Августовски бебета 2013 - тема 3

• 66 140
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Аз днес записах моята бебка на кухня от яслата и от 1.06 ще взимаме. В началото няма да давам нишестените кремчета. С прясно мляко са...а пък и нишесте. Трябва да дам 6 бурканчета и по 1.3 лв на ден. Малката не е захранена със свинско, риба и агнешко, но ще бъде тези дни.

# 166
  • велико търново
здравейте ние да се похвалим имаме едно избило зъб4е 4акаме сега да порасне и като гледам до него и другия е тръгнал да избива  Rolling Eyes спим с пижамка и боди отдолу и 4орап4ета на кръ4етата.за кухня др седмица ще ходя при докторката да взема бележка 4е тази дето ми я даде преди 3 месеца я загубих някъде и ще я запиша на държавна кухня,1,9лв,не съм я захранвала с агнешко,свинско, прясно мляко,това време пак ни затвори вкъщи Sad

# 167
  • София
От месата съм давала заешко и пилешко, днес ще въвеждам пуешко. Иначе има още доста неща да въвеждам, няма да го записвам на кухня. Дори и след годинката си мисля аз да му готвя, пък ще видим.
Сега нещо пак е станал нервен, чудя се дали не е тръгнало пак някое зъбче...аз не ги мия/четкам и се чудя дали вече не е време? Имаме две детски четки за зъби, пише, че са за след годинка.

# 168
От доста време не съм писала тук, та малко отчет и от нас Simple Smile За кухня няма да бързам, още доста неща не сме въвели, евентуално кухня след годинката. Юнакът има 8 зъба и продължават да го мъчат още SadНе знам дали при всички е така, но аз имам чувството, че зъбите постоянно го тормозят, не само докато пробиват. Пробвала съм доста хомеопатия и гелчета, имат успокояващ ефект, но минимален. Все си мисля, че трябва да действат повече... С храната доскоро беше добро прасенце и хапваше абсолютно всичко, което мама предложи, но от известно време има промяна- един ден хапва всичко, на другия- 3 лъжички са му достатъчни. Добре, че още се кърмим, та си доцоква и не остава гладен.
Ползваме Пуфис 4. На море смятам задължително да го заведем, но няма да е в разгара на сезона. Най-вероятно края на август-началото на септември. Трябва да проуча слънчезащитните,  някой висок фактор да взема, но за марка нямам идея. Бебчо лази, доста срички  произнася, няколко думички, маха за "чао", дава "пет" и "боц" понякога, не можах да го науча да показва колко голям ще порасне Simple SmileТова е от нас засега!

# 169
Привет, нас въобще не ни е затворило лошото време, всеки ден намираме начин да излезем да се разходим, слагам в багажника дъждобрана и едно чадърче за мама, само гледам да има заслон наблизо, завали ли скриваме се, то и без това вали 5 минути и грейва Simple Smile
От месец и половина сме постоянно по пътищата, я с кола, я с метро/автобус, я със самолет... големи сме пътници пантелейковци, това ме провокира да попитам как бебоците ви понасят пътуването.
Йешим няма зъби, гелчетата нямат абсолютно никакво действие, освен, че й харесват като вкус и затова временно се успокояват.
На кухня няма да я записвам май, ще й готвя аз и след 10ти месец.
Иначе бебона е в перфектно състояние /да чукна на дърво/ - 8600 г., 72 см., не се спира да пълзи и да се катери където и  да отидем, прави последователно крачки докато се държи за крачолите ми, понякога ме събува  Laughing бърбори непрекъснато, казва нещо от рода на  агъли-голи-гъе-гое-дъгъл-бъгъл и лигите се точат ли точат. Много е общителна, навсякъде се закача с непознати и познати, но вече започна да драматизира като изляза от стаята, такъв вой надава.... Shocked
Става много рано в 7 е ококорила очички иска да си играе с мама, буди се непременно поне веднъж през нощта.
На мен най-сетне ми дойде, нямаше промяна в количеството кърма, трая само 3 дни, леко и безболезнено Simple Smile

# 170
Ние  пък взимаме кухня вече два пъти, привиква още. Но тук готвят много вкусно, чак на мен ми се дояжда и всъшност ние с баща му ядем десертите Twisted Evil Mr. Green Иначе маха с ръка за чао, и показва колко ще стане голям, боц не прави, но върти ръка все едно показва че отсреща са луди Grinning
"Ходим" за ръце, но нестабилно и е фурия навсякъде из къщи, изправя се, чекмеджета отваря, сваля нещата от местата им....

# 171
  • София
Здравейте. Simple Smile
Нашия малчо има 4 зъба не сме ги и усетели. Прави само боц, "говори" си някакъв негов език и не знае кои сме Wink
Мажа му личицето със Себамед 50 фактор.

# 172
  • София
Момичета, имате ли добавка от преизчисления към майчинствата, с дата на превод 22-ри Simple Smile

# 173
  • СОФИЯ
Момичета, имате ли добавка от преизчисления към майчинствата, с дата на превод 22-ри Simple Smile
аз нямам  Wink,нямаше да им се разсърдя ама са ме подминали хаха

# 174
  • велико търново
и аз нямам добавка Sad и аз нямаше да им се разсърдя Simple Smile Vi_taние сме на море от 4 август до 10 август мисля да и взема слънцезащитно на Авен похвалиха ми го много скъпи4ко е но ме е страх макар 4е няма да стоим по късно от 12 4аса Rolling Eyes
И ние също нямаме така апетит като преди някой път изяжда по 1 буркан4е 190гр пюре на обяд но някой път като днес например едвам изяде150гр Sad сигурно е от гадните зъби щото и сустрин и ве4ер не си изяжда цялото мляко  Sad между другото имам 2 въпроса 1-вия е изведнъж ли по4нахте с заквасено кисело мляко защото моята от 2 3 дена и давам 150мл вода+2 с.л кисело мляко и 3 лъжи4ки от АМ и го яде,като и дадох само мляко вода и малко захар не искаше, мисля да и давам сутрин кисело мляко и след месец примерно и ве4ерното АМ да махна  newsm78
2-рия ми въпрос е избиха ни зъб4ета на 08.05 показаха се но не са излезли целите още,та след колко време избива цялото зъб4е Embarassed

# 175
Каква е тази добавка към майчинството за която говорите?

# 176
  • гр.Пловдив
Нямам си и на идея,сега тук за първи път прочитам Shocked

Нас на консултацията ни измериха 9200 и 75см,продължава да яде само попара и плодови пюренца,всичко гладко минато с пасатор,само 2 долни зъба има ooooh!

# 177
shirina, със зъбките всичко е много индивидуално, до този извод стигнах. На моя мишок много време минава, докато избие зъбче- вижда се, но не боцка. Избива една част, останалото за още ден-два и после расте много бързо. Не знам дали добре го обясних Simple Smile
Аз краве мляко не съм давала още. Ще изчакам да навърши 10 месеца.

# 178
  • велико търново
ви_та разбрах те благодаря ти Simple Smile
Вие мажете ли беб4овците с нещо преди или след слънце и какво,аз и вземах мляко за преди излагане на слънце на бейби крема 50 фактор Rolling Eyes давам и ве4е бисквитки и пуканки на слън4о а от 3 дена пие сок4е на Теди само 4е го разреждам с вода защото е много сладко Simple Smile

# 179
  • София
Ами аз имам някакви странни 113 лева в сметката, преведни от НОИ на 22.05.  newsm78 Може би е някакво касаещо само мен преизчисление, щом никой друг го няма, но в инфото през пик кода няма нищо по въпроса... малко недоумявам.
това, което знам от опита ми като счетка обаче е, че НОИ не се минава Thinking ще се изясни какво е...
иначе моят звезун беше 9400 и 73 см. на консултацията преди десетина дни - т.е. на 9 месеца. и той е голям пумпал, много и навсякъде пълзи, пипа и вади всичко, което може Grinning показва колко голям ще порастне, търси с поглед телевизора, лампата и няколко от играчките и картинките в книжки. не дава боц и не казва чао  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт