Августовски бебета 2013 - тема 3

• 66 174
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Здравейте, мами Simple Smile
днес бяхме на консултация - Гушко има алергична реакция след ухапване от насекомо и реших, че е по-добре да го види доки. Висок е 77 см и тежи 10,400. Имаме препоръки за морето (което ще е от 17 август до към края на август) - какво да носим, какво да избягваме и т.н.. Афтичките, които смятах, че са от постоянното изследване на света с уста  Grinning , и заради които му миех ръчичките по над 10 пъти на ден, се оказаха всъщност херпес вирус - няма проблем, каза доки, всеки го имал, постепенно ще остане латентен.
Яде всичко - вече готвя за нас и него Simple Smile Баща му е много щастлив - кога е ял той преди това толкова нагласена храна ....  Crazy

# 301
  • София
Здравейте и от нас, доста неща се случиха от последното ми писане. Изкарахме едно море, малчо мнооооого се радваше, първия път като го взех и влязох във водата с глас се смееше още преди да съм го намокрила. Всичко му беше много забавно, и апетитът му се отвори, беше много спокоен през цялото време и почти всяка нощ спеше без да се буди.
Но... днес бяхме на консултация, отслабнал е с 200 грама и е порасъл само с половин сантиметър.  ConfusedSad Докторката каза, че няма нищо, да не го насилваме да яде, повече сокчета и плодове за витаминки, но аз си се притеснявам. Като се прибрахме в София вече нямаше такъв апетит като на морето, на лъжицата се дърпа, иска само да суче, кърмата май намаля, а с храната си играе, в чудо съм се видяла...
Как изглеждат тези афтички в устата? Ние имаме едно като бяло налепче по езичето и забравих да питам за него какво е що е.

# 302
  • София
радея, при него най-често са на долната устничка, от вътрешната страна, веднъж беше и отстрани на самото езиче. изглеждат като леко подуто бяло петънце, около 2 до 5 мм диаметър, като малко налепче. 5-6 такива вече ни излизат (които съм видяла, а на скришни места кой знае още колко е имало....), от няколко месеца насам.

# 303
Здравейте момичета. Кога се посават документи за втората година майчинство и какви точно са нужни? Аз подозиром ,че е трябвало миналия месец да ги подам ,защото нямам превод по сметката а няколко майки вчера казаха ,че имат...

# 304
Първата година от майчинството изтича на датата на предполагаемия ти термин, а не на реалното раждане. Хубаво е преди да е приключила тя (или максимално скоро след това) да се пуснат документите. Ако имаш проблеми - в темата "Майчинството - счетоводно" ще могат да ти помогнат  Peace

# 305
Ами то още не е преведено майчинството. Най-вероятно ще се преведе във вторник-5.08
А иначе за втората година се подава молба до работодателя и декларация /от сайта на НОИ/

# 306
  bouquet Благодаря ви   bouquet

# 307
В сайта на нои пише, че ще преведат майчинството на 5.08.

# 308
  • СОФИЯ
Честит рожден ден на порасналото момче Христо  на мама valian1 и на Божидар на мама maribelka! newsm59 .с пожелания за едно безгрижно ,изпълнено с много радост и усмивки детство!да растат здрави и щастливи деца.Честит празник и на вас момичета!!  bouquet

# 309
  • София
Честит празник на порасналите дечица, които празнуват днес. Да са много здрави и да радват мама и тате!   nbirthday

# 310
  • София
Хех  Hug И от мен прегръдки за едногодишните юнаци! Party

# 311
Благодаря ви момичета! Трогнахте ме! Да са ни живи и здрави всички дечица и да растат много щастливи! Не мога да повярвам кога измина цяла година и мъничките ни бебченца вече са малки човечета,които се опитват да ходят и да откриват света!

# 312
  • София
Честит рожден ден на Дарина на мама Джинджи  newsm59 !

# 313
  • СОФИЯ
честит първи рожден ден и от нас на  Дарина, newsm38 ,да расте здраво ,усмихнато и щастливо дете!весел празник на цялото семейство!

# 314
  • София
За Даринчето и Джинджи - ЧРД!  Party

Общи условия

Активация на акаунт