Августовски бебета 2013 - тема 3

• 66 133
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета.Извинявам се че нахълтъм така,аз съм от юлки 2013.
Искам да попитам имате ли мама от Плевен,ако е да-искам да попитам нещо.
За да не спамя темата ви,моля на ЛС
Благодаря

# 151
bratz23 , аз съм захранила грах вече. Давам от време на време пюренца, в които има грах и на Бебевита и на Хип съм давала. Хапва ги. Никакви проблеми няма.

Иначе ние също спим с боди с дълъг ръкав и пижама тип ританка. Слагам я в чувал, иначе е все отвита..
 Искам  да ви питам, като слагате децата да спят чорапи обувате ли им? Аз слагам под ританките тънки чорапчета, ама  стана на въпрос с майките дето ходим по разходки и те ми казват, че трябва да е босо детето...както ние спим боси така и то...  Thinking

# 152
bratz23 , аз съм захранила грах вече. Давам от време на време пюренца, в които има грах и на Бебевита и на Хип съм давала. Хапва ги. Никакви проблеми няма.

Иначе ние също спим с боди с дълъг ръкав и пижама тип ританка. Слагам я в чувал, иначе е все отвита..
 Искам  да ви питам, като слагате децата да спят чорапи обувате ли им? Аз слагам под ританките тънки чорапчета, ама  стана на въпрос с майките дето ходим по разходки и те ми казват, че трябва да е босо детето...както ние спим боси така и то...  Thinking

Вечер спи с пижама тип ританки+чувалче,така че не е боса. Денем е с чорапи,а навън +обувки. Напоследък като е по-топло ги маха сама чорапите и ако е полуспяща,я оставям така,но винаги е покйрита с одеалце. Седят й топли крачетата,предполагам е окей.
П.с. аз самата спя доста често с чорапки..особено откак родих... newsm78  Joy

# 153
  • София
Зайо спи по боди в чувалче. От днес се изправя сам на креватчето, даже обикаля по дължината му.
Имам няколко въпросчета?
Кой номер памперс ползват вашите бебоци?
И какво мислите за плаж на басейн с бебе?Как се процедира държиш го облечен или мажеш яко със слънцезащитно?
Хубав ден от нас  Grinning

# 154
Моето човече чорапи не трае, спи с летни гащеризончета. Относно плажа мажи с най-високия фактор и колкото се може на сянка, бебетата прегряват и изстиват бързо.

# 155
Ние сме на памперс или пуфис(зависимост кои са на промоция)4-ка но му се отбелязват ластиците, а мисля, че още няма 9кг.но следващия път ще взема 5-ца за проба. Аз мисля, че може да се ходи на плаж но рано, когато слънцето не е силно също така да се използва слънцезащитно мляко 50 фактор.

# 156
  • София
Моичкият спи бос, за голям ужас на прабаба му. Всички спим боси, но ще му търся чувалче, че жсе отвива. Вкъщи и навън е по чорапи, а ако е по-студенко навън му слагам и едни терлъци. Обувки още не сме обували, но и не стои на краката си.
Ползваме памперс 4+. Ама нещо трудно се намират.
За плажа, не че ще можем тази година да отидем, но аз бих мазала и бих го държала голичък, или по пелена.

# 157
  • София
Не знам дали ще отидем тази година на море  Sad  миналата не ходих защото въобще не ми беше добре. Та сега съм решила самосиндикално да отидем поне на басейн. Ако е много трудно и за него и за мен, просто ще се приберем и толкова.

# 158
Здравейте мамчета,искам да ви попитам до къде сте стигнали с въвеждането на месата,защото ние сме на пилешко,пуешко и заек,педито ми каза другите след годинка,но мен ми се струва късно,вие как мислите?

# 159
Ние отдавна ядем всичко. От другия месец се записваме и на кухня.

# 160
Ние спинкаме по боди и пижамка ,завивам го с олекотено одеало ,чувалче нямам но май ще трябва да взема, че се отвива ,ама поне спи при нас и като го видя го завивам.. Simple Smile Ние също ползваме на Памперс 4 ... С захранването сме добре , хапваме си от всичко зеленчукови пюрета ,плодови,грис ,каша и от местните само заешко и риба още не сме пробвали иначе всичките други меса ги харесва и си ги хапва.....сега от другата седмица ще почваме попара ...давах му сиренце хареса му,жълтък също Simple SmileНа кухня и ние ще се записваме Simple Smile

# 161
И аз искам да го записвам на кухня и затова питам за месата,а мислили ли сте коя кухня?

# 162
  • София
И аз искам да го записвам на кухня и затова питам за месата,а мислили ли сте коя кухня?
Държавната е около 1,3 на ден, даваш 30 бурканечета и всеки ден между 11,30 и 12 отиваш и си взимаш яденето(без събота и неделя).Мен лично не ме устройва това време и още съм в размисъл???   newsm78
Иначе много хвалят Ян Бибиян, за 99лв. 30дни мес. носят храната до вратата.

# 163
  • София
при нас държавната кухня е от годинка (направиха го така съвсем скоро, преди 2 месеца) - започнали да работят с обикновено мляко, а не с преходно и вече не записват 10 месечни бебчета.

# 164
При нас държавната кухня е след 10м. Дава се заявка за седмица, таксата е 6лв(седмично). Частна ДК нямаме тук. Аз също ще го запиша , но ще е около годинка ,тъй като сме доста назад със захранването. 

Общи условия

Активация на акаунт