Августовски бебета 2013 - тема 3

• 66 125
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Опитвам с водичка, но е много трудно.Като види бутилката и започва да плаче, а понякога направо си пищи.

# 556
  • София
А бе трудна работа Sad В началото зор да има кърма, сега не мога да се откача, но да сме живи и здрави...

# 557
Опитвам с водичка, но е много трудно.Като види бутилката и започва да плаче, а понякога направо си пищи.
Когато имаш възможност погледни в блога на Хедра, там има инфо за отбиването, все пак при всяко бебче е различно.

# 558
  • гр.Пловдив
МаМиНкИ newsm51 txtloves 4470 4470 4470
Честит ви 8-ми март  bouquet  bouquet  bouquet
Да сте живи и здрави,много весели,усмихнати и обичани и много да ви слушкат мъниците Hug Heart Eyes

Искам да питам дали давате вече сладичко на вашите дечица?
Аз му давам на моя по 1,2  парченца на ден Kinder,добре ли е според вас или е множко? newsm78

Още нещо-вашите бебета драскат ли и щипят ли ви? Sad
Ние сме целите изпонадрани и нахапани-малкия като ни копне и ни скубе и дере с ноктите-кефи се и пищи от радост-баща му много се дразни и чак го пердаши през ръцете,защото наистина е много неприятно и изнервящо..дано да е някакъв период ,да го израсте-уж все гледам да го развличам,за да не ги прави тези номерца,но  пак успява да ни приложи някоя хватка в засада Mr. Green

Поздрави на всички и пишете повечко в темата Peace

# 559
Маминки Честит Празник  newsm51 да сте здрави ,щастливи ,много обичани  и желани жени .....

# 560
МаМиНкИ newsm51 txtloves 4470 4470 4470
Честит ви 8-ми март  bouquet  bouquet  bouquet
Да сте живи и здрави,много весели,усмихнати и обичани и много да ви слушкат мъниците Hug Heart Eyes

Искам да питам дали давате вече сладичко на вашите дечица?
Аз му давам на моя по 1,2  парченца на ден Kinder,добре ли е според вас или е множко? newsm78

Още нещо-вашите бебета драскат ли и щипят ли ви? Sad
Ние сме целите изпонадрани и нахапани-малкия като ни копне и ни скубе и дере с ноктите-кефи се и пищи от радост-баща му много се дразни и чак го пердаши през ръцете,защото наистина е много неприятно и изнервящо..дано да е някакъв период ,да го израсте-уж все гледам да го развличам,за да не ги прави тези номерца,но  пак успява да ни приложи някоя хватка в засада Mr. Green

Поздрави на всички и пишете повечко в темата Peace

[/quo и ние хапваме по една четвърт яйце ,супер много пищи за сладко ,а май е раничко да им даваме

# 561
  • София
Честит празник и от нас!   bouquet Нека любовта ви грее като слънце в дома ви!

И нашият много драска и щипе. Аз мисля, че така си изразява радостта, бърка ни в очите, скубе ми косата, понякога и хапе, ние гледаме да се пазим Simple Smile Само хапането не толерирам и много се сърдя, другото го изтърпявам и се радвам, че ни обича по своя си тигърски начин.
За сладкото - освен обикновени бисквити рядко, понякога се излъгвам и му давам по нещичко, но знам, че не бива и мисля да спра, защото е много енергичен, като пружинка е и все тича, лудува, скача, хвръля на земята разни неща... в добро настроение е като прави така, но е неудържим и си мисля, че ако му давам сладко, ще стане още по-зле.
Аз си мисля, че с времето ще се кротне, а той става все по-див.  Crazy Момченце ми е, какво да го правя!  Heart Eyes

# 562
Честит празник макар и на патерици  Hug Сладичко тип бисквити, вафли и шоколад не давам. Винаги имам заредени пресни фурми, сушени боровинки и стафиди, с които черпя щедро дъщеря си, също така и правя сурово десертно блокче от типа на Роо-бар. Иначе всички деца налитат, но прекаленото сладко подкопава имунитета. Ако съм правила сладкиш вкъщи и давам нюню да опита само. И пред нея не ядем такива неща разбира се.

# 563
  • София
Честит празник Simple Smile Много любов и да ви слушат много.
Браво на Nicolla много здравословно звучи Simple Smile у нас само аз се старая да се храня така.ММ си обича сладичко, но не купувам готово а го правя вкъщи.   Така и дребния намазва Wink. bouquet

# 564
  • гр.Пловдив
То хубаво само плодчета,обаче като види други деца,че ядат и започва да иска и се тръшка,как да устоя на досадното мрънкане,а и ме хваща жал Sad

С телевизията как процедирате? newsm78
Аз водя война ,но нещо не ми се получават нещата ooooh!...

# 565
Пускам по малко когато много настоява и от компютъра също пускам бейби айнщайн от ютюб, да гледа от другите деца, но винаги си нося рообар или домашния му еквивалент, а има и подходящи за тази възраст био десерти и бисквити все пак

# 566
Много пазих големият ми син да не яде сладки неща.Сега е на 4г. и половина.До 3 годишна възраст дори и от тортите за рожденния си ден не е хапвал.Но в детската градина се научи на сладко.И сега сладкото му е предпочитан вкус.Ако му давам нещо сладко( старая се да е домашно ) гледам да е до 14ч.Сега и малкия се опитвам да ограничавам, но сигурно ще е до септември.Тогава ще тръгне на ясла.И цялата мисия ще пропадне.Но поне като са при мен да се хранят по - здравословно.

# 567
  • София
Какво е това рообар и как го правиш?
При нас проблем също са и солените пакетирани храни. ММ много обича всякакви зрънчовци, чипсове, солети, фъстъци и съм му казала да ги яде скришом, но понякога малкият надушва и не мога да му откажа, а са толкова пресолени...
Телевизия не е гледал до сега и ще се боря възможно най-късно да се запознае с тв. Случвало се е да гледа някое клипче на песен на компютъра или картинки от пинтерест и е като хипнотизиран.  Shocked Колкото по-късно, толкова по-добре.

# 568
  • София
Поздравления за телевизора, радея! bouquet И на мен ми се искаше да е по-късно този телевизор, и да си има истинско детство, обаче не знам дали ще ми се получи, защото всеки ден гледаме поне по три серийки Маша и мечокът. Дано като време остане с това занапред  Crazy
Със сладкото сме добре, когато сме сами, има ли баби при нас, всичките ми усилия отиват на вятъра....
Все още пие АМ вечер и веднъж се буди през нощта.
Давам вигантол по капка, но скоро не съм ходила на педиатър да поразпитам това - онова... вие давате ли все още вит.Д?
И нещо друго специално исках да ви питам - как запазвате гумените играчки за баня да не мухлясват отвътре? Досега съм изхвърлила поне около 10  Sad При все, че ги изваждам от банята след къпане, явно вътре остава вода, която не мога да изкарам...

# 569
  Това е магазинския
рецепта за домашен - 1 кафена чаша фурми без костилка, 1 ч.ч ядки по избор, 1ч.ч стафиди, 1 ч.ч боровинки, в блендер първо се смилат добре ядките, последователно се добавят стафидите, боровинките и фурмите, докато не стане на тесто, разстила се върху прозрачно домакинско фолио и се разточва с дебелина около 1 см. Понякога не стафидите и боровинките не са съвсем пълни чаши и добавям и годжи бери, с череши сушени също става приятно, за какаов вкус слагам брашно от рожков, понякога и кокосови стърготини. Цялата работа отнема около 15 минутки. Солети понякога купувам на Хармоника, царевичните пръчици в био магазините също имат адекватни аналози, а и не са фрапантно по-скъпи. Понякога и вземам Царевин или едни пръчици с елда и ким.

Какво е това рообар и как го правиш?
При нас проблем също са и солените пакетирани храни. ММ много обича всякакви зрънчовци, чипсове, солети, фъстъци и съм му казала да ги яде скришом, но понякога малкият надушва и не мога да му откажа, а са толкова пресолени...
Телевизия не е гледал до сега и ще се боря възможно най-късно да се запознае с тв. Случвало се е да гледа някое клипче на песен на компютъра или картинки от пинтерест и е като хипнотизиран.  Shocked Колкото по-късно, толкова по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт