Рецепти за домашни пюрета и каши

• 684 339
  • 1 374
  •   1
Отговори
# 1 260
# 1 261
  • Бургас
Аз слагам мазнина за бебета на Холе Simple Smile

# 1 262
  • Уистерия Лейн
(Може би е питано по-назад в темата и се извинявам ако се повтарям.)
Предстои ми захранване скоро и понеже нали се дава по една лъжичка само първия ден , две втория и така ... Та се чудя ,дали всеки ден трябва да правя различно пюре или става пр. за 3_4 дни ? ( за оризово пюре или такова от елда)

# 1 263
(Може би е питано по-назад в темата и се извинявам ако се повтарям.)
Предстои ми захранване скоро и понеже нали се дава по една лъжичка само първия ден , две втория и така ... Та се чудя ,дали всеки ден трябва да правя различно пюре или става пр. за 3_4 дни ? ( за оризово пюре или такова от елда)

Сега когато е голям правя за 3 дена, но когато захранвах ме беше страх да го държа толкова време. Тогава използвах инстантна каша на Слънчо - оризова без мляко. За такива малки порции икономичиски не е изгодно да вариш всеки ден по 10 минути.

# 1 264
  • Уистерия Лейн
Да , и то количество за 3 лъжички... Но не знам , готовите пък ми се струват все с добавени излишни съставки. Май ще бъде ртуден период. А това Слънчо какво всъщтност съдържа, можете ли да ми кажете?

# 1 265
Само ориз. Няма нито захар, нито мляко. Струва по-малко от 3 лв. Можеш да прибавяш кърма или АМ, за да хареса детето кашата. Елда има на Хип. Но аз дадох чак сега, че сме много алергични.

# 1 266
  • Уистерия Лейн
Благодаря ти Hug Ще потърся из нашите магазини такова разтворимо, сякаш е добър вариянт.
 А колко време ти отива г/д една кутия?

# 1 267
Благодаря ти Hug Ще потърся из нашите магазини такова разтворимо, сякаш е добър вариянт.
 А колко време ти отива г/д една кутия?

При захранването за много време.

# 1 268
  • Бургас
Имай на предвид че каквато и каша да направиш с кърма, то кашата се втечнява като вода. Това е заради амилазата в кърмата, която разгражда въглехидратите.

# 1 269
  • Уистерия Лейн
Това лошо ли е ? Embarassed

# 1 270
Не е Simple Smile
Просто особеност - и го имай предвид да не престоява кашата - правиш и даваш веднага Simple Smile

# 1 271
  • Уистерия Лейн
А да, това за даването го знам. Обаче аз разтворими пюрета не можах да намеря само с една съставка и не знам как ще се справя с приготвянето. Става ли да купя направо оризово брашно ?

# 1 272
  • Бургас
разтворими пюрета?

# 1 273
А да, това за даването го знам. Обаче аз разтворими пюрета не можах да намеря само с една съставка и не знам как ще се справя с приготвянето. Става ли да купя направо оризово брашно ?
Разтворими пюрета няма Simple Smile Има каши Simple Smile
Пюретата са в бурканчета Simple Smile

# 1 274
  • Уистерия Лейн
Да де, каша имах в предвид. (:

Общи условия

Активация на акаунт