Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №32

• 71 475
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Открих ето това детско зимно яке:
http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00EWJKERE?vs=1
Май са достатъчно големи и размер 2- 3 може да се носи до към 3- 4 годинки. Ако някой си има момиченце може да се възползва да напазари за зимата. Качеството на техните стоки е много добро. Аз съм с подобно зимно яке на същата марка и се пере много добре, топли и е с добро качество.

Благодаря ти много. Simple Smile
Взех едно за малката.

# 226
Открих ето това детско зимно яке:
http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00EWJKERE?vs=1
Май са достатъчно големи и размер 2- 3 може да се носи до към 3- 4 годинки. Ако някой си има момиченце може да се възползва да напазари за зимата. Качеството на техните стоки е много добро. Аз съм с подобно зимно яке на същата марка и се пере много добре, топли и е с добро качество.

Благодаря ти много. Simple Smile
Взех едно за малката.
Взех го преди 1 месец, беше на цена 9,87 р-р 3-4 г. Малката е точно на 3г и в момента е 98см и якето и е голямо, другата зимата ще и е идеално. Р-р 3-4 г го дават за дете 98-104, мисля че на дете макс. до 108см ще е ок, но не и по-високо, т.е. малко са уголемени, но е и с цял номер  Wink Впрочем има много намалени неща на марката. На моменти много им пада цената  Simple Smile в момента има ски панталони намалени . Аз поръчах на баткото за другата зима, може и след 2 зими да го носи, знам ли  Crazy ще видим тези дни като пристигне  Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 апр 2014, 23:56 от kristalka

# 227
  • София
Момичета , здравейте!
Имате ли информация детските обувки на Hush Puppies и Clarks как вървят? Около номер 11, 12 ме интересува.

# 228
  • UK
Аз не мога да намеря бебешки ватирани дънки, някой скоро поръчвал ли е?  bouquet

# 229
  • Балчик
Миналата седмица от Амазон ми писаха, че получили връщането на  продукта и ще ми върнат парите + пощенските. Но още нямам нищо по сметката. Трябва ли да има пиша пак? Минаха вече доста дни.

Защо никъде в акаунта си не мога да видя това връщане? В други сайтове например виждам срещу поръчката си- refund, а тук нищо не откривам.

# 230
  • Бг
Джемма, отваряш си поръчката и там трябва да има отразени пощенските като връщане. Иначе трябва и мейл да получиш за тях относно връщането. В сметката трябва да се отразят до 2-3 дни от писмото им.

# 231
  • Варна
И след като получиш съобщението от Амазон за направения рефънд, вече зависи от банката за колко време ще го обработи. И на мен ми бяха забавили едно възстановявяне и тогава от банката ми казаха, че можело да отнеме 10-15 дни  Shocked Но аз съм в друга банка, можеш да попиташ твоята банка за колко време ще ги обработи

# 232
  • Балчик
Ясно, благодаря. Писмото за връщането получих минали вторник. Явно и моята банка е от бавните.
В акаунта си нищо не виждам.

# 233
Здравейте,
Имам въпрос относно разпродажба на часовници с марка Hugo von Eyck във ВИП-а. Притесняваме факта,че са намалени близо 10 пъти  newsm78 Цената им е над 1200 евро(в техния сайт и в Амазон),а в момента са по 150-170 евро.Възможно ли е сайт с такава репутация да си позволи да продава ментета ?  Rolling Eyes

# 234
В момента в дневните сделки е Karcher WV50 cordless window vac and Small Head head attachment http://www.amazon.co.uk/dp/B006DZK5MY/ref=gb1h_img_c-2_4547_1407 … pf_rd_p=484574547

# 235
Здравейте,
Имам въпрос относно разпродажба на часовници с марка Hugo von Eyck във ВИП-а. Притесняваме факта,че са намалени близо 10 пъти  newsm78 Цената им е над 1200 евро(в техния сайт и в Амазон),а в момента са по 150-170 евро.Възможно ли е сайт с такава репутация да си позволи да продава ментета ?  Rolling Eyes
Може ли линк?

# 236
  • София
Здравейте,
Може ли линк?
http://de.buyvip.com/#page=b&dept=all&sale=A31ECY5M27OYM … _A31ECY5M27OYM7_b

# 237
  • Балчик
Видях къде го пише в акаунта, но сега друго ме озадачи. Платила съм за стоката 35.15, а ми връщат 38.45.  newsm78

# 238
  • София
Видях къде го пише в акаунта, но сега друго ме озадачи. Платила съм за стоката 35.15, а ми връщат 38.45.  newsm78

Другото са пощенски разходи сигурно.

# 239
  • Бургас
За първи път ми се случи да поръчам и платя нещо на една цена, а в мейла за шипване, който получих днес да е с друга по-висока Shocked Поръчах едни почистващи спрейове, при които абонирането за първи път им намаляваше от цената 30% и съответно съм потвърдила тази сума за плащане. Но в мейла ми от днес, в акаунта ми също, цената е без промоция и точно тази по-висока цена е блокирана от днес и в банката ми newsm78 Писах им криво-ляво, ама ми е чудно как при авторизация за една сума, могат да ми блокират по-висока Thinking

И да споделя във връзка с уреда на Керхер за прозорци (който доста го мислих напоследък заради конденза у дома) - има такъв в момента в Лидл за 49лв - уред + шише с пулверизатор и микрофибърна вложка. На външен вид е същият май, работа върши и има 3 години гаранция с възможността да го върнеш и ползван в рамките на месец Wink

Общи условия

Активация на акаунт