Августовски бебета 2013 - тема 3

• 66 166
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря за линка, много е полезен, плажът Силистар все още бил див и красив Simple Smile

# 256
Ако за някой ще е полезно, ние ще сме в Къмпинг Камчия - бунгалата, получихме добри отзиви, след 14 юли ще дам и от първа ръка Simple Smile

# 257
Мамита един вапрос ,някой дава ли на мъника си бисквити "Закуска"?Ние сме на обикновенните на Житен Дар и на Плазмон,но искам малко дА му ги смена.Благодаря  Simple Smile

# 258
"Закуска" не съм давала, защото стават на много ситни трохи и се притеснявам от задавяне. Но ако бебчето повече смуче бисквитите, а не ги дъвче като моето зверче, сигурно няма да е проблем... Ако ги даваш натрошени с нещо със сигурност ще се размекнат и също е ОК.

# 259
Аз давам само на Sweet Plus,за сега, но мисля да почна и с обикновенни на Житен дар..... Моя обаче ги хапва само в пюретата,киселчета или в каша,давах му да гризе ,отчупва големи парчета 1-2 пъти се задави и му ги слагам само така. Simple Smile

# 260
Благодаря за отговорите мамчета Hug

# 261
  • В една слънчева къща...
Мамита един вапрос ,някой дава ли на мъника си бисквити "Закуска"?Ние сме на обикновенните на Житен Дар и на Плазмон,но искам малко дА му ги смена.Благодаря  Simple Smile

Бисквити "Закуска" съдържат хидрогенирани мазнини. Прочетох го наскоро в магазина, докато избирах бисквити за сладкиш. Не бих давала такива неща дори на себе си. Просто всевъзможни боклуци се набутват дори в детските/бебешки храни. Аз напоследък давам и готвя със сезонни зеленчуци и плодове от нашата градина Simple Smile

# 262
  • велико търново
здравейте изписали сте бая,аз не съм влизала отдавна,да ви се похвалим днес имам рд а подаръка ми за рд-то от малката Бела е 3-то зъб4е Simple Smile много се радвам защото последните дни е много нервна.... не 4е сега не ,седи до мен клати се напред назад и мрънка,хваща се за ушите...не сме яли днес...сутринта изяде70,80гр мляко,на обяд изядекъм 10 лъжи4ки манжа,и следобед 2,3 лъжи4ки с 300 зора сигурно е от зъб4ето Sad на 10 месеца сме ония ден бяхме  на консултация 7,700кг сме и 72см Simple Smile ядем вси4ко,ве4е оби4аме да се къпем на море сме от 3 август до 10 Simple Smile на Обзор,правим кра4ки но не така стабилни през пове4ето време се лигави,обръща се по корем докато спи и после мрънка да я обърна...дали трябва да се притеснявам

# 263
  • СОФИЯ
здравейте изписали сте бая,аз не съм влизала отдавна,да ви се похвалим днес имам рд а подаръка ми за рд-то от малката Бела е 3-то зъб4е Simple Smile много се радвам защото последните дни е много нервна.... не 4е сега не ,седи до мен клати се напред назад и мрънка,хваща се за ушите...не сме яли днес...сутринта изяде70,80гр мляко,на обяд изядекъм 10 лъжи4ки манжа,и следобед 2,3 лъжи4ки с 300 зора сигурно е от зъб4ето Sad на 10 месеца сме ония ден бяхме  на консултация 7,700кг сме и 72см Simple Smile ядем вси4ко,ве4е оби4аме да се къпем на море сме от 3 август до 10 Simple Smile на Обзор,правим кра4ки но не така стабилни през пове4ето време се лигави,обръща се по корем докато спи и после мрънка да я обърна...дали трябва да се притеснявам
  newsm59 ,здраве ,щастие ,късмет  Simple Smileвесел празник!!.нямаш причина да се притесняваш ,нито за спането,нито за това ,че се храни по-маалко.зъбки,жеги,всичко им се отразява и на малките човечета.

# 264
От ЕГН-то е и това ще мине Wink

# 265
Върнахме се от моретооо Simple Smile беше соу-соу, може би догодина ще е по-добре. Приятен хотел в хубав курорт - бяхме в Синеморец. Ходехме на плажа чак като Йешим заспеше, за да се изчипкаме спокойно и като се събуди я пускахме да се порадва и тя. Още докато стъпи на пясъка го опита на вкус - не го хареса Simple Smile, вълничките също не й харесаха, поизплашиха я, но ние си починахме колкото можахме, Август пак Simple Smile

Бисквити Закуска дадох веднъж, но никак не й харесаха, явно е усетила, че съдържат нещо вредно. Simple Smile Cici bebe ги обожава.

Последна редакция: пн, 30 юни 2014, 20:52 от shenel

# 266
  • София
здравейте, мили мами bouquet вдъхновение с днешния прекрасен и ветровит изгрев за всички ви  Hug
малчун напоследък расте като гъбка  Heart Eyes скоро не съм била на консултация, но имам чувството, че е станал 80 см...  Crazy изведнъж порастна, може би заради смяната на климата и обстановката (на планина сме). вече иска постоянно за ръце и да ходи. от няколко дни ме хваща и ме води навън, директно на люлките срещу нас  Flutter онзи ден за първи път ми отговори "да" в разговор, смислено и аз почти се разплаках от въодушевление и още нещо  Party
вечер е свикнал да се въргаля по леглото преди заспиване, и да си заспи, където си избере той. ако се е хванал за нещо (люлка, легена при къпане, стол), ми маха ръката, ако се опитам да му помогна или и аз да се хвана  Mr. Green любимата му играчка в момента е един зелен танк - вчера много се ядосваше, че не му позволявам да го прекара през паничката си със пюре  Crazy
вече давам кисело мляко (домашно) с плодове за следобедна закуска. сутрин яде попарка с плод, на обед му правя пюре, като пасирам само един от зеленчуците с бульон за гъстота, а другите нарязвам на дребничко да си дъвче.
хубави летни дни на всички ви  bouquet

п.с. вигантола нещо изчезна от аптеките.... newsm78

# 267
  • София
Браво, браво браво!! newsm68 Колко бързо ни растат мъниците! Да са живи и здрави!!! И ние вчера за пръв път вкусихме кисело мляко - хареса му, според неговите стандарти за харесване. А жълтъкът - това му е най-любимото. Понеже не е яшен, като въвеждах жълтък му го намачквах отделно от пюрето и първо него давах, за да съм сигурна, че ще го изяде и винаги иска още. Сега сме стигнали до цял, но предполагам не е добре да му давам повече от 1 на ден.

# 268
До годинка се води по половин жълтък през ден.

# 269
Здравейте и от нас Simple Smile Ние днес се записахме на кухня и от петък започваме,малко се притеснявам дали ще му хареса....от пюретата ввсичко яде,супички и други домашно приготвени манджички е ял и му харесва Simple Smile но ще видиме кухнята ? Вашите бебоци записахте ли ги на кухня,хапват ли ,харесва ли им ? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт