Августовски бебета 2013 - тема 3

• 66 172
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
Аз моята я слагам често на гърне. Сутрин след сън, после след предиобедния сън пак. После след като обядва. След закуска и след вечеря. Тя бързо свикна и вече пишка и ака само в гърнето. Рядко в памперса. Всъщност почти само през нощта активно го напишква.

# 286
  • София
и моята торпила след сън винаги се изпишква. още не съм го свикнала да ползва гърнето. когато пишка, кротва, но е вече късно да го слагам където и да било.  Laughing иначе за акото успявам, когато видя че се напряга и е кротнал. ако го каня на гърнето през 20 мин. , стои сух през целия ден. Но с разходките ни се объркват работите и той май не се ориентира добре...
Аз пък да питам мамите на момчета - седнали или прави?  newsm78 аз го слагам да сяда засега, но понякога така правим бели  newsm78 както и да е, решила съм баща му да го учи впоследствие на правопишкане  Crazy
анна, ние следобеда ядем каша с плод и пресен сок по някое време, или кисело мляко с плод и по-късно зеленчук малко  Flutter

# 287
Привет и от нас Simple Smile Ние започнахме да пълзиме доста активно вече ,няма спирка Simple Smile На гърне не сме се слагали още,ама като ви чета май е време да се сложим ,даже може и да сме закъснели  Joy След обед хапваме десертчетата от кухнята ,вечерта супичка и последното хранене кърма.  Grinning

# 288
Хмм,кaквa кaшa,от тези инстaнтните ли (ориз,елдa или бисквити?)? Горе долу когa е товa вечертa ? И...един мaлко тъп въпрос aмa...кaк прaвите супичкaтa !?

# 289
аННа,аз слагам картофче,морковче,две-три стръкчета броколи,или тиквичка,каквото имам,малко фиде,и после,като се сварят,леко ги завъртам с пастора,и давам,а и съвсем малко сол и олио капвам.

# 290
  • София
Здравейте момичета, скоро не съм писала, но редовно чета.
При нас едно и също, расте юнака има 6 зъба 7мия е на път, супер е ,че излизат без рев и температура Simple Smile
Гони 11те кила ама хич не е дебел, доста е активен. Днес дори направи първите си 2 крачки самостоятелно Simple Smile
Яде по 5 пъти като едното е мляко, ама хич не му е любимо. Договорих се с ЛЛ да отидем чак септември ура, че ми беше писнало всеки мес.
Какво мислите за РД на децата?

# 291
Много хубав въпрос за РД на децата  Grinning Аз облисмям да е на двора ни с приятелки с децата им Simple Smile около 6-7 майки с деца . Мисля сутринта да отидем до църквата да го кръстиме (тесен кръг -кръстници и баби и дядовци ) и след това да е празненството с децата,мисля да е по рано защото всички са по малки от моя юнак. След това вечерта мисля да се съберем с кумовете ,бабите и дядовци,чичо и вуйчо в ресторант,но това още го обмислям дали не е прекалено .  newsm78 Вие как ще празнувате  newsm78

# 292
  • София
Аз си мисля да е в парка. Ще взема балони с хелий, майка ми ще направи торта(по възможност и бебето да пробва), шапчици и може би нещо друго за украса?  newsm78
Ще бъдем в семеен кръг, ще има само още едно бебе моят племенник на 1.8.
Мисля да почнем партито към 4 следобед (РД е в събота)

# 293
Тралала тралала на Рожден ден ела, ще ядем, ще ядем вкусна торта със крем Simple Smile

И нашето РД е в събота, детското парти ще бъде към 17 ч. в едно скромно заведение на роднини на мъжа ми, искаше ми се на открито в някое китно паркче, да ама няма такова около нас. Даже вече купих няколко гирлянди и пакет шарени балони, друго ... за папане на децата сладки, соленки, сандвичи или пици, торта и сокчета. Вечерта на брега на ДУнава на рибен ресторант с баби, дядовци, лели и вуйчовци и кумовете ни също.

# 294
  • София
хех, дадохте ми идея с този парк  Flutter на мен никак не ми се празнуваше, като знам как вървят детските заведения с аниматори... и с мисълта, че той е малък, за да разбере подобен празник. но виж, парк, балони, гирлянди, бебета в разгара на лятото - това почти си го представих.  Party Heart Eyes  Flutter колко му е да дойде някоя приятелка в артистичен костюм да гони децата и да ги закача?  Crazy
има и друго, ние може да сме на море точно на рожденния му ден, та не се знае. мм е отпуск от 15-ти до края на август, а рд е на 16-ти  Heart Eyes
анна, от инстантните, да, или пък аз си му правя (варя овес, просо, ръж и пасирам), при нас вечеря има към 19 ч. , предишното папкане ни е около 16-17. ае, динамична работа е нашето, не бих го нарекла режим... затова пък спазвам - всичко без сол и захар, готвено на пара, ако се налага обработка (само месо и яйца варя, и то много. плодовете сега пасирам сурови)
лека нощ на всички  Hug

# 295
Здравейте,момичета. Май всички сте забегнали някъде по морета и балкани. Хайде разказвайте кой как си прекарва лятото и как се отразяват почивките на малките мъници.

# 296
Момичета, какво давате за никнещи зъбки. Моята е мн нерва, не спи, не яде добре. Давайте съвети.

# 297
  • СОФИЯ
Ние забегнахме в долината на розите(при бабата в Казанлък),обикаляме площадките ,роднините,басеините, общо взето не скучаем тук.добре и се отразява чистия въздух.за зъбките давам "камилия..,хомеопатично е и мисля, че я успокоява повече от гелчетата с които я мажех преди.в момента и растат едновременно четири зъба ,а мисля че и жегите я мъчат , и е малко кисела ама няма как.

# 298
С Дологел мажа и Осанит давам, но са с краткотраен ефект.

# 299
  • София
Честит празник на мама miriana86 да е жива и здрава малката госпожица  nbirthday
На нас ни се оформя второ моренце, дано бебчето слуша като миналия път  Praynig
Иначе ми се струва , че става по - инатлив и показва характер. Намалил си е храната по- нарядко и по- малко , явно жегите му влияят .

Общи условия

Активация на акаунт