Августовски бебета 2013 - тема 3

• 66 182
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
Мами, здравейте и от мен  Stop За първи път пиша в темата - моето бебче също е родено през август 2013, на 26 ще празнуваме първият рд  Mr. Green Исках да споделите мнения как ще отбележите този ден, че аз още съм в чуденка. Ще се  радвам да споделите мнения   bouquet

# 316
  • В една слънчева къща...
Копирам си поста от ФБ групата:
Искам и аз да споделя какво приготвих за РД на Иветчето, тъй като може да е полезно и на други мами, на които това им предстои
Ето какво приготвих за детското парти от 10 сутринта на дворчето зад къщата за 10-ина майки с бебчета и 5-6 дечица на по 4-5 годинки:
- Крекери в купички
- Солети в чашки
- Моркови на пръчки в лимонов сок
- Печени ядки /фъстъчки, бадеми, орехи/
- Хапки от краставица, кашкавал и меслинка без костилка
- Хапки от хляб, намазани с крем сирене, филе, кашкавал
- Кошнички от точени кори с пълнеж от яйца, сирене, изрезките от филето, доматче и магданоз
- Сладки /микс/ - тях не съм ги правила, а ги купихме от един цех наблизо за италиански сладки
- Многоцветно желе /използвах киселите от Лидл 4 цвята + кисело мляко = общо 8 цвята/
- Пържени картофки
- Корн догс /с тях най-много впечатлих гостите/
- Млечна салата
- Плодова салата – разрязахме един пъпеш на две и го издълбахме. С инструмента за топчета /melon baller/ направихме топчета от пъпеш, нарязахме парченца диня във формата на сърчица и добавихме на парченца няколко нектарини
- Кола, фанта, сокове, минерална вода
- Фрапе или кафе
- Коктейли „Sex on the beach”
- Френска селска торта
Украсата беше от много балони, панделки и надпис ЧРД

За вечерното парти с роднините сервирах каквото ми е останало от сутринта – малко хапки, крекери, моркови, млечна салата
- Ядки
- Сладки
- Салата от домати и краставици
- Шишчета /тях ММ ги направи/
- Кюфтета
- Пържени картофки
- Торта – показвах ви я вече – шоколадова, двуетажна.
Ако някой го интересува в подробности някоя рецепта, с удоволствие ще помагам

# 317
Ехее, доста подготовка е било.
Ако времето другата събота е хубаво ще сме на открито в тесен кръг, без нещо специално като приготовления.

# 318
  • София
Честит рожден ден на Васил на мама Радея
и на Йешим мама shenel
  newsm59 Честит празник момичета!

# 319
  • София
Честит рожден ден на Василчо и от тук!  Heart Eyes Бъди здраво, щастливо, палаво дете, мило Васенце, и много да радваш мама и тати!   bouquet

# 320
  • гр.Пловдив
Целувки на всички празнуващи бебоци,с пожелания за много,много здраве и щастливо детство Hug Hug Hug newsm38 happy bd bdbaloni baloni
Миличките те,как се изниза неусетно първата годинка,направо не мога да повярвам Hug
Желая на всички маминки дни изпълнени с много щастие и незабравими моменти с мъниците  bigdance2

Ние на рожденния ден ще сме в ресторант,понеже бабите и дядовците искали да пият и ядат в чест на внука Mr. Green Мен хич ме няма в кулинарните изпълнения,а и бебето няма да разбере кой знае колко от приготовленията и затова така го решихме...  Grinning Където и да е важното е настроението и да останат незабравими спомени със снимки и клипчета Hug

# 321
Честит празник на всички мъници    bdbaloni

# 322
  • София

Благодаря ви за пожеланията, момичета! Ето ви една виртуална почерпка от нас Simple Smile
Рожденият ден мина неочаквано добре. Бяхме поканили бабата и дядото, бях сготвила някои неща вкъщи, но и на ресторант отидохме, разходихме се непланирано до Банкя, малкият беше много весел и енергичен през цялото време.
Сутринта му бяхме направили една изненада. Мъжът ми беше надул 20-тина балона и като го сложих на гърнето след като се събуди, отворихме вратата на другата стая и "изсипахме" всички балони по него и сред него, толкова много им се радваше!
Пожелавам на всички ви да си прекарате страхотно рождените дни! И да са ви живи и здрави вече порасналите бебчета!  party041

# 323
Момичета, благодарим ви за пожеланията  Hug Честито и на всички други порастнали августинчета и техните прекрасни мами   bouquet Да са живи и здрави, да носят много радост в и около себе си  Heart Eyes

Ние празнувахме на село, в двора, много импровизирано и непретенциозно. Получи се добре (май). Единственото, на което държах и съм супер щастлива, че осъществих беше "smash-the-cake" или иначе казано Дарето си имаше персонална тортичка, която да си яде и маже сама  Mr. Green

# 324
  • София
Честит празник на мами и бебчета, които празнуват днес на Пламена на мама lacuna coil и на
 Aди на мама аННа  hbday
Пишете как е минал първият РД ?

# 325
Честит рожден ден на всички които празнуват,да са здрави и щастливи малките сладурковци nbirthday nbirthday  party023  costumed034.
Мами,помагайте със съвети:моето момиченце е много раздразнителна,плаче за малко щом се скрия от погледа,нощно време е постоянно на гърдата и щом се опитам да я дръпна-плаче с глас,не иска да яде-ужас,отслабнала е,преди два дни имаше и температура,само по главичката.Дали е възможно да е от зъбките?

# 326
 От зъбките е....все едно описваш моята кукла. Нощес е само по гърдите ми...това ги успокоява...нищо друго...

# 327
  • София
Ако температурата не е над 38.5 и бързо спада, е от зъбките, но ако се поддържа дълго време по-висока да знаеш, че е друго и не се чувства добре. За това е раздразнителна и иска постоянно да суче - не й отказвай и я заведи на лекар, ако се задържи така.
Честит рожден ден на всички празнуващи!

# 328
Ей,мaмитa,изненaдaх се много приятно от поздрaвa Simple Smile дa сa и вaшите слънцa здрaви и дa имaт едно безгрижно детство и още по-безгрижен живот Simple Smile Hug  bouquet Беболинa вече зaспa Simple Smile подaръците утре ще гледaме нa спокойствие и дa им отделим зaслуженото внимaние. Минa хубaво според мен,беше от 6 до 9. Но зa догодинa ще си "нaзнaчa" помощник,зaщото зaбрaвих някои нещa. Доволнa съм много и от зaведението,и от всичко Simple Smile беше достa топличко,aмa тaкa е,кaто е рaждaнa посред лято,хихи Simple Smile
Желaя нa всички дa си изкaрaт супер приятно и весело нa прaзникa!  Hug

# 329
  • СОФИЯ
Благодаря момичета .

Общи условия

Активация на акаунт