Августовски бебета 2013 - тема 3

• 66 147
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Рали, как е малкия?

# 526
  • гр.Пловдив
МаМиНкИ 4470 4470 4470 4470 4470

Как сте,как я карате,слушат ли мъниците? newsm07

Искам да питам дали вече сте минали на един сън през деня newsm78

# 527
Мойто момче още от сепрември започна да спи по веднъж на ден за около 2,понякога и 3 часа.Изключение имаше само 2-3 пъти като се будеше по-рано и преди 12 дремваше по 20-30 минутки.

# 528
  • София
И моя дребния спи веднъж на ден, но той никога не имал режим и не помня откога започна да спи по веднъж?  newsm78
Аз  да питам вие възстановихте ли си предишните килограми?  Мен ми остават още 7.
  bouquet

# 529
  • гр.Пловдив
Аз не съм,имам много за сваляне,но не им обръщам особено внимание,чувствам се ок Mr. Green

Сетих се да питам дали давате някакви сиропчета с витаминки от рода на БИОЗИН и САНОСТОЛ?
Пишете дали сте доволни Peace

# 530
започнах от един месец да правя упражненията на Синди Крауфорд. днес дори си купих гирички, че се упражнявах с бутилки мин. вода и не беше удобно. но имам доста за сваляне, а си похапвам. имам си апетит, може би заради кърменето.
давам по една чаена лъж. саностол уж за апетит, но въпреки сиропа, никакъв го няма апетита. мисля си и аз да купя биозин.доста хвален е.

# 531
Здравейте мамита ,и ние спиме по веднъж на ден ,но от скоро нчма месец даже ,ние пиехме Биозин ,много съм доволна ,но идва малко скъпичко и сега сме на Коластрата на Аквасорс  Simple Smile

# 532
  • София
Аз не давам никакви " подобрители".Храни се добре, не давам боклучета солетки и т.н ( не че не е пробвал) КК му беше ОК. Струва ми се че малко плодове яде, освен ябълка на др се мръщи Wink

# 533
  • София
Някъде към годинката отказахме втория сън. Първо спеше само дообед и пропускаше следобедния, но после постепенно сънят се измести и сега заспива към 12-1 за 1-2 часа. Кофтито е, че така си пропуска обяда, ама това май не го вълнува особено. Simple Smile Няма особен апетит, кърмим се веднъж дневно за приспиване и по цяла нощ. Давахме му едно немско сиропче Kindervitamin или нещо такова, не помня как се казваше.

# 534
Мами, дайте съвет... София по принцип е злоядо и капризно на ядене дете. Кус кус, плодове, така и не накусва. По принцип много трудно се навива да опита ново нещо.  Както и да е. От три четири дни обаче много малко се храни. Сутрин не иска да яде само вода или сок иска, за това и давам АМ. После на обяд изяжда половината манджа от кухнята, а преди поне цялата изяждаше Sad Следобед закуска няма. Категорично отказва. Пробвах с филийка с кашкавал, със сирене, кис.мляко с бисвкита, крем, каша, даже Данонино и Барни-категорична е Не! Към 19, 30-20ч.пробваме със супа, която също хапваше преди, сега отказва. И така приди лягане изцоква едвам 100мл. АМ.
 Обаче нещо започвам да се притеснявам.... Иначе няма темп.играе... нз започвам явно да си самонавивам и ми изглежда, че е по-бавна от обикновенно. Или така ми се струва нз... Зъби май я мъчат пак, постоянно бърка в устата. Давам Дентокинд.
Дайте съвет моля...какво да пробвам да се разяде.

# 535
Биозин и аз давам. До тук три шишенца сме изпили. За апетит ако е няма никакъв ефект. За имунитет нз.. гледам да се пазим давам вит.ц от време на време..
За Саностол  и аз се чудя.  Купих го даже. Приятелка го дава първите 10дни всеки месец после почиват. Хем за имунитета, хем да прояде, че са злояди и те. Обаче детето другия мисец прави 3г.
 Притеснява ме, че пише, че е 3+.Въпреки, че ми казаха да давав половината дневна доза. От както съвсем не иска да яде се замислям да го давам . Ще се радвам да чуя друго мниние и от вас...

# 536
Ох, и ние имаме проблем с яденето. Преди си хапваше всичко,но от няколко дни само кисело мляко яде и нищо друго. Като му дам супа се потриса,сякаш му давам отрова.Не знам какво да мисля-зъби ли е,някаква стачка ли е....

# 537
  • гр.Пловдив
И ние сме така с това ядене-ако един ден яде свястно,следващите 2 не го търси ooooh!
Бърка с пръсти в устата да чеше зъб и както си играе от нищото започва да плаче..явно дават зор зъбите Sad

Относно САНОСТОЛА-бил най-добър за витаминчета и апетит,но след 3г възраст първия вариант,а втория е чак 6+ ooooh!
Ще купя БИОЗИН да давам.

Пие още АМ сутрин и вечер,на ХИПП 4 формула сме и в общи линии относно яденето не го насилвам,а сме на волна програма,когато и каквото му се яде,просто ни е невъзможно да се спазва режим,защото не се знае кога е кефа на шефа Mr. Green и когато е нервен да го мъча с лъжицата закотвен на стола...еми не мерси..

# 538
и при нас е много зле яденето и съня. кътници и кучешки й пробиват и е нещо страшно. само ревове, истерии, все е върху мен или на ръце. вижда се,  че много я боли и страда. кърмим се по цял ден и нощ до припадък. друго не иска да яде. и така е от доста време. давам саностол по една чаена лъжичка. педи и аптекарката казаха, че няма проблем. и аз ще мина на биозин обаче, че въпреки саностола, апетит никакъв.
отдавна малката има само следобеден сън. спи час някъде. може би от преди годинка да навърши е така.
опитвам се да махам памперса и къде пишка в гърнето, къде в гащите. доволна съм де, не мога да очаквам чудеса. казва си за гърнето, но невинаги успява да устиска, докато седне.

# 539
Здравейте мами,доста време не можех да се добера до лап-топа си(дребния постоянно виси пред youtube на детски песни и посочва точно коч песен трябва да се слуша...   Grinning       #Crazy     #Crazy    #Crazy  )
Моя младеж се пусна да ходи сам чак преди месец,миналата неделя правихме престъпулка,толкова се бях притеснила покрай късното му прохождане ,че бях запазила час за 1000000 доктора ,но пък ме изненада колко бързо се скучиха нещата(и пред вид ,че е осмаче все го гледам под лупа   Crazy  )...
Яде от държавната кухня(взех картата на племенницата и хапва 2 порции дневно ,харесва манджите ,с изключение на някои от десертите,но не се оплаквам),още не му давам обща храна,зрънчо,пържено,шоколад,захар,кюфте....   
"спането" е АД ,до скоро ставахме в 5ч,за да слушаме "кокошка при хамбаря" и "тик -так" (само тези може да поиска) и всички останали във vbox .... От 2 седмици се понаспиваме чааааааааааааааааак до 7ч.През деня спи 2 пъти  за по 1ч;към 10 и след това към 1,2 следобяд.Нощем се буди задължително към 12ч за мляко(аптамил 3),понякога търси и към 4ч.....
Та това покрай нас ,а забравих ,хвана на престъпулката :
1-клавиатура(компютърен специалист)
2-паспорт(дипломат)
3-кубче(инжинер)

Общи условия

Активация на акаунт