Августовски бебета 2013 - тема 3

• 66 126
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Момичета, моя тигър е болен - хрема и гърло, вече 5-6 дни  Sad много го измъчих с капките за нос, с аспиратора.... ужасни са тези боледувания. отби се - днес е трети ден, в който не иска да суче. лошото е, че мисля, че е от запушения нос, а не защото му е време  Cry не мога да се изцеждам и едната ми гърда е в буци цялата. много ми е криво ...

# 136
  • гр.Пловдив
Момичета, моя тигър е болен - хрема и гърло, вече 5-6 дни  Sad много го измъчих с капките за нос, с аспиратора.... ужасни са тези боледувания. отби се - днес е трети ден, в който не иска да суче. лошото е, че мисля, че е от запушения нос, а не защото му е време  Cry не мога да се изцеждам и едната ми гърда е в буци цялата. много ми е криво ...

Защо не можеш да се изцеждаш?

# 137
  • гр.Пловдив
Времето е много лъжливо и предразполага към хремички...,вече се чудя как да го обличам,уж слънце пече,след малко се заоблачи и вятър задуха,ако е навлечен ще се изпоти,ако е по-леко облечен трябва някакво одеалце все да мъкна...

# 138

Мариша, прави си компреси с зелеви листа, само махай жилите и под душа с малко по-топла вода си масажирай гърдите. Дано се кърмите ое дълго и щастливо след тази хрема  Hug

по темата за хапването, човечето ми има 4-5 дневни кърмения, изпива около 150 мл каша, хапва някакъв плод, попара с сухар и половина понякога за закуска, понякога я дели, отскоро започнах да и давам крем супички и кусва по 50-60 мл. нощем хапва без ограничения, когато си поиска пак. Около 7.5 кг.

# 139
  • София
Теди, никога не съм могла, нито с помпа, нито с ръка. Изцеждам 20 мл. максимум, и то водичката, до бялото мляко въобще не стигам... Николче, благодаря  Hug

# 140
Аз като ви прочетох грамажите който давате се пооспокоих мислех си че мойто зверче много яде ама явно било нормално
6-7 - 180-200 АМ
9-10 - 180-200 АМ
13.00 зеленчуково 200гр
16 часа 200-250гр общо каша с или без плод + 2 л АМ
19.30 -100АМ
21.00 150 АМ
Вечерното ни е разделвно на 2 части.
И нощно време се будим понеее 2-3 пъти и му давам да суче да го залъжа и още 10 пъти ставам да го оправям защото много се върти и се обръща по корем, пълзи на сън и си удря главата в решетките,  даже някой път сяда и започвада мрънка... Crazy

Слагате ли ги в чувалчета и как ги обличате и завивате нощно време? 

# 141
С пижамка + чувалче, защото спи при нас и ту е покрита и с нашата завивка, ту не е... така поне съм спокойна, че си е завита.

# 142
Малката спи с боди с дълъг ръкав, с ританки и много тънко чувалче. Температурата в стаята е 23 градуса.
Въпрос към мамите с по - големи дечица. Искам да купя колело за баланс на баткото. Посъветвайте ме какво да е. Той е на 2 г 10 мес.

# 143
  • София
С боди и пижамка спи бебо, но сега като казвате за чувалчета, може би трябва да взема. Преди спеше с чувалче, но му умаля, а и тогава не беше толкова подвижен. Сега се търкаля от единия край на леглото до другия и обратно и съответно е отвит.  newsm32 Но си мисля, че чувалчето ще му пречи на нощните "разходки".

# 144
И с чувалчето се разхожда мойта мома, само малко й забавя устрема, но не я спира  Mr. Green

# 145
 Да попитам, давате ли грах на дребните? Аз взех 2 пюрета на белвита -грах ,картоф, морков и ориз ,ама нещо му се чудя още.
Иначе малкия спи с боди с къс ръкав и памучна пижамка , завивам го с одеалце средна дебелина.

# 146
  • София
Ако още не се се оправили, marisha, бързо оздравяване.  Praynig Сега си спомням че зимата за отпушване на нос ползвахме и низита. Simple Smile

# 147
  • София
радея, благодаря  Hug хремата отшумява. вчера и днес вечерите се кърмихме  breastfeeding  Heart Eyes  Party заради прекъсването обаче кърмата ми е намаляла. дано се оправи....

# 148
радея, благодаря  Hug хремата отшумява. вчера и днес вечерите се кърмихме  breastfeeding  Heart Eyes  Party заради прекъсването обаче кърмата ми е намаляла. дано се оправи....
Няколко дни можеш да пиеш лактогонен чай, за да подпомогнеш лактацията или да го слагаш малко по-често на гърда, фурми и бадеми-сурови също са лактогонни и ако си в 90 дневната диета не са в разрез с нея Simple Smile

# 149
  • София
Няколко дни можеш да пиеш лактогонен чай, за да подпомогнеш лактацията или да го слагаш малко по-често на гърда, фурми и бадеми-сурови също са лактогонни и ако си в 90 дневната диета не са в разрез с нея Simple Smile

хех  Hug благодаря за съвета, Nicolla   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт