много се радвам защото последните дни е много нервна.... не 4е сега не ,седи до мен клати се напред назад и мрънка,хваща се за ушите...не сме яли днес...сутринта изяде70,80гр мляко,на обяд изядекъм 10 лъжи4ки манжа,и следобед 2,3 лъжи4ки с 300 зора сигурно е от зъб4ето
на 10 месеца сме ония ден бяхме на консултация 7,700кг сме и 72см
ядем вси4ко,ве4е оби4аме да се къпем на море сме от 3 август до 10
на Обзор,правим кра4ки но не така стабилни през пове4ето време се лигави,обръща се по корем докато спи и после мрънка да я обърна...дали трябва да се притеснявам
много се радвам защото последните дни е много нервна.... не 4е сега не ,седи до мен клати се напред назад и мрънка,хваща се за ушите...не сме яли днес...сутринта изяде70,80гр мляко,на обяд изядекъм 10 лъжи4ки манжа,и следобед 2,3 лъжи4ки с 300 зора сигурно е от зъб4ето
на 10 месеца сме ония ден бяхме на консултация 7,700кг сме и 72см
ядем вси4ко,ве4е оби4аме да се къпем на море сме от 3 август до 10
на Обзор,правим кра4ки но не така стабилни през пове4ето време се лигави,обръща се по корем докато спи и после мрънка да я обърна...дали трябва да се притеснявам
,здраве ,щастие ,късмет
весел празник!!.нямаш причина да се притесняваш ,нито за спането,нито за това ,че се храни по-маалко.зъбки,жеги,всичко им се отразява и на малките човечета.
беше соу-соу, може би догодина ще е по-добре. Приятен хотел в хубав курорт - бяхме в Синеморец. Ходехме на плажа чак като Йешим заспеше, за да се изчипкаме спокойно и като се събуди я пускахме да се порадва и тя. Още докато стъпи на пясъка го опита на вкус - не го хареса
, вълничките също не й харесаха, поизплашиха я, но ние си починахме колкото можахме, Август пак 
Cici bebe ги обожава.
вдъхновение с днешния прекрасен и ветровит изгрев за всички ви 
скоро не съм била на консултация, но имам чувството, че е станал 80 см...
изведнъж порастна, може би заради смяната на климата и обстановката (на планина сме). вече иска постоянно за ръце и да ходи. от няколко дни ме хваща и ме води навън, директно на люлките срещу нас
онзи ден за първи път ми отговори "да" в разговор, смислено и аз почти се разплаках от въодушевление и още нещо 

Колко бързо ни растат мъниците! Да са живи и здрави!!! И ние вчера за пръв път вкусихме кисело мляко - хареса му, според неговите стандарти за харесване. А жълтъкът - това му е най-любимото. Понеже не е яшен, като въвеждах жълтък му го намачквах отделно от пюрето и първо него давах, за да съм сигурна, че ще го изяде и винаги иска още. Сега сме стигнали до цял, но предполагам не е добре да му давам повече от 1 на ден.
Ние днес се записахме на кухня и от петък започваме,малко се притеснявам дали ще му хареса....от пюретата ввсичко яде,супички и други домашно приготвени манджички е ял и му харесва
но ще видиме кухнята ? Вашите бебоци записахте ли ги на кухня,хапват ли ,харесва ли им ?
Препоръчани теми