Августовски бебета 2013 - тема 3

• 66 170
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте и от нас Simple Smile Ние днес се записахме на кухня и от петък започваме,малко се притеснявам дали ще му хареса....от пюретата ввсичко яде,супички и други домашно приготвени манджички е ял и му харесва Simple Smile но ще видиме кухнята ? Вашите бебоци записахте ли ги на кухня,хапват ли ,харесва ли им ? Simple Smile
Здравейте Simple SmileНие се записахме от утре на кухня,и моя малчуган всичко хапва сега ще видим за кухнята как ще е и  ще пиша,вие на коя кухня сте?Ние на Хер бебе

# 271
Малчо вече е 8,900 и 80см,сега бяхме на консултация,расте само на височина ,но казаха че се развива добре,вчера направи първите си крачки самичак ,вече се изправя сам от клекнало положение  newsm44 newsm44

# 272
Оправи ни се подсеченето, от памперсите е било, взимахме досега все от турския вариант, в началото не знаехме че е турски, просто цената беше разликата...но сега вече знаем и купуваме само от оригиналния..обаче е 26лв - 62бр. да знаете промоции към момента къде има?? Благодаря предварително Simple Smile
Аз мисля да дам скоро кис. мляко, имам едно от Скопие донесено, много е вкусно и мисля да дам от него. А кога го давате. чисто ли го давате, с какво го смесвате и т.н. ?? Rolling Eyes Simple Smile

# 273
Maribelka,и ние имахме същия проблем с подсичането,но вече слава Богу,сме добре.не използвам на Памперс newsm78,не използвам никакви мехлеми,само пудра.Кисело мляко давам,а също и бейбийогурт,понякога слагам бисквитка,понякога само мляко.
Ние сме с температура,сега я водих на лекар,гърдичките са чисти,няма ушна инфекция,гърлото й е леко зачервено,но няма ангина,изследваха я.Казаха ми,че със същия секрет,ще направят още едно изследване,което ще стане след два дни,ако има нещо,ще ми се обадат,ако ли не -значи няма проблем,моля се да не ми звъннат Praynig.
А иначе от храните,почти всичко съм давала,обича да яде, нашата мома,даже нашата храна по й харесва от формулата,а такава яде почти само за преспиване.Не иска да пие вода,това дяволче,нито сокове,и това ме прияднява.Иначе за справка сме 8,66 кг.,на 10 месеца и 10 дни.

# 274
Здравейте и от нас Simple Smile Ние днес се записахме на кухня и от петък започваме,малко се притеснявам дали ще му хареса....от пюретата ввсичко яде,супички и други домашно приготвени манджички е ял и му харесва Simple Smile но ще видиме кухнята ? Вашите бебоци записахте ли ги на кухня,хапват ли ,харесва ли им ? Simple Smile
Здравейте Simple SmileНие се записахме от утре на кухня,и моя малчуган всичко хапва сега ще видим за кухнята как ще е и  ще пиша,вие на коя кухня сте?Ние на Хер бебе

Ние сме на държавна в кв.Княжево Simple Smile

# 275
  • СОФИЯ

Ние сме на държавна в кв.Княжево Simple Smile
аз ще я запиша семтември,до тогава ще събирам мнения  chefиначе тя всичко яде,не е претенциозна,та си мисля за държавната и аз .

# 276
  • София
аз взимах пробно няколко пъти от "мама люси", не е лошо готвеното, но веднъж бяха сложили сол  Confused десерта им си е със захар, а на мен ми се иска вместо захар да има пасирани плодове, та може би ще си приготвям сама нещата на първо време, и понякога ден за ден ще поръчвам частна кухня  newsm78
ние активно използваме топлото време, за да се учим на гърнето. понякога е уин, понякога е люн  Grinning както дойде. памперс през нощта и на разходките. още не се интересува от идеята да се храни сам Crazy

# 277
Здравейте, моята бебка има ангина. Баткото се разболя и зарази и нея. Той изкара сравнително по леко, но малката беше доста зле...още не се е оправила напълно. Пие и АБ.
Ние сме на държавна кухня...давам само супата вечер. На пюре е на обяд, сутрин попара, следобяд каша. Вечер давам и кис мляко с бисквити. Мн трудна е на ядене ама с яко залъгване...
Иначе има 4 зъба. Накуп излязоха...доскоро нямаше нищо. И моята все е подсечена на гънките отдолу. Водих я на дерматолог. Изписа балсам на др тайс за два мес. То направо корички се образуват. Отдавна ходим за ръчички, сега даже иска за една ръка. Не е мн стабилна и се държим все още. Голям проблем е нощния й сън....никакъв го няма. Буди се 35679743 на нощ. Пие доста вода...и активно се кърмим.

# 278
Дано болничките дечица оздравяват по-бързо.
По време на ядене и ние все се лъжем и мамим, то не са песнички, то не са реклами, танци, маймунджелъци и разходки и къщи, особено зеленчуковите ястия без картоф са много трудни. Но пък е много подвижна и силна, от 2 седмици върви без помощ и само се присмива на батковците на площадката, че ги е надминала, просто я пускам на земята, а тя отива до количките им и им се хили Simple Smile
От няколко по-опитни мами и от една лекарка чувам, че ако бебето прохожда лятно време е хубаво да не се обува обувка, а направо по чорапче, като се внимава да няма остри предмети. Вие какво мислите?
Ще готвя аз, че ако вкуси от манджите на кухнята може после да не пожелае моите хихихи  Joy
Гърнето в началото го използва няколко пъти по предназначение, но сега й е по-забавно като играчки, разнася го насам-натам, търка го по пода и бръмчи. В тоалетната я държа над клекалото и каквото има си го прави там, понякога се сърди, нещо не й е комфортна позата Simple Smile
Горните ни зъбчета тръгнаха да избиват и от 1 седмица отново мрънка нощем Sad дано удържа още няколко зъбчета, че вече съм гроги.

# 279
С гърнето сме добре. Пишка и ака почти само в него. Свикна и си знае какво да прави. Само като спи си пишка в памперса. Иначе при смяна на три часа, почти винаги е сух. При баткото махнахме памперса на 2 г 8 мес, защото го беше страх от гърнето, но май с малката бързо ще махнем памперса Simple Smile
Днес бебка е по добре. Кисела е още, ама може би гърлото още я боли...довечера ще каже педито. Болестта и съчетанието на избиващи зъби й разказва играта...на нас - също.
Аз също готвя супички и пасирам с две сухарчета. Това за вечеря давам. А за обяд - храня я навън и затова пюрета, за да не разнасям отворена храна навън...а пък и разнообразие. Плод яде пъпеш, банан, ябълка. Чакам гроздето да поизлезе. Др плодове не иска. Давам и солетки навън. Чеше си зъбите по скоро с тях.

# 280
  • София
Ние сядаме на гърне само след сън и почти винаги го пълним. Но все още не съм сигурна, че знае за какво служи, а просто уцелвам времето за пиш. Ще чакам да проходи или поне да почне да пълзи и обуваме гащичките вкъщи, но така като гледам, годинката ще я посрещем лежешката. Едва от 2 седмици започна да се задържа повечко на крачета като го подпра да се държи, но нито знае сам да се изправи, нито как да седне като се измори, ами ме вика да му прегъна коленцата.  Heart Eyes Сигурно трябва да го оставя сам да се оправя.
От известно време не иска да спи навън. Още се кърмим.

# 281
Радея, оставяй го на пода с разни играчки на една ръка разстояние, за да се провокира Simple Smile

# 282
  • София
Той си се придвижва като се изтласква напред с ръчички, все едно плува, но ми се искаше да почне и на 4 крака.
А за прохождането само по чорапки съм за.

# 283
Ние започнахме да се изправяме в креватчето от около преди седмица и нещо... Стои прав в креватчето,клати си дупето Simple Smile  много е смешен,като се измори си сяда,но по пода ме е страх да го оставям ,защото се хвърля назад и един път си удари главата и от тогава само в креватчето ,проходилката,столчето и на спалнята с наблюдение седи.... много е палав Simple Smile За ходенето ,ходи но хванат за ръчички,още не може да се отпусне,за лазенето опитва се обаче си забива главата .....  Grinning От петък почнахме държавната кухня, за сега всичко хапва -харесва му Simple Smile кремчетата най-много ги харесва даже си търси още  Joy Утре сме на консултация за измерване Simple Smile  Rolling Eyes

# 284
Момичетa,привет Simple Smile летувaте ли Simple Smile имaм двa въпросa
1- кaк рaзбирaте когa бебокa ще пишкa и съответно дa го сложите нa гърнето?
2-Кaк се хрaните от обядa нaтaтък? Моятa принцесa от седмицa стaнa мн aктивнa,не пълзи и не върви,но прaви опити,стойки,клaтене..скоро ще е..и й се усили aпетитa. Дaже нa нощното хрaнене сякaш остaвa глaднa и зaспивa трудно. Aз уж още кърмя,aмa всъщност дохрaнвaм сутрин,вечер и евентуaлно пред деня по някое време. Тa зaтовa ви питaм.
Инaче преди няколко денa стaнa нa 11 месецa,9500,75 см.,5 зъбa и шести нa път. Рядко й слaгaм обувки,босa е и в къщи и нaвън.

Общи условия

Активация на акаунт