, те не се задържат на едно място, като навити пружинки са и често предпочитат да останат леко гладни, но да не пропуснат какво къде прибра мама току-що, защо дрънчи така звънко, искам да го видя, СЕГА!, какво ще стане ако го ударя по-силно в радиатора, я, мама реагира остро, а ако го ударя малко по-силно...
Кой ти мисли за ядене!
не сме боледували тази зима все още и вит. Ц отвреме навреме.
следобедната ни закуска заминава чаак към 18ч., а вечерята преди 20 ч. не я иска.
и импровизирам вкъщи, обаче не е достатъчно.

Предполагам всички са така-няма вече кротушани 

. Новото е, че се отбиваме. За последно цока в петък. Трудно е, плаче доста, тръгва да ме съблича, спи с татко си, а аз с батко й в другата стая. Казах си обаче стига с кърменето.....заради него се буди през нощта по хиляди пъти, през деня е нервна и все искаше да цока и рев ако не дам, изобщо не поглежда към твърда храна, пък камо ли да я яде. Та равносметката е, че сега, като не се кърми, започна да яде доста и всичко, което й дам, чак не мога да си позная детето. Нощно време сега се буди рядко, проплаква, но си заспива. Нервничка е през деня, но и зъбките я мъчат. Жал ми е, че я отбивам, но тя с кърмта само се залъгваше и не яделе друго, а не е нормално на тази възраст. за апетит давах и витамини...сега съм ги спряла, че започна да яде като разпрана
Яде дори плодове и месо...най-омразното й хихи. радвам се, че и биберон не иска. да махнем всички мании ми е мечта. дано започне и нощно време да спи. Доволна съм много!
Приспиването вече е или на ръце, или лягаме една до друга. Заспа...втората нощ се буди пак, но с малко рев, третата още по- малко, сега вече не реве
Върти се доста, буди се по три пъти, но бързо заспива, гушната в татко й. Оптимистка съм и знам, че скоро ще стане и сънят й по-спокоен. Не беше лесно, не беше и първият път, но когато детето не яде и не спи, просто нямаш избор, а действаш смело! Успех, дано стане бързо и при вас!Препоръчани теми