Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №32

• 71 551
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
  • UK
Получих това столче за кола
http://www.amazon.co.uk/Britax-Prince-Forward-Facing-Thunder/dp/ … p;keywords=Britax
Някой в темата го препоръча!Доволна съм!Беше по-евтино,но и сега си заслужава!В Бг магазините са на двойна цена ooooh!
От колко до кг е?

# 31
  • София
Сега като съм се навила да пазарувам от немският,нищо не мога да си харесам  Crossing Arms .

# 32
И аз тук.

# 33
Мерси за темата   bouquet
Аз с молбата от предната тема - търся по-евтин таблет за дете,основно да игри и филмчета ако някой скоро е купувал ще съм много благодарна Hug  bouquet

# 34
  • София
Благодаря за темата   bouquet

# 35
  • София
Pre-order в Амазон как и кога се поръчва?
Сефте ми се случва Simple Smile И се чудя да го пускам ли сега или да си чакам датата (пие 25 април).
Ако е намалено вероятността да се вдигне цената е огромна. Освен това за момента винаги са подранявали с нещата, които така съм поръчвала и тръгват по-рано от посочената дата. Пари не са ми блокирали преди да почнат за подготвят за изпращане.
Поръчвала съм такива артикули и както drago_2008 е написала изпращат ги по рано от обявените дати,но последният път амазонците се изложиха.Три дни след като поръчах артикула си беше вече In stock,а не обработваха поръчката изчаках ги няколко дни,канселирах и си пуснах нова поръчка.                                                                                                                                                                                                                                                    
chockolina ,     bouquet

# 36
При мен обратното.  Laughing Артикулът даже нямаше конкретна дата кога ще е наличен, но още на следващия ден ми изпратиха цялата поръчка заедно с "неизвестния" артикул на намалената цена.

chockolina   bouquet

# 37
  • София
Хоп!  Hug
Трябва да си купя и шевна машина, и прахосмукачка, но се колебая кое да е първо.

# 38
  • Русе
  bouquet  bouquet

Аз в издирване на детски ел четки за зъби (нямам никаква идея какво да гледам, но да не са чак много скъпи - 2 бр), столчета за кола 15-36 кг до 60-70 Р и да не спарват много -2 бр., ботуши 29-30 н непропускаши вода - 2 бр, дървени мелчники за пипер и сол, .... и още доста неща Simple Smile.

# 39
  • София
Благодаря за темата, Чоки!   bouquet
Нищо не чакам, но да ви следя.

# 40
Меси за темата   bouquet

Аз май пак ще поръчвам памперси, че взеха да вървят като топъл хляб. Иначе нищо друго май не търся.

Столчето за кола, беше на доста по ниска цена и приятелка го поръча. Каза, че е много доволна.

# 41
  • Абсурдистан
В английския на изгодна цена пуснаха в дневните орал б профешънъл.

# 42
  • Бургас
Мерси за новата тема.
Изтървах едни евтини ботуши от склада и много ме е яд Tired.

# 43
  • София
http://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_st_price-asc-rank?bbn=446430603 … 3A83450031%2Cn%3A!425571031%2Cn%3A!425573031%2Cn%3A4464306031%2Cp_6%3AA3P5ROKL5A1OLE%2Cn%3A1730756031&sort=price-asc-rankR

Изгодни тениски с къс и дълъг ръкав.

# 44
Аз не виждам тениска под 15п  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт