Юлски бебета 2013 - тема 19

• 34 975
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Ах, тииии, Лъки, настръхнах като прочетох зеленото!  Laughing
Все пак трябва да признаем, че Screch не ни пробутваше такива кухи американски лафчета.

Хера, много ми хареса описанието на вашето яйцобоядисване!

Аз също не мога да коментирам абсолютно всичко, а и не смятам, че трябва. Много неща искам да коментирам, но ме мързи да пиша. Този форум си е като пълен работен ден, че и с извънредни...

Идеята за карамелизиране във фурна много ми допада. Аз правя бисквитена торта с карамелизирани орехи, но е истински ад изваждането и счукването после.

Как ще го правите с НАН? Нали до 1 ч. трябва да се изпие? То аз нямам проблем да унищожа течен шоколад за 1 ч., ама ако е Нутела. Преди години имах такава диета. Почвам Нутелата сутринта, ама още преди да огледнея и цял ден си хапвам и ми е супер. Не практикувайте това вкъщи обаче, после разбрах, че е страшно вредно. Сладко на гладно - никога!

Имам въпрос - до каква възраст бебетата ядат каша? Напоследък при педито големи ревове падат и не мога да си задам въпросите там.

# 646
Мисти, Лъки, благодаря! С моя цокльо незнам как ще се отбиваме. Суче в 7, каша, 11, пюре, 16, каша, 19, 21, 2, 4 Blush Не може да заспи без суче, с изключение на возене в кола или в количка. Бях направила паузи от 7 до 19ч сукане, но с лошото време и стоенете в къщи суче в 11 и 16ч.

Bemol, кашите са докато започне да дъвче, предполагам. Друг е въпросът, че аз и на стари години обичам да си хапвам  Laughing, моя племенник, който е на 4 от време на време си поисква също Simple Smile

# 647
  • София
Благодаря за рецептите!  bouquet
Пине, честит блог! Възхищавам се. bowuu А, коя е Ема и каква е историята на спалнята?
Ох, така ми се иска да отида на черква. Сутринта не успях. Оставих Марина на Бранка и ходих да пазарувам, но имаше голяма опашка, а ми бе притеснено за децата. Ако спре да вали, ще идем дружно, но пусто не спира....

# 648
wwwaz, благодаря за отговора. Ама как ги ядете тези каши, аз не смея и да ги помириша. А съм се запасила за една година напред...

За отбиването просто вече не знам какво да мисля. Планът ми беше да направя едно ритуално кърмене навръх 11-ия месец, но няма да ми се получи. Дневният сън е кауза пердута, откакто се развали времето. Даже май нощем и сутрин мога да се размина без кърмене, но следобед ми трябва за приспиване.

Пинке, разгледах целия ти блог. Не мога да му "фана спатиите", но снимките са прекрасни. Отпреди да се научиш да снимаш ли са? Моля те прати ми на лични модела на апарата ти. Баща ми има Канон, уж супер, а и се пише фотограф от има-няма 60 години, но такива снимки никога не е постигал. Искам да му ги дам за пример.

Вярно, коя е Ема? А бялата спалня е приказка! Наистина колко малко е нужно...

Последна редакция: пт, 18 апр 2014, 13:30 от Bemol

# 649
Близначе ти кога си учила в ЮЗУ?
Джине моля, моля, ама мойте кг, почват с 8, така че хайде да не си ги мерим  Embarassed
ММ пък не харесва футбол, а ски, и сезона свърши така че всичко е ОК  Mr. Green
Отивам да разгледам блога на Пина
Скрит текст:
с едно малко в ръка - наздраве!Това му е предимството на некърменето  Wink до утре сутринта това малкото ще се е изпарило 1000 пъти.

# 650
  • София
Пине, и аз искам модела на апарата.
Бемол, ама ние не сме кърмачета, бре! Един отлежал НАН не е повече вреден от другите боклучарници дет муаме.
Мисти, наздраве!

# 651
Наздравичката, Мисти!

Според мен е по-добре мъжете ви да играят футбол, отколкото да гледат. А ските не ги разбирам. ММ прокара на стари години и то защото всяка година го водя на един семинар на Боровец и така от скука тръгна и той по баирите, та ми призлява.

Хахаха, Джинке, права си! Не го съобразих това, но дано да ми е простено. Нали съм още кърмачка.

# 652
Хахаха Джине още ли имаш от онова АМ, че и шоколад с него да правиш.
Мисти даже не съм забелязала какво съм писала във фейса. После ще проверя и ще коригирам. Средното съм завършила в икономическия в Бургас.
И аз като близначето, чета ред по ред, обаче ми е трудно да пиша от телефона и ме домързява да отговарям, като почна забравям на кой какво и за да не пренебрегна някой предпочитам да не пиша.

# 653
Къде гледате блога на Пина? Искам и аз да го видя  Praynig

# 654
Аква, отваря се от подписа й - pina.
Ето тук малко любопитни гледки.
http://spisanie8.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%B7% … A%D0%B8/2462.html

# 655
Мда явно Викторчетата имат имен ден. Да са живи и здрави.
Сутринта и ние отидохме на църква. Кристиян мина под масата и застана пред попа да му направи кръстче с миро, но то детето му се стана тъпо да седи и чака попа да си свърши телефонния разговор. Онзи ден пък на цветница събирахме върбовите клонки от земята, защото явно четери часа след обяд е твърде късно за посещение в църквата. Бъобще липсва атмосфера на празник и смиреност.

# 656
Ема е съфорумка. Аз бродя и по други подфоруми, както знаете. Тя ми е дружка от интериорната. Ще 'приемам и гости" в блога. Нейното творчество отдавна исках да споделя. Има и още, ще покажа, само да подготвя.
Снимките в блога са стари! Моите са правени със сапунерка Олимпус. На Ема не знам с какво, тя си ги е снимала. Даже едните са с телефон. Само от пролетните априлски са с Канона, обаче само едната е читава. Но няма как, ще се уча в движение. Снимането се оказа, че не е проста работа. Надявам се по- нататък в блога да се забележи някакво израстване, но кой знае...

# 657
Пине, браво! Каза и направи! Ще го разгледам задължително.

Ахахах, Бемол, не бой се, аз съм. Наистина Скреч е много готина, липсва. Аз отварях сутринта да намеря точно как ни отговаряха и едно 5-6 страници само тя беше отговаряла и чак се ядосах, защото търсех точно това" радвам се, че се вслушваш в нуждите на бебето..."  Laughing
И попаднах там където сме си говорили с теб за Нв. Как е положението при вас?

# 658
Bemol, благодаря, не бях обърнала внимание  Crazy . Бялата спалня и снимките й са страхотни  Heart Eyes

И на мен ми се иска да мога да отговарям на всички, но не мога(а не искам и да досаждам). Понякога имам възможност само да чета от телефона. За болните дечица винаги се моля да оздравеят бързо, дори и да не съм ги споменала поименно.

Джине, за подаръците и аз съм така - доставя ми по-голямо удоволствие да подаря, отколкото да ми подарят на мен, или да си купя нещо.

# 659
  • София
Моргана, имам още 2 кутии от по 800гр. Срокът изтече, но говорих с педи и тя каза, че все още мога да го давам. Горката Марина, износва дрехите на сестра си, ползва съоръжения втора ръка, а сега и старо мляко пие Confused
Аква, аз ти дължа 0.70лв. от асдината поръчка /за която отново ти благодаря от сърце Hug/. Трябва да измислим начин да ги дам Thinking
Пине, не каза какъв е Канона?
Бемол, тези гледки са повече от любопитни Peace До миналата година купувах всеки брой на списание Осем, защото наистина е много интересно. Напомня за едновремешното Космос, ако се сещате.

Общи условия

Активация на акаунт