключения /

Мариянка  Two Hearts  новините - страхотни; закачката със синьорината много готина; анкета с прекрасни за сега резултати Two Hearts

Паула  Two Hearts Галандри  Two Hearts въпреки, че довечера ще сме на вечеря у амджата  бива да донесете нещо за предварителна подготовка. Туй в Ница ... сякаш имахте хубаво вино  Thinking мисля си на клавиатура, пък Паула да се погрижи викам за  подходящо мезе.   Joy Joy Joy

Таня  Two Hearts браво за изпита ! Вземай пример от нашата гордост Хаяско  Two Hearts която въпреки, че учи с едни много чести кафе - паузи си взе всички изпити с отличен.  Хаяско компютърният ти гений да разгадае интернет паролата, довечера приспивай работата и в късна доба на лаптопа ! Както обичаме да казваме "препоръчително с елемент на задължителност" е гледане на серията.  Grinning

Комет  Two Hearts усмихваме се джанъм от сутринта, след като винаги ни подаряваш усмивки !

Барисеа  Two Hearts Елитон  Two Hearts Дива-ойка  Two Hearts Елинор  Two Hearts  привет и на вас ! И довечера на първа линия всички нали? Да не се налага да ви звъня дълго ...

Марица  Two Hearts  страхотен тематичен колаж се е получил ! Някои неща никога няма да се забравят - смъртта на любимата и рождения ден на Елиф.  Умират си тия турски сценаристки да дублират най-хубавия с най-лошия момент.  В "КВФ" сем. Ългаз винаги като празнуват годишнина от сватбата си ще се сещат и за Мустьо. Ама така е ...  живот в сериала.

Ками  Two Hearts

Скрит текст:
На младежа здраве, щастие и реализация !

На теб - цветя, защото макар и да е негов рождения  ден - празникът е твой !  Спомни си денят преди 18 години и щастието, че си станала майка ! Дали си получила или не - рози тогава, подарявам ти на днешния ден !!!

Милка  Two Hearts  И аз това си мисля и дори се опасявам, че  с тази стабилна почерпка от Ками  рискуваме довечера да сме полегнали на диванчето и сладко да си спим, докато комисарят с Елиф похапват, "ухажват се" наужким, танцуват, наддумват се и накрая провеждат съвместна акция ! Внимателно с алкохола всички !

Величка  Two Hearts  събирайки на едно място Керим, Мустафа, Йомер и Енгин ... плюс нашата компания ... рискуваш да се получи необяснима химична реакция изразявайки се във всякакви илюминации / пък може и  да направим някой  взрив /...

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора. които не съм прочела   ooooh!

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 15:48 от Марта_49

# 590
  • Пловдив

Близначките на Туба - Мая и Топрак. От отбора на Бешикташ. Е, вероятно Туба и съпругът й имат допирни точки с Енгин и на футболна вълна.

# 591
Мартичка,
Скрит текст:
Благодаря за хубавите пожелания.За мен също е празник,но лошото е че децата много бързо растат.Да са ни живи и здрави.

# 592
Много странно, че няма трети трей...  newsm78 Или аз се разглезих нещо  hahaha

# 593

Марта,чевръсто момиче си ти,работа,писане и сериали не пропускаш.
Йомер ти търси номера в тефтера ,сигурно ще те похвали за добре свършената рябота.Кажи една добра дума и за нас по-мързеливите.

# 594
Ееее, ама това си е съвсем благоприличен танц, бе Маричка! От преди Втората световна. И по-тежко може да е. Ей така да я запремята Туба Енгин, пък тогава чичо Джак не го мисля.
Скрит текст:

Не така бе Барисеа. На това благоприличен танц ли му викаш?

Че тя  Елиф , ако така го премята, не в гипс, ами в гипсово корито ще го сложиш Йомерчо.

И после кво прайм ? Пусни блус, танго, нещо по кротко. Не заради чичи. Аз него не го броя.

Заради нас, че искаме още епизоди.  Joy Joy Joy

Ти и клипчето смени. Сега Йомер да мята Елиф. Все рисковани танци.

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 16:15 от komet

# 595

http://gecce.com/magazin/haber/tuba-buyukustun-ile-engin-akyurek … -kahvalti-keyfi-1

И тук днес:

"Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек споделиха закуска"
Водещите актьори в "Мръсни пари и любов" излъчван в сряда по АТВ, снимани докато закусват.
Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек, водещите актьори в "Мръсни пари и любов" си поемат дъх на кафе между снимките......
.................
Закусвали са на 20 метра от мястото на снимките. Журналисти задавали въпроси на Туба,  но те останали без отговор.

Много ми харесват и двамата.Това говори за хармония както на снимачната площадка,така и извън нея.А пък и колко хубаво са се изказали един за друг.Свалям им шапка.По няколко думи за другия,но най-точните с които може да се характеризира човек.Обичам такива снимки,защото нали помните,че по времето на "КВФ"намаше снимки извън снимачния процес.  Heart Eyes Hug

# 596
Величка,  Hug Hug Hug

Момичета , аз нямам никакви детективски умения , за ясновидски способности ... и дума не може да става . Затова се скривам в спойлер :

Скрит текст:

... стоя си ей така - вторачена във Везните и Ги питам :
КОЕ ТЕЖИ ПОВЕЧЕ . Един истински , не знам си колко каратов диамант , или ... усещането , че нечие сърце бие за теб ?
... дали изобщо някой някога ще открие ,, истинските '' диаманти
... и още 1 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 ... въпросителни ...
Дали пък този Аквариум - с рибите , няма да се пръсне най-накрая , облъчен от вторачените в него , немигащи очи на Чичето . За мен този ,, екземпляр '' е отдавна мъртъв - още от едно минало време , когато е предпочел мръсните пари пред една Л Ю Б О В ...- просто никой не е затворил очите му ...

И аз не го мисля чиче. Хич даже. Да се пули там и да трае... да не излиза от аквариума. Simple Smile А сладурите (Елиф и Йомер) ще намерят точно това, което им е нужно, надявам се. За да запазят светлината в очите и душите си... истинската, не отразената. Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 16:17 от marytza

# 597

https://www.facebook.com/enginakyurek24/photos/a.342597869136000 … ype=1&theater

"Ай Япъм с "Мръсни пари и любов",  ще участва на 13 юни в телевизионния фестивал в Кан, Франция."
Скрит текст:
Ay Yapim's "Kara Para Aşk" will be attending the Cannes TV Festival, on June 13th, in Cannes, France
newsm51
И днес, както винаги, е удоволствие да влезе човек в нашата тема. Толкова много информация, такива прекрасни изказвания… Особено много се зарадвах на думите на Енгин за Туба… И най-вече, че страхотно си прекарват и извън снимките…В кафенето са прекрасни.
Но информацията за Кан за пореден път ме озадачи. И понеже Комет и тя споменава за номинации, ви предлагам нещо по въпроса.
Със сигурност не става дума за ОНЗИ Кан.
Защото не разбирам как ще участват „Мръсни пари и любов” и „Курт Сеит и Шура” на него.   И тук не става въпрос дали са добри или лоши, просто Международният филмов фестивал в Кан, 14-15 май т.г. най-елитният кинофорум в света, чийто приз е „Златна палма”, е за ИГРАЛНО кино, а не за телевизионни продукти, каквито са и двата сериала.  
Единственият фестивал, който се провежда през юни, е Фестивалът на креативността – 13-14 юни 2014 г. Друга информация не намерих.
Може пък Керем Чатай да е решил да участва с двата си сериала в него?
Моля, някой ако разполага с информация, да сподели…
Но… понеже Кан наистина е град на фестивалите и маршетата,  има традиция в рамките на фестивала да се провеждат пазари и изложения  (Marché du Film) и тази година пазарът ще се проведе от 14 до 23 май 2014 г. със специални прожекции за продуценти и търговци. Тогава богатите фирми, производители и разпространители от цял свят си водят и по някоя звезда за цвят и реклама на стоката си…Дават се пресконференции, в лоби баровете на хотел „Мажестик”  на бул. „Кроазет” , на който се намира Фестивалният дворец, се пие шампанско и величията се опознават…
Дали пък не става дума за това?
Такъв пазар например има точно сега от 7-10 април MIPTV de Cannes – най-голямото струпване на професионалисти – таланти, продуценти, сценаристи, режисьори на Тв програми – където се правят сделки за години напред. Участват ключови фигури в бранша. Обикновено договори се подписват за хитовете за следващата година.
Имам непотвърдена информация, че са присъствали Керем Чатай, Фарах З. Абдулла и Къванч Татлъту. Казвам непотвърдена, защото световната преса не го отбеляза.
Всичко е въпрос на пари. Всеки може да участва, ако си внесе таксата, наеме помещение за щанд, регистрация, хотел  и т.н.  
Радвам се, че Керем Чатай е толкова амбициозен и като нищо ще заведе звездите си там – те го заслужават… Явно вече не се цели само в арабския свят,/който той държи в малкия си джоб/ а и в по-белите държави. Браво на него! Това наистина е добре за нашата най-красива двойка Туба и Енгин… страхотен шанс да излязат от регионалното затъмнение. Когато и да е този фестивал… Ще чакаме информация и, разбира се, и снимки… И тогава трябва да има червен килим...

# 598

Рускините твърдели, че това е от Кан и се питат защо  актьорите от КРА не са там.

Любов, източника също е недостоверен. Ако може  нашите спецове по новини да открият нещо.

# 599
Любов Hug  благодаря за информацията!   bouquet   И аз се чудех как ще участват
в Кан, след като фестивалът е за игрални филми.
И сериалът, ако има и втори сезон, дали може да  се представя след първия сезон.

Май е по-вероятно да се договарят продуценти и разпространители.
Успех на Туба и Енгин, дано да ги видим на червения килим! Simple Smile Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт