Августовски бебета 2013 - тема 3

• 66 107
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, малките човечета какво вечерят?Ние сме на кисело мляко + кърмене, но нещо киселото мляко взе да му омръзва.Какво давате за вечеря?

# 586
каквото готвя и за нас....супа, манджичка.

# 587
  • София
Момичета, малките човечета какво вечерят?Ние сме на кисело мляко + кърмене, но нещо киселото мляко взе да му омръзва.Какво давате за вечеря?
Здравейте Simple Smile Баща му го храни вечер, дребния обикновено гравитира около масата и си хапва на крак Wink Хапва мезе (обикновено кашкавал, сирене ,варено яйце) после му слагам и някаква манджа и от нея яде.

# 588
Моята девойка неизменно вечеря кисело мляко с банан + ако реши да си вземе нещо от общата трапеза, като цяло не е по месото и покрай зъбоникненето стана много капризна на ядене, което ме докарва до умопомрачение  smile3511

# 589
И при нас е кошмар с това ядене,към 6 баща й , й дава манджичка,а заспива с мляко,през деня е кошмар-все трябва да се лъжем.

# 590
  • гр.Пловдив
Здравейте и от нас,колко кг и см са ви сладурчетата? newsm78

Аз се опитах да го измеря тези дни,но нещо не ми се получи,понеже не иска да стои кротко и 1мин Mr. Green

Как чистите ушичките-с клечки ли или със спрейче?

Започнахте ли да миете зъбките?

Поздрави Hug Hug Hug

# 591
моята мома е около 10.5 кг и 87 см висока. чистя ушите с клечка за уши, вече без ограничител. зъбките ги мием отдавна с четка и паста чико. по- скоро тя си ги " мие" , на мен рядко дава. та незнам,  май не е точно, както трябва...

# 592
10 кг, около 77 см, зъби сутрин мие сама, вечер и помагаме, с четка на Канпол втора съпка, паста Астера Хомеопатика. Уши и нос, чистим отдавна с обикновенни клечки за уши.

# 593
  • София
Ние сме 13 килца и 86 см, днес имаме пиш-стачка, нямам идея по какъв повод е  ooooh! Поне 7 пъти го преобувах  Crazy По принцип си пишка в гърнето, като на няколко дни прави инцидент да се напишка леко, но довършва работата на място... ама това днес ...  Whistling
Вечеря около нас каквото закачи  Flutter Отказва манджа, вечер яде сухи неща, най- ни врънка за хляб.
Това лято мислим за планина (миналото бяхме на море).

# 594
ние, живот и здраве, ще ходим тази година на море, че вече две не сме. по- предишната раждане, а миналата с двете мъничета ни достраша. тази година резервирахме вече Simple Smile.
моята е без памперс отдавна, но не иска да пишка навън и се стиска:(

# 595
  • гр.Пловдив
 Hug
И ние искаме да го водим на море ,но май нищо няма да си разберем от почивката.... ooooh!

# 596
еее, едно дете с двама възрастни,  си е супер на море Simple Smile Ходете сега, че после, ако се появи още едно,  става доста по- сложно, особено като са малки Simple Smile

# 597
  • София
Теди, не е като да легнеш на пясъка и да се отрежеш, ама почивка си е ...  Laughing пък и промяната на климат и среда и доброто настроение така променя мъниците, определено си струва  Peace
Кандидатствахте ли за ясли от септември? Ние да, въпреки че не си представям как ще го оставя, и съм склонна да си представям, че просто не ни приемат Joy

# 598
  • гр.Пловдив
Marisha,да точно заради това,че е полезно слънцето и морето за малките ще го водим,няма начин..

За яслите-моя от септември заминава на 100%,сега го гледа майка ми,защото аз нали се върнах на работа след годинката Confused..според мен е готов,защото търси деца,скучно му е вкъщи,не можем да го приберем от площадката,иска му се разнообразие на хайвана,а колкото и да има желание бабата не може да му осигури такива игри и да е нон-стоп на разположение...Затова мисля,че ще му доскучае
е до 3г вкъщи и по-добре да е с децата Simple Smile
А пък и друго-отзивите за яслите са много добри по отношение на отказването от памперса и биберончето Mr. Green

Поздрави

# 599
  • гр.Пловдив
МаМиНкИ 4470 4470 4470 4470 4470

Тук май ще ударим рекорда-почти месец без да е писано в темата ooooh!...Жалко Confused

Аз искам да ви попитам долу-горе като количество колко храна хапват вашите мъници?
Питам понеже майка ми постоянно ми опява,че малкия ял много малко,трябвало да изяжда като количество
минимум 3 купички по 250гр и отделно между храненията плодче или нещо друго...

Вчера например кара цял ден на една попара около 300гр ,един пакет солети и половин краставица Sad
Споделете как е при вас?

Някакви витамини ли да давам?

Поздрави и весели и усмихнати дни ви желая Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт