Как се справяте със стреса ?

• 769
  • 6
  •   1
Отговори
Въпросът ми е как се справяте със стреса , който от своя страна може да породи депресия , натрапчиви мисли , раздразнителност  и куп последващи проблеми ?  Wink

# 1
  • София
Ами аз не се справям. И си довлякох всички споменати от теб екстри Sad Игнорирах първоначалните сигнали и ... сега съм на АД.
Иначе казват ТЕС, позитивно мислене, йога, психотерапевти помагали.

# 2
При мен психо-терапевтите удържаха нещата до един момент , в момента в който не мога да си позволя често консултации си е пак старата песен на нов глас , едва ли не - това тяхното си е обвързване до живот , била съм при много хвалени български специалисти в областта ( не желая да споменавам имена ) и осъзнах , че това си е омагьосан в кръг в който ти си плащаш защото си зависим от тях  и затова сега търся алтернативите .  Simple Smile

# 3
Всяко действие си има противодействие . Със забавления , позитивни мисли и т.н. стига да можеш . Преди пийвах бирица   Blush

# 4
Позитивните мисли , при мен е много трудно да се внедрят , не че нарочно ги отблъсквам  Mr. Green
Виж бирата ме спаси това лято да не падна пак в сатурновата дупка , но пък нямаше и как да мина през нея , че от толкова наливане станах като барбарон  Mr. Green Mr. Green

# 5
Ами има си периоди и периоди , никой не е на 6 постоянно . Някои са по-чувствителни и за жалост склонни към депресивни състояния. Когато човек е щастлив , зло не мисли , на сила хубост не става. Ако можете да си намерите дразнителите от какво ви е кофти и ако може да го промените ,, най -ще си помогнете. Но човек не трябва да пада, да се отчайва. Ако нямате работа също предразполага към депресии , човек се чувства безполезен . Работа, хобита, намирайте си неща за правене за да не се оставяте на черни мисли и малко по-малко ще се оправят нещата. После ще сте щастливи , няма да помните, че ви е било гадно . Помага да се ограждате с хора ,които обичате и ви обичат. Всеки си има падения и възходи , не си мислете, че някой е изключение  Wink.

# 6
Права си , при мен обаче почти всяко леко разклащане ми влияе много негативно , може би наистина трябва да уплътня времето си с нещо , което наистина да отвлича вниманието ми . Wink

Общи условия

Активация на акаунт