Все пак трябва да признаем, че Screch не ни пробутваше такива кухи американски лафчета.
Хера, много ми хареса описанието на вашето яйцобоядисване!
Аз също не мога да коментирам абсолютно всичко, а и не смятам, че трябва. Много неща искам да коментирам, но ме мързи да пиша. Този форум си е като пълен работен ден, че и с извънредни...
Идеята за карамелизиране във фурна много ми допада. Аз правя бисквитена торта с карамелизирани орехи, но е истински ад изваждането и счукването после.
Как ще го правите с НАН? Нали до 1 ч. трябва да се изпие? То аз нямам проблем да унищожа течен шоколад за 1 ч., ама ако е Нутела. Преди години имах такава диета. Почвам Нутелата сутринта, ама още преди да огледнея и цял ден си хапвам и ми е супер. Не практикувайте това вкъщи обаче, после разбрах, че е страшно вредно. Сладко на гладно - никога!
Имам въпрос - до каква възраст бебетата ядат каша? Напоследък при педито големи ревове падат и не мога да си задам въпросите там.
Не може да заспи без суче, с изключение на возене в кола или в количка. Бях направила паузи от 7 до 19ч сукане, но с лошото време и стоенете в къщи суче в 11 и 16ч.

А, коя е Ема и каква е историята на спалнята?
до утре сутринта това малкото ще се е изпарило 1000 пъти.
. Бялата спалня и снимките й са страхотни 
/. Трябва да измислим начин да ги дам 
До миналата година купувах всеки брой на списание Осем, защото наистина е много интересно. Напомня за едновремешното Космос, ако се сещате.