Августовски бебета 2013 - тема 3

• 66 142
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Аз съм се видяла в чудо с моята бебка! По цял ден будува- отказва да спи ако дремне то ще е за 20 минути най- много. Постоянно си бърбори нещо, разхвърля си леглото и хвърля на земята всичко- остава само матрака! Иска да яде от нашата храна- за пюренца да не става и дума- пълзи, с паяка събаря всичко до което се докопа...  На консултацията преди 2 седмици беше 76 см, и 10.100 кг. Показва колко голяма ще стане, дава пет, прави муси, показва къде е главата й, вика чао, ела и здравей по един и същ начин...

# 181
Здравейте, тесо, голяма юначка си имаш Simple Smile създават нов ред децата, не им се сърдете Simple Smile
Аз също нямам никаква добавка  Sad за съжаление, но пък изхарчихме доста мангизи този уикенд - ходихме до Велинград и научихме Йешим да плува Simple Smile с бебешки пояс разбира се  Party беше много весело.
Купихме й слънцезащитен крем на Мустела 0+ 50ти фактор, минерален, да доста скъпички са, но пазят най-добре нежната кожа на мъниците.
Нервна е много и тя тези дни, но зъб така и не излиза, може да й е топло, все още спи с дебелото чувалче. Не смея да я сложа без него, ще се отвива и сигурно няма да се спи цяла нощ, поръчала съм й лятно чувалче.
През деня се приспива много мъчно, ако сме вкъщи е още по-трудно, всеки опит за надвечерно приспиване завършва с провал, явно сега намалява от 3 дневни спанета на две. Оставям я да си разхвърля играчките като не й се спи нека лудува. Крачетата й са в синки, че дори и дупето  Crazy
Хапна  си няколко парченца череши в събота иии 2 дни ака като за световно Simple Smile Киселото мляко го въведох миналия месец с по няколко лъжички чисто без вода и без захар в началото, сега кис. мляко с бисквитки ни е закуската. Не бих дала на малко бебе никакви пуканки, нито на Слънчо нито на други производители, нищо, че пише, че нямат консерванти и че съдържат много витамини хах.

# 182
  • София
Здравейте мацки Simple Smile
нещо темичката ни съвсем замря Sad
Аз да споделя нещо,а и да си сверя часовника. Дребния започна доста добре да върви хванат за пръстите ми, взела съм му и колан за прохождане. Обмислям да разкарам проходилката, дали е  време вече? Въпроса ми е как е при вас с ходенето?
Хубав ден ви желая Simple Smile

# 183
  • София
И моя хубавин е готов, сигурно другия месец ще проходи. Аз проходилка изобщо не съм му давала. Той си намери едно малко столче, и с него се придвижва насам-натам Simple Smile Или пълзи - много е смешен.  Heart Eyes Търся да му купя нещо, което да придържа глезенчето, ама не намирам лятно високо сандалче или буйка негов номер.
От месец насам вдигнах килимите навсякъде - по-хигиенично и лесно е на паркет. Обаче сега мисля да сложа единия в хола, за да е стабилен като прохожда... иначе много се пързаля  Confused

# 184
  • София
Засега "ходи" с цели обувки, но мисля ,че му е топло вече.Спряла съм се на тези сандали като марка  http://www.zeazoo.com/shop/59-sandals  , някоя мама може да сподели мнение? Wink

# 185
Аз на моя юнак му взех сандалки на КОЛЕВ И КОЛЕВ 19/20 номер в проходилката ходи ,като го държа също, но още само за ръцете не смея да го държа не е много стабилен все още.

# 186
Засега "ходи" с цели обувки, но мисля ,че му е топло вече.Спряла съм се на тези сандали като марка  http://www.zeazoo.com/shop/59-sandals  , някоя мама може да сподели мнение? Wink
Дъщеря ми е с Зизу за навън и съм много  доволна, но вкъщи движи боса.

# 187
  • СОФИЯ
аз и взех на Беко ,жената в магазина ми ги препоръча,не са лоши,иначе в къщи е боса  Simple Smile.проходилката вече и е безинтересна,предпочита да обикаля като се подпира на мебелите..... 1crib.яде всичко и въпреки това е още много фина ,7700 и 71 см.ще водите ли малчовците на море?

Последна редакция: пт, 30 май 2014, 10:11 от lacuna coil

# 188
Здравейте и от нас,някое бебоче храни ли се с Лактана,ние пием само вечер,но нз от кога да минаваме на 3ка,тя е с банан,портокал и ябълка

# 189
И аз още преди повече от месец купих обувки на Беко. Доволна съм от тях. Отначало малката постоянно ги дърпаше да ги събува, но вече свикна с тях. Опитва се да "Ходи" , особено й е интересно, да гоним гълъбите в парка. Решили сме да отидем за седмица на морето. купих  слънцезащитен крем на авен и за сега съм доволна Simple Smile

# 190
Спряла съм се на едни отворени буйки на Беко, но още не ми се иска да я пускам на площадката да ходи, нека поне 10 месеца да направи и тогава. Не горя от желание да я уча да ходи отрано. В къщи боса на паркета или на гумения пъзел се държи за мебелите и крачи насам-натам.
На море ще ходим на Приморско  за 4-5 дни, сега избирам хотел, дори избрах, чакам таткото да се прибере и да го одобри ииии започнах да се вълнувам, колкото и да е гадно времето.

# 191
На Марияна съм взела отворените обувки на Беко и отделно 2 броя за вкъщи чорап обувка. Доволна съм и от трите неща.  Grinning Grinning От скоро започна да пълзи и се изправя на стол и проходилката.
На море няма да ходим. Решили сме с ММ да си правим една малка екскурзия из България за един ден и отделно по една седмица на село всеки месец. А на море другата година, тъкмо беб ще е по-голяма и ще разбира доста неща и се надявам да е послушна калпазанка.  Grinning Grinning

# 192
  • София
Ние мислим за море от 15 до 30 август. Мислихме на южното черноморие, даже бяхме резервирали проформа, обаче се почудихме да плащаме ли за толкова голям период от време, вообще - как ще се чувства той там, едни такива свободни разсъждения... отсега ... Mr. Green та отложихме резервацията и не е ясно какво ще правим Simple Smile
Ей, кога ги родихме тези буболечета, кога станаха по 9 - 10 килца  Heart Eyes Днес излизах с кенгурото и да ви кажа, се прибрах скапана от умора. Отделно не мога да му се нарадвам на моя шушко, когато ме слуша какво му обяснявам и разбира.  Party Hug Дано са ни живи и здрави и само хубави неща да споделяме!  Hug

# 193
Здравейте и от нас.Напоследък хич не ми стига времето,и по-рядко влизам,та сега нахлувам с едно въпртосче-мойта девойка  много й се поти главичката,та незнам да се притеснявам ли?В четвъртък сме на лекар и ще попитам.Ииии,да се оплача-много хапе,рамената,деколтето-са ми в белези от нея.Още не ходи сама,но като я хвана за ръчичките и доста бързо се предвижва.Опитва се да говори,и май първо баба ще каже.

# 194
  • София
И моят се поти, по тила, зад ушичките, като спи през деня и като се събуди - косичката му е мокра. Още от малък (хи хи хи, че видиш ли, сега е голям Heart Eyes) му избиваха капчици като го кърмя, но сестрата каза, че е от усилието да суче. Виж дали не я прегряваш.
А за хапането - напълно те разбирам, и ние с ММ бяхме с белези. Особено зърната ми как хапе. Аз мислех, че като викам силно Ау ау, ще разбере, че ме боли и ще спре, но се получава обратното, той мисли, че е някаква игра и пак хапе, очаквайки реакцията ми. После прочетох, че трябва да се дърпаш и да го/я слагаш настрана като казваш спокойно "така ми причиняваш болка" или нещо от тоя сорт или "явно не си гладен", ако хапе зърната. Определено има разлика, пък и ние внимаваме.

Общи условия

Активация на акаунт