Яденето е проблем при нас, яде по малко, случва се и цяло бурканче да изяде, но ако е с месо, кашата също я изяжда цялата.
Режима ни е:
7 часа 180 мл АМ
10 часа 180 мл АМ
14 часа пюре (зеленчуково или месно, въвела съм пилешко, пуешко и заешко)
18 часа каша с плодово пюре
21 часа 200 мл АМ
До края на 6-ти месец беше на кърма, а през седми на смесено хранене (кърма, АМ, пюрета)
От няколко дни започнах с попарата, давах я в 10 часа, но не я искаше въобще, затова реших да я давам в 7, когато е много гладна и така се получи, днес изяде 2/3.
Седи съвсем стабилно и вече иска постоянно да е на крака, опитва се да лази, но не схваща как става, завива глава и се бута с краката, обръща се на всички страни и е приключение преди да заспи, по 100 пъти я обръщам, но я слагам и я оставям сама.
За сега е това, ще допълвам ако се сетя друго.
ядем по 4 пъти на ден ,само вечер яде мляко по 150мл,повече ако пие повръща
Напрактика яде повечето неща, останали са ми за въвеждане много малко храни (лук, ягоди, кайсии, целина, цвекло). Единственото нещо засега, което не яде, е броколи
От рибите въведох скумрия и треска, жълтък давам, глутена без да изпипвам много-много поредността на храните също въведох. От неделя ще започвам попарката, но се чудя дали да въвеждам масло и сирене отделно, и чак тогава да давам, или да действам смело...
Мерките от вчера: 9100 и 73 см.
Като ги оставям с ММ заедно съм като на тръни