Кондиломи

• 2 471
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте. Момче съм и имам следния проблем.Преди 3 месеца ми излезе малко,бяло петно(нямаше зърнеста структура) над отвора на пениса.Отидох на кожен лекар,който ми каза,че това е гъбичка и ми предписа клотримазол.Мазах се 3-4 седмици и имаше видима промяна,но не се махна напълно,затова реших да потърся второ мнение. Втората кожна лекарка ми пусна микробиологично изследване и ми предписа Локоид Крело,докато чакам резултатите.Мазах се 3-4 дни с него,резултат нямаше,но кожата на главичката ми стана страшно суха и нацепена,около отвора се зачерви и ми излязоха едни много ситни бели пъпчици.5-6 са на брой струпани са на едно място,но се виждат трудно,обикновено в еректирала форма на пениса или като си изпъна кожата с пръсти.Микробиологията показа ограничено количество Enterococcus faecalis.Кожната явно видя пъпчиците (с лупа) и се усъмни,затова ме прати на уролог.Той ме огледа и ми каза,че абсолютно нищо ми нямало.Върнах се при кожната,която вече почна да се чуди какво да ме прави и ми предписа ЛЕВОФЛОКСАЦИН ТЕВА.Още преди да започна да го пия,първоначалното бяло петно изчезна,но сега много ме притесняват тея бели пъпчици. Имам ги от поне 3 седмици,по моя преценка не търпят развитие,все така трудно забележими са,но са там. Хора с кондиломи могат ли да кажат,възможно ли е да са толкова малки или се касае за нещо друго,защото разбрах,че тест за кондиломи при мъже няма...На снимки в интернет всичко е в доста явни и големи количества и се чудя до там ли трябва да стигна, за да определя такова ли е?

# 1
Има тестове за HPV при мъжете в Геника. Ако имаш в твоя град иди си пусни за щамове 6, 11, това най-сигурно ще ти каже кондиломи ли са или не. Ако имаш постоянна партньорка говори с нея за това и я питай дали и тя има оплаквания или  в миналото е имала кондиломи.

# 2
Четох,че при контакт с оцетна киселина побелявало ако е кондилом. Има ли нещо вярно и от къде мога да си намеря оцетна киселина?

# 3
Предполагам в аптеките, но незнам колко е безопасно да се "тестваш" сам. С оцетна киселина мисля, че лекарите горят кондиломи, но по-запознати да пишат, че да не стане някоя беля.
Иначе според мен се успокой, защото след толкова доктори, все някой щеше да познае, че са кондиломи Wink а и доколкото знам, те за кратко време се разпространяват и стават зърнени. Има вероятност ти или партньорката да сте само преносители, но според мен това е по-скоро някаква теория и на практика шансът е доста малък.  newsm78

# 4
Мерси за отговора. Ще чакам да видим на къде ще отидат нещата.

# 5
Така и не разбрах. Ако една жена е имала кондиломи и се е излекувала от тях и вирусът е приспан (в латентно състояние) при следващи полови контакти заразява ли партньора? Говоря в случаи, когато не се ползват предпазни средства, примерно мъж и жена и искат вече деца...или се заразява само при изразени брадавици, които не са лекувани....
За мъжете доколкото вече знам са преносители, имат, нямат, могат да пренесат към жената  Close
Голям омагьосан кръг се получава.
И според мен проблем със сексуалния живот, малко или много, дори и излекуван човек, винаги си има 1 на ум...и това го подтиска.

# 6
Здравейте! Преди много години ми се появи кондилом , за който си мислих , че е просто обикновенна брадавица , до момента в който започна да се разпространява! Ходих на гинеколог-казаха ми че са кондиломи! Лекувах се с кондилин. Вярно е - кондилина е много агресивен ( дразни кожата , здравите места на кожата  се разцепват , започват да гноят и кървят ) , но въпреки всичко на мен ми помогна с упорито мазане , като третирах и здравата  кожа около брадавиците! Заедно с това съм поставяла оцетна киселина , лимонена киселина , дори съм третирала местата с урина! Склонна съм да вярвам , че донякъде ми е помогнало оцета , лимона и урината! Вече от половин година не са се появявали newsm17 Стискам палци на всички с този проблем! Бъдете упорити , за да има ефект , не оставяйте брадавичките да "дишат" както се казва!!!! Grinning Успех!!!!!

# 7
Здравейте искам да ви попитам, след като е установено, примерно че имаш генитални брадавици или така наречените кондиломи, означава ли че си болен от вируса на ХИВ и следователно както повечето хора са чели и знаят че той преминава в СПИН?
Съжалявам ако нещо не съм обяснила правилно, просто четох твърде много неща и искам още един съвет, а именно от хора които се предполага, че поне някога в живота си са се сблъсквали с подобно нещо и размишления.
Благодаря ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт