Августовски бебета 2013 - тема 3

• 66 145
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
Честит празник на всички дечицаааа Simple Smile newsm44 newsm32

# 196
На някой да са му пуснали майчинството?

# 197
  • СОФИЯ
при мен има превод

# 198
при мен има превод
А вие от София ли сте ?И към коя банка сте ?Благодаря

# 199
  • СОФИЯ
при мен има превод
софия ,пощенска банка  Flutter и може на "ти" Wink

# 200
при мен има превод
софия ,пощенска банка  Flutter и може на "ти" Wink
Simple Smileок мерси много  Hug

# 201
На мен също преди малко ми ги пуснаха Simple Smile От София съм към ОББ ако ще ти е от полза Simple Smile

# 202
И аз имам превод днес, в Сибанк съм.
Мамчета, онзи ден честитих празника на дечицата, никой не забеляза, камо ли да благодари, ноооо някой попита за пари и начаса 5 отговора....  Embarassed

# 203
  • София
shenel, забелязахме, на мен ми стана приятно, но не винаги давам израз  Flutter междудругото, твоите постове ги чета с удоволствие - подробни, подредени, съдържащи неща, за които и аз се замислям, и даже имам чувството, че те познавам, толкова близки са ми някои от описанията, които правиш Hug но си давам сметка, че някак не съм споменала впечатленията си, а и че самата аз пиша тук много по-откъслечно и на моменти. ама форум, какво да правиш ... Crazy
утре ще ходя на панаира на книгата, надявам се да взема книжки и за златун с отстъпка.
лека нощ, мили мами   bouquet

# 204
Къде ще е панаира на книгата и най-вече ще вали ли там където ще се проведе хихихи?

# 205
Къде ще е панаира на книгата и най-вече ще вали ли там където ще се проведе хихихи?
Шенел от 3 до 8 юни в НДК Клик

# 206
  • София
да, ндк Simple Smile бяхме там с кенгуруто днес, сега съм скапана  Mr. Green гушко мрънкаше усърдно пред всеки щанд, защото не докопва книгите от кенгуруто. на средата на втория етаж ми писна и си тръгнахме.  Crazy купих на хермес звуковата голяма детска книжка, една 3Д за едно динозавърче с много сладки рисунки, също на хермес; и доста неща от "златното пате" - четири 3д книжки с класически приказки, няколко бебешки с по едно животинче на страница...  Crazy доволно. и двата щанда бяха с 20% отстъпка. и за мен си угодих някои неща Blush
да знаете, че хубавите книжки се изчерпват много бързо Flutter ако някои иска да ходи, по-добре да побърза   bouquet

# 207
Какво сега няма Августовски бебета или майките им са много заети за БГМАМА? Simple Smile
Да раздвижа малко застоялия въздух тук... питам и очаквам честно да отговорите: Бебоците ни вече са на по 9-10 месеца - юнаци и принцеси... до момента какви грешки допуснахте в отглеждането (кърмене, захранване, приспиване, обличане, къпане, каляване, разходки,  възпитаване и за каквото друго се сетите)?
Аз започвам първа... тези дни си давам сметка, че бях прекалено строга с режима на шушулката, кърмех по часовник, игнорирах гладните й викове, слушах разни акъли от рода на "не кърми нощем, че да си почине стомахчето му, давай водичка"  дрън дрън, опитвах се да я лъжа като искаше да суче нощем - без успех, само си разстройвах нервите настоявайки да я приуча да не се буди. Резултатът е, че и досега си става 1-2-3 пъти да цока... аз съм на периоди - ту се примирявам, ту обявявам начало на промяната... и така да видим докога
Като се сетя за други ще пиша.

# 208
  • София
Ооо, какъв хубав въпрос! В началото мислех, че сбърках като започнахме да забелваме пишото, но сега е напълно забелен и няма никакъв проблем, слава Богу. Считам за грешка това, че не пренесох бебо още от началото да си спи до мен, а го слагах в креватчето му. По-късно вече си спеше при мен и разликата беше голяма - пак си се будеше, но не ми се налагаше да ставам, той спеше по-спокойно, а от това и на мен ми беше по-добре.
Захраних на 5 навършени месеца, ако ми беше сега, щях да изчакам още 1 месец, но повече съжалявам, че не проучих по-подробно за захранването, водено от бебето, все си мисля, че с този метод щях да имам повече успех.
Ще ми е интересно да прочета другите какво ще кажат.

# 209
Здравейте и от мен  Simple Smile моята грешка е че бебо като бешше малак плачеше постоянно и само на ръце заспиваше,и сега този вид преспиване си остана ,пробвах какво ли не и не иска пищи с часове но не заспива сам,а сега вече си тежи и незнам как ще го отуча  Sad

Общи условия

Активация на акаунт