Имам проблем

• 1 363
  • 12
  •   1
Отговори
Мами бременна съм в 5 месец (преди седмица започнах да карам  6ти ),от няколко дни имам дразнене в гърлото и вчера започнах да дишам по-трудно и днес се събудих с болки в гърдите и същото дишане.Отбелязвам,че съм хипохондричка и понякога получавам панически атаки,та въпросът ми е мислите ли,че е нещо опасно или просто от нерви?Нормално ли е за този етап от бременността да изпитвам такъв дискомфорт? #Crazy

# 1
Гинекологът ти знае ли за проблемите ти?
Като ти гледам последните менения е добре с психолог една консултация да си направиш...

# 2
Мислиш,че е на нервна почва? Не знае аз се владея,но в последно време повече притеснения

# 3
Мислиш,че е на нервна почва? Не знае аз се владея,но в последно време повече притеснения
Ами с тия панически атаки, които описваш.. и въпросите които задаваш..
И наистина ли си на 19 години (както пише в профила ти)?

Обсъди го на всяка цена с лекар, може да се наложи да ти предпише нещо...

# 4
Да на 19 съм...мислиш ли,че е опасно за бебето

# 5
За бебето няма какво да е опасно, всичко ти е на ниво внушение Simple Smile
Намери си някакво занимание, да не мислиш за глупости  Wink

# 6
За бебето няма какво да е опасно, всичко ти е на ниво внушение Simple Smile
Намери си някакво занимание, да не мислиш за глупости  Wink
Благодаря за вниманието,просто понякога прекалявам с това да си мисля най-лошото,особено сега трябва да не го допускам

# 7
Възможно ли е да е някаква сезонна алергия? Друг път имала ли си такива проблеми през пролетта?

# 8
Възможно ли е да е някаква сезонна алергия? Друг път имала ли си такива проблеми през пролетта?
Имала съм на нервна почва няма значение от сезона ,забравя ли ми минава

# 9
Щом е на нервна почва се запаси с лукчета или с по-люти дъвки от типа на Еруейвс - ментола помага на дишането.

# 10
Щом е на нервна почва се запаси с лукчета или с по-люти дъвки от типа на Еруейвс - ментола помага на дишането.
Много ти благодаря!Да не би и ти да си имала такива проблеми?

# 11
Да имала съм невротични кризи, при които колкото и да си поемам въздух, въздухът сякаш не е достатъчен. Мисля, че е някаква дихателна невроза. Оправях се с горещ ментов чай или с Валидол. Обаче Валидолът е лекарство, а бременните не трябва да вземат лекарства без консултация с лекар.
Обаче може и да има някаква друга причина за затруднено дишане, затова е най-добре да споделиш с джипито за този проблем и да те преслушат.

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 19:35 от Morphea

# 12
Мами,днес бях на доктор прослуша ми дробовете,видя ми гърлото и ми каза,че всичко е наред и тези болки и дразнене,кашлица са от алергия,но смятам,че не е съвсем така,защото като вдишвам ме болят гърдите..много съм притеснена да не съм хванала грипа .. чак при тази мисъл се ужасявам

Общи условия

Активация на акаунт