Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 261

• 38 192
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
Неждет Ишлер е името на актьора, играл с Мелиса Сюзен в "Златната клетка".
Нежат Ишлер  Peace
А колкото до ролята на Нарин, Мелиса за мен се издъни, че така игра на моменти, че аха да си помисля, че е влюбена в Мустафа. Нещо, което според мен не е търсено и не трябваше да го има.

Joy Joy Joy Е, простено и е... то трудно се устоява на такъв тайфун. Simple Smile)) Wink
За мен се издъни в това, че не усетих героинята и нито като невинна девойка, нито като крехка, беззащитна, нуждаеща се от закрила. и пр... За мен през повечето време тя беше безизразна, вяла, не разбрах с какво образ като нея би могъл да накара трима мъже да се влюбят в такова момиче и да се трепят за него...  Rolling Eyes Ако имаше душа в тези големи очи, ако имаше малко поне подсказка за "чистота и невинност", щях да я приема. Но такива не видях. Или овчедушие, или тъп инат... тук-там гарнирани с малко живот... когато трябваше да се опре на Асие, например. Simple Smile))

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 19:45 от marytza

# 661
Значи излиза, че Мерал и режисьорът на Облака не са обяснили добре образа на Нарин на Мeлиса или още по-зле, оставили са я да заснеме цял сериал, без да разбира каква й е ролята и какво се иска от нея.  Joy Joy Joy Joy Joy Блестяща логика!! hahaha hahaha

Аз не разбрах шегата с корекциите. В този пост грешки не виждам  smile3554  animal085

Да се фокусираме върху Енгин бей... smile3521 Остават 25 мин

# 662

newsm51

Хайде, компанията се събира...Малко остана...до голямата вечеря...
Ама къде е Бебо? Че без нея накъде?

Бебооооооооооо!

# 663
Значи излиза, че Мерал и режисьорът на Облака не са обяснили добре образа на Нарин на Мeлиса или още по-зле, оставили са я да заснеме цял сериал, без да разбира каква й е ролята и какво се иска от нея.  Joy Joy Joy Joy Joy Блестяща логика!! hahaha hahaha

Аз не разбрах шегата с корекциите. В този пост грешки не виждам  smile3554  animal085

Анджък!!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

То не е и необходимо да се разбира - всичко е толковна просто и ...логично!!!! Peace Peace

# 664

Защо не го направи и Йомер да се мърда.Маришка

За да не ви дотежи при гледането. Simple Smile)) Да не каже пак някой, че свят му се завива от илюстрациите ни. Simple Smile))

# 665
  • Пловдив

http://www.vbox7.com/collection:1431399 "Клуб на неудачниците" е с него. Вероятно го има и на торент.

Има ги на 1 стр. на темата -  "ЗА ПОЧИТАТЕЛИТЕ НА ТУРСКОТО КИНО"  и "ЗА ПОЧИТАТЕЛИТЕ НА ТУРСКОТО КИНО - 2"

# 666

Анджък!!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

То не е и необходимо да се разбира - всичко е толковна просто и ...логично!!!! Peace Peace

дива-ойка просто чувството за хумор не е лъжица за всяка уста, това е.  Peace Simple Smile Само със записки, ако ставаше.... hahaha hahaha

# 667
Вярно, забравих, че оттам май ги "вземах".

# 668
  • Пловдив

tigasa1, нищо - напомних.
.............
Готови ли сме вече за среща с комисар Йомер?

# 669
Комет , дива-ойка , явно съм объркала китките Grinning  Grinning

Слагам малко плодове, докато чакаме серията Simple Smile

Скрит текст:

# 670
Бооооже, Мариана? Иска ли питане??? От миналата седмица съм готова! Simple Smile)) Да имах машина на времето, щях да скачам от сряда в сряда до края на сериала. Simple Smile)))

Но и аз да се присъединя към Любов:

Бебооооооооооо

# 671
Значи излиза, че Мерал Окай и режисьорът на Облака не са обяснили добре образа на Нарин на Малиса или още по-зле, оставили са я да заснеме цял сериал, без да разбира, каква й е ролята и какво се иска от нея.  Joy Joy Joy Joy Joy Блестяща логика!! hahaha hahaha

Точка №-2 - просто маркирам Peace Peace

А, иначе се опитват
и да ни преподават уроци по инглиша..... Joy Joy

smile3534 newsm08

Paula, поздрав, на инглиш, разбира се.  Simple Smile Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=Q-Q3gd6S1as

Ааауууу  daizy_g ooooh! ooooh! ooooh!
къде ме прати , бе мила????? На толкова дърта ли ти изглеждам?????
 Joy Joy Joy Joy Уау   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Айде да не се се обиждаме и на възраст - нали знаеш -  Peace Peace Peace
или не знаеш?????? newsm78 newsm78 newsm78

# 672

Мартичка явно е заета,  слагам шоколада.

Скрит текст:

# 673

newsm51

Бебооооооооооо!

Даааааааа
Явявам се на служба  smile3534
Тук съм. Накъде без мен  Joy Joy Joy
То човек докато ви изчете. Охооооооо, то мина половин час.
Пожелавам ви приятно и безпроблемно гледане, както и една страхотна серия.

# 674

newsm51

Бебооооооооооо!

Даааааааа
Явявам се на служба  smile3534
Тук съм. Накъде без мен  Joy Joy Joy
То човек докато ви изчете. Охооооооо, то мина половин час.
Пожелавам ви приятно и безпроблемно гледане, както и една страхотна серия.

Hug Hug Hug Hug Тук сме с цялото си величие! Joy Joy

Благодаря ти предварително, миличка - за всичко newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт